2020.03.10.@ 11.03

Ezek a csillagjegyek csábulnak el legkönnyebben egy kapcsolatban

Az ő szívükben extra adag szerelemnek is van hely!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek csábulnak el legkönnyebben egy kapcsolatban

Halak

Könnyen leszel szerelmes, de gyorsan ki is ábrándulsz – mindezt úgy, hogy közben kapcsolatban vagy. Ez persze nem jelenti azt, hogy azonnal dobbantasz is, ha egy új srác komolyabban megdobogtatja a szíved – ehelyett racionálisan átlátod a szálakat, és pontosan tudod, mit nem szabad beáldoznod egy kis flörtélt, ami kb. még két hétig esik jól. Azért csak óvatosan, nehogy feltűnjön a Nagy Ő-nek a kis játék a háttérben.

Szűz

Az egyik pillanatban szerencsésnek érzed magad, amiért ilyen stabil és érzelmileg biztonságos kapcsolatban élsz, a következőben viszont azon kapod magad, hogy unatkozol. Főleg, amikor egyre gyakrabban ír rád egy cuki srác, aki elhalmoz pozitív visszacsatolással. Nálad az, ha valaki kipattint egy kapcsolatból, inkább az alacsony önbizalmadról szól, és nem a pasikról – ezt fontos, hogy tudd, mielőtt kiugranál az aktuális kapcsolatodból.

Bika

Imádsz izgalmasan élni, a kockázat a mindened – igen, a szerelemben is. Nem sajnálsz beáldozni egy még működőképes kapcsolatot, ha azt érzed, egy másik fiú mellett boldogabb lehetsz. Ez pedig abból fakad, hogy pontosan tudod, ha nem is jön be, egyedül is teljesen jól elvagy. És tudod mit? Ebben teljesen igazad is van!

Címkék: : horoszkóp csábítás csillagjegy kapcsolat megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Horoszkóp: Március 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 25-én is!

Ennek a 3 csillagjegynek hamarosan egy nagy álma fog teljesülni

Csekkold, hogy a horoszkópod a listán van-e!

Horoszkóp: Március 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 24-én is!