2020.03.12.@ 10.03

4 csillagjegy, akit egyáltalán nem ráz meg egy szakítás

Most kiderül, hogy kik a legnagyobb jégkirálynők, ha véget ér egy kapcsolat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akit egyáltalán nem ráz meg egy szakítás

Kos

Amilyen gyorsan kapsz lángra, ha szerelemről van szó, olyan gyorsan is múlnak el nálad az érzések. Van, hogy egyik nap felkelsz, és rájössz, hogy igazából már egyáltalán nem is vagy szerelmes. A párodat persze ez teljesen kikészíti, te pedig csak állsz ott és nem érted, mire ez a nagy felhajtás. Minél nagyobb hisztit csinál a pasi, annál könnyebben lépsz túl a kapcsolaton.

Ikrek

Te szó szerint szabadnak születtél! Önállóan is maximálisan boldog vagy, így ha lesz egy kapcsolatod, akkor inkább az jelent kihívást, hogy hogy alkalmazkodj egy másik emberhez. Ha úgy érzed, hogy a másik nem tolerálja a szabadságvágyadat, akkor egy perc alatt képes vagy véget vetni egy komoly kapcsolatnak is. Bye-bye kötöttségek, helló szabadság!

Szűz

Imádod logikusan végiggondolni a dolgokat, ha pedig valaminek nincs értelme, az azonnal kikerül az életedből. Így van ez a párkapcsolatokkal is, szóval ha a pro-kontra listádon a pasid rosszul végez, akkor bizony mennie kell! Ezután pedig hiába próbálkozik bárhogy is, ha te egyszer eldöntöttél valamit, akkor azt semmi nem tudja felülírni…

Vízöntő

Igazi különc vagy, akinek rengeteg mániája van, amikből egyáltalán nem engedsz. A kompromisszum számodra szinte teljesen ismeretlen fogalom, te úgy gondolod, hogy mindenki másnak kell hozzád alkalmazkodnia. Éppen ezért a legkisebb bökkenő is elég ahhoz, hogy véget vess a kapcsolatodnak, a szívedet pedig csak az lágyíthatja meg, ha a srác beismeri, hogy neked volt igazad.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szakítás szerelem szerelmi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 30.,  Hétfő

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Horoszkóp: Március 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 25-én is!

Ennek a 3 csillagjegynek hamarosan egy nagy álma fog teljesülni

Csekkold, hogy a horoszkópod a listán van-e!

Horoszkóp: Március 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 24-én is!

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut ezen a héten

Tartalékok bebiztosítva ezeknél a jegyeknél!

Horoszkóp: Március 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 23-án is!

Ez a 4 legőrültebb szextény rólad a csillagjegyed alapján

Egy friss kutatás eredményeiből kiderül a leghuncutabb titkod!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsés lesz a péntek 13

Csekkold, hogy a te horoszkópod ott van-e a listán!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 13-án is!

Horoszkóp: Március 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 12-én is!