A csillagjegye szerint erre számíthatsz a pasitól szakítás után

Van olyan jegy is, akitől sajnos nem sok jóra…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegye szerint erre számíthatsz a pasitól szakítás után

Kos

A titok, hogy adj neki néhány hónapot, mielőtt ráírnál vagy kicsit közelítenél. Előbb vagy félreérti, vagy azt hiszi, hogy sajnálod, amitől csak még jobban begőzöl. Viszont ha offolod pár hónapra, elég ideje lesz, hogy megnyugodjon, neked pedig minden esélyed meglesz arra, hogy haverként folytassátok.

Bika

Nála intelligensebben szinte senki nem viseli a szakítást. Megértő, elfogadó, viszont igényli, hogy segíts neki feldolgozni a történteket. A hosszú beszélgetésekkel bebiztosíthatod, hogy komolyabb sérülés nélkül ússza meg a szakítást.

Ikrek

Egyik nap kedvesen rád ír, másnap zokogva hív fel egy házibuliból, aztán nem győz bocsi üzeneteket küldözgetni. Totál ambivalens a srác reakciója, de nála ez a természetes. A lényeg, hogy minden esetben higgadtan és kedvesen, de azért ne túl kedvesen reagálj. Hetek kérdése és talpra áll.

Rák

Ez a típus lassan és nehezen heveri ki a szakítást. A múltat, legyen az bármennyire rázós és fájdalmas, mindig jobban értékeli, mint a bizonytalan jövőt. Részedről az a fontos, hogy kellően határozottan tegyél pontot a sztori végére. Az extra kedvességet hitegetésnek érzékeli, és ez nála különösen veszélyes.

Oroszlán

Nála nagyon fontos, hogy szépen váljatok el, mert könnyen első számú ellenség válhat belőle, ha átverve érzi magát. Inkább áldozd be az egód egy beszélgetés erejéig, de hagyd, hogy azt érezze, neki van igaza.

Szűz

Egy szakítás számára felér egy teljes kudarccal – persze csak akkor, ha nem ő mondja ki a végszót. Kizárt, hogy haverkodjatok, hiszen vagy barátságra, vagy szerelemre ír alá, nem szereti keverni a kettőt. Azt pedig pláne utálja, ha folyton jópofiznia kéne a kudarcával – vagyis veled.

Mérleg

Legalább annyira kedves, mint bármelyik FB barijával, de legalább annyira távolságtartó is. Ha egyszer kikerültök egymás életéből, többé nem hajlandó különösebb időt és energiát fektetni a párosotokba. És ha belegondolsz, ez így a logikus. Jobb, ha elfogadod, és elengeded, ha egyszer így döntöttél.

Skorpió

Nagyon éretten áll a szituhoz, igazi felnőtt férfiként játszik. Nem él vissza egyetlen szexi fotóddal, pikáns cseteléssel sem, emiatt felesleges paráznod, vagy egyáltalán szóba hoznod előtte – csak megsértődne.

Nyilas

Hangos, szenvedélyes és lobbanékony – egy kapcsolatban és egy kapcsolat után is. Adj 2-3 hetet neki, és készülj fel, hogy készül majd a social média felületein néhány idevágó mémmel vagy idézettel, de érdeklődés hiányában hamar megunja az akciósorozatot.

Bak

Ő az, aki 10 évvel a szakításotok után is felköszönt szülinapodon, ír karácsonykor, és gratulál minden nagy lépéshez az életedben. Igazi ex-főnyeremény! Viszonozd bátran a gesztusait, kizárt, hogy félreérti.

Vízöntő

Mintha soha nem is szakítottatok volna: bármikor és bármilyen fronton számíthatsz rá, legyen szó baráti szívességről, vagy mély beszélgetésről. Arra viszont érdemes figyelni, hogy pont ezért nem feltétlenül érzi a barátság és a barátság extrákkal határait, szóval neked kell észnél lenned.

Halak

Ő a nyuszi, aki igenis tud nagyot ugrani. Egy kapcsolatban mindenkinél cukibb, de ha sérül az önérzete, meglepő és nem túl kedves dolgokra képes bosszú címszó alatt. Kezeld higgadtan, de határozottan és ne hagyd magad sarokba szorítani!

Címkék: bosszú csillagjegy ex horoszkóp párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek őrülten izgalmas hete lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek őrülten izgalmas hete lesz

Ha az alábbi három csillagjegyekhez tartozol, akkor nem kell aggódnod amiatt, hogy a következő napokban unatkozni fogsz. Ezt garantáljuk.

Horoszkóp, Szeptember 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Ez a 4 csillagjegy örök pesszimista

Vannak olyan csillagjegyek, akik még hallomásból sem ismerik a pozitív hozzáállást. Itt a hivatalos térkép, hogy végre elhelyezhesd rajta a kevésbé optimista kollégáidat.

Horoszkóp, Szeptember 27., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 27-én is!

A kínai horoszkópod elárulja, milyen ember vagy

Csak a születési éved kell hozzá, és meg is kapod a kínai horoszkópod szuper izgalmas elemzését!

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!