2020.03.09.@ 13.03

4 csillagjegy, akinek a kapcsolatára nagy változás vár ezen a héten

Most kiderül, számodra is tartogatnak-e fordulópontot a csillagok.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek a kapcsolatára nagy változás vár ezen a héten

Oroszlán

Egy ideje kicsit döcögősebb a kapcsolatod a fiúddal, ami főleg abból fakad, hogy mostanában minden problémátokat a szőnyeg alá söpörtétek ahelyett, hogy megbeszéltétek volna. Ha már a szakítást fontolgatod, ideje behúznod a kéziféket. A héten ugyanis lehetőségetek lesz minden problémát átdumálni, és a csillagoknak hála mindketten ráébredtek, hogy nem akartok egymás nélkül élni.

via GIPHY

Vízöntő

A pasidnak hónapok óta mondogatod, mennyire szívesen dobnád fel a randijaitokat, mivel egy ideje ki sem mozdultok otthonról. Most azonban végre összeszedi magát és lehetőségetek lesz kiszakadni kicsit a hétköznapokból. Sőt nagyon meg fogsz lepődni, hogy valójában mennyire kreatív és romantikus srác is a barátod!

via GIPHY

Halak

Azt világosn érzed, hogy a jelenlegi kapcsolatod sehová sem vezet, lépni viszont nincs erőd. Már nem kell sokat várnod, hogy egy srác –  akit jobban ismersz, mint gondolnál, ugyanis egy haverról van szó, akivel érzelmi szintet léptek – kiragadjon ebből az egészből. Gyorsabban alakul a sztori, mint remélni mernéd, és hamarosan szerelmesebb leszel, mint valaha.

via GIPHY

Mérleg

Eddig kifejezetten zavart, hogy a szerelmed, bár nagyon sokat áradozott a családjáról, eddig egyetlen rokonának sem mutatott még be. Nyugi, csak a tökéletes alkalomra várt, hogy megismerhesd őket – ami a hét második felében el is érkezik. Sőt nem csak a szüleinek, hanem minden fontos barátjának bemutat. Csak add magad lazán, és élvezd ki a szitut!

via GIPHY

Címkék: horoszkóp párkapcsolat szerelem változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?