2020.03.10.@ 11.03

Ezek a csillagjegyek csábulnak el legkönnyebben egy kapcsolatban

Az ő szívükben extra adag szerelemnek is van hely!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek csábulnak el legkönnyebben egy kapcsolatban

Halak

Könnyen leszel szerelmes, de gyorsan ki is ábrándulsz – mindezt úgy, hogy közben kapcsolatban vagy. Ez persze nem jelenti azt, hogy azonnal dobbantasz is, ha egy új srác komolyabban megdobogtatja a szíved – ehelyett racionálisan átlátod a szálakat, és pontosan tudod, mit nem szabad beáldoznod egy kis flörtélt, ami kb. még két hétig esik jól. Azért csak óvatosan, nehogy feltűnjön a Nagy Ő-nek a kis játék a háttérben.

Szűz

Az egyik pillanatban szerencsésnek érzed magad, amiért ilyen stabil és érzelmileg biztonságos kapcsolatban élsz, a következőben viszont azon kapod magad, hogy unatkozol. Főleg, amikor egyre gyakrabban ír rád egy cuki srác, aki elhalmoz pozitív visszacsatolással. Nálad az, ha valaki kipattint egy kapcsolatból, inkább az alacsony önbizalmadról szól, és nem a pasikról – ezt fontos, hogy tudd, mielőtt kiugranál az aktuális kapcsolatodból.

Bika

Imádsz izgalmasan élni, a kockázat a mindened – igen, a szerelemben is. Nem sajnálsz beáldozni egy még működőképes kapcsolatot, ha azt érzed, egy másik fiú mellett boldogabb lehetsz. Ez pedig abból fakad, hogy pontosan tudod, ha nem is jön be, egyedül is teljesen jól elvagy. És tudod mit? Ebben teljesen igazad is van!

Címkék: : horoszkóp csábítás csillagjegy kapcsolat megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!