Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Rád hajt egy helyes srác, de sajnos pont nem az, akit kinéztél, mert ő egy másik csajt szúrt ki magának. Azért ez ne rontsa el az egész hétvégédet, ettől még érezheted jól magad!

Párban: Úgy érezheted, hogy neked sokkal mélyebbek az érzéseid, mint a barátodnak, és ettől kicsit meg vagy ijedve. Pedig ezzel nincsen semmi baj, hiszen ez nem azt jelenti, hogy ő nem szeret, ráadásul olyan is előfordul, hogy épp a pasid ragaszkodik jobban hozzád.

Bika

Szingli: Elég pesszimistán állsz a hétvégéhez, semmihez sincs kedved igazán és főleg nem gondolnád, hogy találkozol egy helyes pasival. Pedig az a helyzet, hogy erre minden esélyed megvan, szóval ne lógasd az orrod, inkább dobd be magad!

Párban: Van egy-két olyan szokása a pasidnak, amitől a falnak tudnál menni, és mostanra már annyira idegesít, hogy alig bírod szó nélkül hagyni. De miért kéne? Finoman jelezheted neki!

Ikrek

Szingli: Bizonytalan vagy a hétvégi randidat illetően, egyáltalán nem érzed azt a vonzalmat, szikrát, ami szeretnél. Azért simán adhatsz egy esélyt a srácnak, legfeljebb nem jön össze a dolog…

Párban: Vezess be néhány új szokást a kapcsolatotokba, ami kicsit felrázza a mindennapi rutinotokat. Például a közös főzöcske vagy egy páros edzés biztosan mindkettőtöknek bejönne.

Rák

Szingli: Még nem tudtad egészen túl tenni magadat a szakításon, bár már egyre kevesebbet gondolsz az exedre. Ez egy hosszú folyamat, de minél inkább lefoglalod magad, annál könnyebben megy majd!

Párban: Ha nagyobb kiadást tervezel, mindenképpen beszéld meg előtte a pasiddal, különben úgy fogja érezni, hogy nem számít a véleménye és nagy veszekedés lesz a vége…

Oroszlán

Szingli: Totális buli üzemmódra kapcsoltál, nem izgatnak a pasik sem, csak egy hatalmasat szeretnél tombolni a barátnőiddel. A terved pedig tökéletesen sikerül, és még jó sokáig emlékszel majd erre a hétvégére!

Párban: Annyi megoldandó feladatod volt a héten a melóban, hogy hétvégén már nincs kedved a problémákkal foglalkozni. Szerencsére ezt a barátod is érzi és mindent megtesz majd, hogy elterelje a figyelmedet.

Szűz

Szingli: Engedd meg magadnak a kényeztetést és a hétvégére tedd félre a szigorú diétádat! Néha belefér egy hatalmas fagyi, palacsinta vagy egy fincsi koktél, legfeljebb jövőhéten beiktatsz plusz egy edzést.

Párban: Nincs semmi baj köztetek, mégis keresed a problémákat, ez pedig csak felesleges veszekedésekhez vezet. Tulajdonképpen nem is a kapcsolatoddal, hanem magaddal nem vagy elégedett, de ezt a barátod nem tudja…

Mérleg

Szingli: Lassan már úgy érzed, sosem találod meg az igazit? Ha ilyen görcsösen keresed, azt a srácok is kiszúrják, és nem annyira jön be nekik… Próbálj meg lazítani és nem a pasizásra gondolni a következő napokban, és meg fogsz lepődni, mekkora változást tapasztalsz!

Párban: Szuperül megvagytok, de nem árt néha emlékeztetni a pasidat rá, mennyire szereted. Lepd meg egy romantikus programmal, kényeztesd kicsit, hogy érezze, még mindig fontos a számodra.

Skorpió

Szingli: Nem csak rajtad múlik, hogy hogyan alakul egy randi: a körülmények is befolyásolhatják, és természetesen a srác hozzáállása is. Ne magadat hibáztasd, ha most nem jön össze a dolog!

Párban: Még mindig ugyanazon a problémán lovagolsz és újra és újra felhozod, a barátodnak viszont már kezd nagyon elege lenni belőle. Engedd el végre a témát, csak elrontja a hétvégéteket a veszekedés!

Nyilas

Szingli: Úgy döntöttél, mostantól készen állsz egy komoly kapcsolatra, ami szuper, de attól még nem fog azonnal betoppanni az életedbe egy új pasi. Kezdj el ismerkedni, randizni és legyél türelmes!

Párban: Mindkettőtöknek nagy szüksége van most új élményekre, tapasztalatokra. De mindenképpen közösen éljétek át ezeket, mert így közelebb kerülhettek egymáshoz, mint valaha.

Bak

Szingli: Elsőre őszintének és nyitottnak tűnhet a srác, de ha kicsit jobban megfigyeled, hamar kiderülhet, hogy azért ő sem makulátlan! Jobb, ha kicsit óvatosabb leszel!

Párban: Mostanában talán egy kicsit túl sokat foglalkoztál a saját problémáiddal és elhanyagoltad a barátodat. Ezt a hétvégét szánd arra, hogy beszélgessetek és hagyd, hogy meséljen ő is a gondjairól, érzéseiről.

Vízöntő

Szingli: A barátaidnak, a családodnak nem annyira tetszik az életviteled, és gyakran be is szólnak neked. Egészen addig, amíg te jól érzed magad, ne is foglalkozz velük! De ha kétségeid vannak, érdemes elgondolkodnod…

Párban: Pontosan tudod, mit vársz egy kapcsolattól, cserébe te is a maximumot igyekszel nyújtani. A pasidat viszont kicsit zavarhatja, még ha nem is mondja, hogy ekkorák az elvárásaid.

Halak

Szingli: Mondj igent, ha kapsz egy randimeghívást, még akkor is, ha annyira nem az eseted a srác. Most minden pozitív visszajelzés jól jön neked és az önbizalmadnak.

Párban: Bízol a pasidban? Ha igen, akkor semmi okod arra, hogy féltékeny legyél, mert ezzel az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél, és sokkal távolabb kerültök egymástól.

Még több

Horoszkóp