2020.03.10.@ 11.03

Ezek a csillagjegyek csábulnak el legkönnyebben egy kapcsolatban

Az ő szívükben extra adag szerelemnek is van hely!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek csábulnak el legkönnyebben egy kapcsolatban

Halak

Könnyen leszel szerelmes, de gyorsan ki is ábrándulsz – mindezt úgy, hogy közben kapcsolatban vagy. Ez persze nem jelenti azt, hogy azonnal dobbantasz is, ha egy új srác komolyabban megdobogtatja a szíved – ehelyett racionálisan átlátod a szálakat, és pontosan tudod, mit nem szabad beáldoznod egy kis flörtélt, ami kb. még két hétig esik jól. Azért csak óvatosan, nehogy feltűnjön a Nagy Ő-nek a kis játék a háttérben.

Szűz

Az egyik pillanatban szerencsésnek érzed magad, amiért ilyen stabil és érzelmileg biztonságos kapcsolatban élsz, a következőben viszont azon kapod magad, hogy unatkozol. Főleg, amikor egyre gyakrabban ír rád egy cuki srác, aki elhalmoz pozitív visszacsatolással. Nálad az, ha valaki kipattint egy kapcsolatból, inkább az alacsony önbizalmadról szól, és nem a pasikról – ezt fontos, hogy tudd, mielőtt kiugranál az aktuális kapcsolatodból.

Bika

Imádsz izgalmasan élni, a kockázat a mindened – igen, a szerelemben is. Nem sajnálsz beáldozni egy még működőképes kapcsolatot, ha azt érzed, egy másik fiú mellett boldogabb lehetsz. Ez pedig abból fakad, hogy pontosan tudod, ha nem is jön be, egyedül is teljesen jól elvagy. És tudod mit? Ebben teljesen igazad is van!

Címkék: : horoszkóp csábítás csillagjegy kapcsolat megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Horoszkóp: December 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Horoszkóp: December 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!