2020.03.09.@ 00.03

Horoszkóp: Március 9., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 9., Hétfő

Kos

Elhatároztad, hogy nyárra bomba formába kerülsz és ezért mindent meg is teszel. Viszont, ha túlzásba esel, és sanyargatod magad, biztosan előbb adod fel…

Bika

Végre sikerül hétvégén kipihenned magadat, és bár tudnál még lustizni, így is újult erővel vágsz bele a hétbe és a melóba. Sokkal hatékonyabb leszel ma, mint az elmúlt hetekben.

Ikrek

Ma lehetőséged lesz végre tisztázni egy ezeréves konfliktust az egyik kollégáddal. Ha kellően nyitott vagy rá, lezárhatjátok a vitát, amitől végre megkönnyebbülhettek mind a ketten.

Rák

Nagyon ügyesen megoldasz ma egy komoly problémát, amivel sikerül lenyűgöznöd a főnöködet. Ne aggódj, ha nem dicsér meg vagy nem jelzi feléd a dolgot, attól még megjegyzi magának.

Oroszlán

A családod nem támogatja a legújabb terveidet, aminek ma hangot is adnak és ebből lehet némi konfliktus köztetek. Ne akadj ki, csak meg akarnak óvni, de persze ettől még ne hagyd, hogy beleszóljanak az életedbe!

Szűz

A barátod karrierje szuperül alakul, egyre komolyabb és nehezebb feladatokat bíznak rá. Ez persze sok extra melóval is jár, de most muszáj türelmesnek lenned vele és támogatnod.

Mérleg

Nehezen indul a hét számodra, rengeteg plusz feladatot kapsz, amik ráadásul mind közeli határidősek. Nem lesz egyszerű nap, de simán megugrod!

Skorpió

Már-már tündérmesébe illő a kapcsolatod, annyira tökéletes most minden, ettől pedig olyan kiegyensúlyozott és boldog vagy, hogy semmi sem ronthatja el a kedved, még az sem, ha kicsit leszúrnak a melóban.

Nyilas

Rutinból végzed a dolgaidat, nem is vagy ott fejben, alig emlékszel rá, hogy mit és mikor csináltál. Ez a felületesség viszont okozhat problémát, nap végén ellenőrizd le a munkád!

Bak

Mindenáron egyedül akarsz dönteni egy fontos kérdésben, de mégsem tudsz egyről a kettőre jutni. Talán érdemes lenne mégis kikérned a barátaid véleményét, biztosan tudnak olyan szempontot is mondani, amit eddig nem vettél figyelembe.

Vízöntő

Még csak március van, de te már mos szabira mennél. Eleged van a szürke hétköznapokból és a rengeteg melóból. Nyugi, a tavasz és a jó idő sokat dob majd a hangulatodon!

Halak

Nem görcsölsz rá semmire, lazán veszed a problémákat, nem stresszelsz rá az akadályokra. Ez a könnyedség pedig nagyon jó hatással van a munkádra és kapcsolatodra is.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp napi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?