2020.03.09.@ 13.03

4 csillagjegy, akinek a kapcsolatára nagy változás vár ezen a héten

Most kiderül, számodra is tartogatnak-e fordulópontot a csillagok.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek a kapcsolatára nagy változás vár ezen a héten

Oroszlán

Egy ideje kicsit döcögősebb a kapcsolatod a fiúddal, ami főleg abból fakad, hogy mostanában minden problémátokat a szőnyeg alá söpörtétek ahelyett, hogy megbeszéltétek volna. Ha már a szakítást fontolgatod, ideje behúznod a kéziféket. A héten ugyanis lehetőségetek lesz minden problémát átdumálni, és a csillagoknak hála mindketten ráébredtek, hogy nem akartok egymás nélkül élni.

via GIPHY

Vízöntő

A pasidnak hónapok óta mondogatod, mennyire szívesen dobnád fel a randijaitokat, mivel egy ideje ki sem mozdultok otthonról. Most azonban végre összeszedi magát és lehetőségetek lesz kiszakadni kicsit a hétköznapokból. Sőt nagyon meg fogsz lepődni, hogy valójában mennyire kreatív és romantikus srác is a barátod!

via GIPHY

Halak

Azt világosn érzed, hogy a jelenlegi kapcsolatod sehová sem vezet, lépni viszont nincs erőd. Már nem kell sokat várnod, hogy egy srác –  akit jobban ismersz, mint gondolnál, ugyanis egy haverról van szó, akivel érzelmi szintet léptek – kiragadjon ebből az egészből. Gyorsabban alakul a sztori, mint remélni mernéd, és hamarosan szerelmesebb leszel, mint valaha.

via GIPHY

Mérleg

Eddig kifejezetten zavart, hogy a szerelmed, bár nagyon sokat áradozott a családjáról, eddig egyetlen rokonának sem mutatott még be. Nyugi, csak a tökéletes alkalomra várt, hogy megismerhesd őket – ami a hét második felében el is érkezik. Sőt nem csak a szüleinek, hanem minden fontos barátjának bemutat. Csak add magad lazán, és élvezd ki a szitut!

via GIPHY

Címkék: horoszkóp párkapcsolat szerelem változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!