Horoszkóp: Február 27., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 27-én is!

Horoszkóp: Február 27., Csütörtök

Kos

Bár nagy a nyomás, ne engedd, hogy bárki is túlterheljen, vagy túlhajtsd magad. Próbálj meg a saját tempódban haladni, így még a lehetséges hibákat is elkerülheted.

Bika

Unottan vágsz neki a napnak, de befut egy váratlan buli lehetősége! Legyél spontán, és mondj igent, még akkor is, ha egészen mást terveztél esétre, mert ezek a programok szoktak a legjobban sikerülni!

Ikrek

Elszámolod magad, nagyon rosszul osztod be az idődet, és már délben észre fogod venni, hogy eléggé csúszásban vagy. De mit lehet tenni, ha a rég nem látott barátnőd épp beszélgetni akar vagy a pasidnak van fontos mondandója?

Rák

Az utóbbi időben nem nagyon foglalkoztatott a továbbtanulás, ugye? Akkor most kénytelen leszel elgondolkodni rajta, mert a munkahelyeden adódik egy lehetőség egy tanfolyamra vagy workshopra, ami szuperül kiegészítené a tudásodat.

Oroszlán

Még magadnak sem mered bevallani, de eléggé féltékeny vagy az egyik munkatársadra. Ha nem is akarsz tudomást venni róla, a viselkedésedből sugárzik, hogy valami nem stimmel. Ideje lenne megfejtened, mi is zavar vele kapcsolatban ennyire?

Szűz

A munkával kapcsolatos találkozóid mind szuperül sikerülnek, meggyőző vagy és nagyon jó a kisugárzásod, viszont a magánéletedben nagyon könnyen félremehet a kommunikáció, ha nem figyelsz oda.

Mérleg

Egyszerre olyan sok projekttel foglalkozol, hogy elveszíted a fonalat, egyszerűen nem tudsz most annyi mindenre figyelni, mint szeretnél. Bontsd le a munkákat, és ne haladj velük párhuzamosan. Így talán gyorsabb lesz!

Skorpió

Most kezdesz megkönnyebbülni egy nehezebb időszak után. Ez a hét elég brutális volt, de már kifelé tartasz belőle, kezdd el tervezni a hétvégi programodat, hogy egy kicsit ellazulj.

Nyilas

A pasiddal sikerül már kora reggel összekapnotok, és később is folytatjátok a veszekedést telefonon vagy chaten. Pedig ezzel csak azt éritek el, hogy nem tudtok haladni a melóval és végigstresszelitek a napot.

Bak

Olyan dühösnek érzed magad egész nap, de nem tudod pontosan, miért is van benned ez a feszkó. Ahelyett, hogy leordítanád minden második ember fejét, inkább menj el egy kemény edzésre vagy egyedül futni.

Vízöntő

Legszívesebben egész nap az ágyban lustiznál és nem csinálnál semmit, de sajnos ez lehetetlen! Gyorsan ess túl a munkán, mert ha halgoatod, csak rosszabb lesz, utána viszont jöhet a megérdemelt pihenés!

Halak

Hosszú idő után végre sikerül időben végezned a munkáddal. De ilyenkor is hajlalmos vagy elszöszölni az időt. Ma inkább siess haza, főzz egy fini vacsit és lepd meg a barátodat. Le fog esni az álla!

Még több

Horoszkóp