Ezek a csillagjegyek csábulnak el legkönnyebben egy kapcsolatban

Az ő szívükben extra adag szerelemnek is van hely!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek csábulnak el legkönnyebben egy kapcsolatban

Halak

Könnyen leszel szerelmes, de gyorsan ki is ábrándulsz – mindezt úgy, hogy közben kapcsolatban vagy. Ez persze nem jelenti azt, hogy azonnal dobbantasz is, ha egy új srác komolyabban megdobogtatja a szíved – ehelyett racionálisan átlátod a szálakat, és pontosan tudod, mit nem szabad beáldoznod egy kis flörtélt, ami kb. még két hétig esik jól. Azért csak óvatosan, nehogy feltűnjön a Nagy Ő-nek a kis játék a háttérben.

Szűz

Az egyik pillanatban szerencsésnek érzed magad, amiért ilyen stabil és érzelmileg biztonságos kapcsolatban élsz, a következőben viszont azon kapod magad, hogy unatkozol. Főleg, amikor egyre gyakrabban ír rád egy cuki srác, aki elhalmoz pozitív visszacsatolással. Nálad az, ha valaki kipattint egy kapcsolatból, inkább az alacsony önbizalmadról szól, és nem a pasikról – ezt fontos, hogy tudd, mielőtt kiugranál az aktuális kapcsolatodból.

Bika

Imádsz izgalmasan élni, a kockázat a mindened – igen, a szerelemben is. Nem sajnálsz beáldozni egy még működőképes kapcsolatot, ha azt érzed, egy másik fiú mellett boldogabb lehetsz. Ez pedig abból fakad, hogy pontosan tudod, ha nem is jön be, egyedül is teljesen jól elvagy. És tudod mit? Ebben teljesen igazad is van!

Címkék: : horoszkóp csábítás csillagjegy kapcsolat megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!