2020.03.12.@ 10.03

4 csillagjegy, akit egyáltalán nem ráz meg egy szakítás

Most kiderül, hogy kik a legnagyobb jégkirálynők, ha véget ér egy kapcsolat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akit egyáltalán nem ráz meg egy szakítás

Kos

Amilyen gyorsan kapsz lángra, ha szerelemről van szó, olyan gyorsan is múlnak el nálad az érzések. Van, hogy egyik nap felkelsz, és rájössz, hogy igazából már egyáltalán nem is vagy szerelmes. A párodat persze ez teljesen kikészíti, te pedig csak állsz ott és nem érted, mire ez a nagy felhajtás. Minél nagyobb hisztit csinál a pasi, annál könnyebben lépsz túl a kapcsolaton.

Ikrek

Te szó szerint szabadnak születtél! Önállóan is maximálisan boldog vagy, így ha lesz egy kapcsolatod, akkor inkább az jelent kihívást, hogy hogy alkalmazkodj egy másik emberhez. Ha úgy érzed, hogy a másik nem tolerálja a szabadságvágyadat, akkor egy perc alatt képes vagy véget vetni egy komoly kapcsolatnak is. Bye-bye kötöttségek, helló szabadság!

Szűz

Imádod logikusan végiggondolni a dolgokat, ha pedig valaminek nincs értelme, az azonnal kikerül az életedből. Így van ez a párkapcsolatokkal is, szóval ha a pro-kontra listádon a pasid rosszul végez, akkor bizony mennie kell! Ezután pedig hiába próbálkozik bárhogy is, ha te egyszer eldöntöttél valamit, akkor azt semmi nem tudja felülírni…

Vízöntő

Igazi különc vagy, akinek rengeteg mániája van, amikből egyáltalán nem engedsz. A kompromisszum számodra szinte teljesen ismeretlen fogalom, te úgy gondolod, hogy mindenki másnak kell hozzád alkalmazkodnia. Éppen ezért a legkisebb bökkenő is elég ahhoz, hogy véget vess a kapcsolatodnak, a szívedet pedig csak az lágyíthatja meg, ha a srác beismeri, hogy neked volt igazad.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szakítás szerelem szerelmi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!