5 csillagjegy, akire rátalál a szerelem tavasszal

Csekkold, hogy a te horoszkópod rajta van-e a listán!

5 csillagjegy, akire rátalál a szerelem tavasszal

Kos

Tavasszal a buliké lesz a főszerep, ami közben összegabalyodsz egy sráccal. Mivel a pasi egy igazi rosszfiú, ezért egyáltalán nem számítasz arra, hogy többet akarna pár hancúrnál, szóval te lepődsz meg a legjobban, amikor közli, hogy ne randizz mással, mert kapcsolatot akar. Aww!

Ikrek

Imádod az életet szingliként, és minden barátnődnek azt mondogatod, hogy a pasik csak megnehezítik az életet, valaki azonban csúnyán keresztül húzza a számításaidat. Egy szuperdögös férfi egyszer csak megjelenik az életedben és két másodperc alatt úgy levesz a lábadról, hogy azt is elfelejted fiú vagy-e vagy lány.

Oroszlán

Eldöntötted, hogy szünetet tartasz pasi fronton, mert eddig túl meggondolatlan voltál, a csillagoknak azonban más terveik vannak… Egy régi ismerősöd újra fel fog bukkanni, és amire hármat pislogsz, már szerelmes is leszel! De nyugi, mert a srác is ugyanolyan komolyan gondolja, mint te!

Mérleg

Igazi romantikus lélek vagy, és nem hiszel a randi appokban, szerinted ugyanis ez kiöli a varázst a párkeresésből. Ennek ellenére mégis itt kezdesz el beszélgetni egy sráccal, akivel tavasszal olyan szinten egymásra kattantok, hogy egy életre megváltozik az elképzelésed a szerelem megtalálásáról. Hajrá Tinder!

Halak

Nemrég ért véget egy kapcsolatod, és jelenleg nem annyira hiszel az örökké tartó szerelemben. De ahogy a filmekben is, természetesen ilyenkor jön egy helyes pasi, aki bebizonyítja, hogy mennyire szuper dolog, amikor újra pillangók röpködnek a gyomrodban és mindent rózsaszínben látsz.

Még több

Horoszkóp