2020.02.26.@ 06.02

Így csajoznak a pasik a csillagjegyük alapján

Csekkold, hogy milyen csábítási trükköket vetnek be a pasik a horoszkópjuk szerint!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így csajoznak a pasik a csillagjegyük alapján

Kos

Nem hiába mondják, hogy a Kos fejjel megy a falnak, ez ugyanis tökéletesen illik a csajozási módszereire is. Ha valaki megtetszik neki, semmi és senki nem állíthatja meg, még egy másik pasi sem!

Bika

A Bika azonnal képes ráérezni, hogy mire vágyik igazán a nő, így szinte azonnal képes levenni a lábáról a kiszemeltjét, aki extra rövid idő alatt képes beleszeretni a Bika srácba.

Ikrek

Az Ikrek férfi szereti, ha a nő teper érte, ezt pedig el is éri ügyesen, pont azzal, hogy úgy tesz, mintha semleges lenne a lánnyal kapcsolatban. Cseles trükk, mi?

Rák

Virág, csoki, meghitt randik… A Rák pasi elsüti az összes létező romantikus csajozós trükköt, az viszont fontos, hogy ezt ők szívből teszik, és csak azzal a lánnyal, aki komolyan érdekli őket! A hatás persze nem marad el…

Oroszlán

Az Oroszlánnak a csábítás egy igazi vadászat, ahol a kiszemelt “vad” számára nincs menekvés. Ha a nő nem adja be a derekát azonnal, az csak még jobban feltüzeli, és sokszor olyan dolgokat is beígér a siker érdekében, amiket esze ágában sincs betartani.

Szűz

A megfontolt Szűz lassan, de biztosan hódítja meg azt a bizonyos lányt, akivel először egy baráti kapcsolatot alakít ki, amivel teljesen a bizalmába férkőzik, a végén pedig már a kiszemeltje fog többre vágyni a haverságnál!

Mérleg

A Mérleg pasi igen vonzó, ráadásul a műveltségével és az intelligenciájával rövid időn belül képes magába bolondítani a csajokat, ő pedig ezt mindennél jobban élvezi.

Skorpió

A Skorpió egyszerűen imád taktikázni, ezért ha csábításra kerül a sor, akkor szó szerint minden trükköt bevet, ami csak létezik. A lány persze ebből semmit nem vesz észre, és simán belemegy a játszmázásba.

Nyilas

A Nyilas pasi szexi, vicces és hihetetlenül pozitív személyiség, ami már önmagában is beindítja a csajokat. Ha valaki nagyon megtetszik neki, akkor extra kreatív randikat szervez, ahol a sok nevetés közben kizárt, hogy a kiszemelt ne zúgjon belé.

Bak

A Bak férfi bár visszahúzódónak tűnik, de érdekes módon épp ez vonzza a lányokat. A titokzatos magányos farkas Bak szereti játszani az elérhetetlent, ami a legtöbb esetben simán beválik.

Vízöntő

A Vízöntő szereti lenyűgözni a csajt, akit meg akar hódítani, és képes elérni, hogy az a bizonyos valaki rövid időn belül megbízzon benne és felnézzen rá. Wow, ezt tanítani kéne!

Halak

A Halak pasi képes szó szerint mindent túlagyalni a csajozás terén – is. Extra érzékenysége miatt azonban szerencsére a kiszemeltjét valódi törődésben és szeretetben részesíti, ami ellenálhatatlanná teszi a személyiségét.

Címkék: asztrológia csábítás csajozás csillagjegy flört horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 27-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.