2020.03.12.@ 10.03

4 csillagjegy, akit egyáltalán nem ráz meg egy szakítás

Most kiderül, hogy kik a legnagyobb jégkirálynők, ha véget ér egy kapcsolat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akit egyáltalán nem ráz meg egy szakítás

Kos

Amilyen gyorsan kapsz lángra, ha szerelemről van szó, olyan gyorsan is múlnak el nálad az érzések. Van, hogy egyik nap felkelsz, és rájössz, hogy igazából már egyáltalán nem is vagy szerelmes. A párodat persze ez teljesen kikészíti, te pedig csak állsz ott és nem érted, mire ez a nagy felhajtás. Minél nagyobb hisztit csinál a pasi, annál könnyebben lépsz túl a kapcsolaton.

Ikrek

Te szó szerint szabadnak születtél! Önállóan is maximálisan boldog vagy, így ha lesz egy kapcsolatod, akkor inkább az jelent kihívást, hogy hogy alkalmazkodj egy másik emberhez. Ha úgy érzed, hogy a másik nem tolerálja a szabadságvágyadat, akkor egy perc alatt képes vagy véget vetni egy komoly kapcsolatnak is. Bye-bye kötöttségek, helló szabadság!

Szűz

Imádod logikusan végiggondolni a dolgokat, ha pedig valaminek nincs értelme, az azonnal kikerül az életedből. Így van ez a párkapcsolatokkal is, szóval ha a pro-kontra listádon a pasid rosszul végez, akkor bizony mennie kell! Ezután pedig hiába próbálkozik bárhogy is, ha te egyszer eldöntöttél valamit, akkor azt semmi nem tudja felülírni…

Vízöntő

Igazi különc vagy, akinek rengeteg mániája van, amikből egyáltalán nem engedsz. A kompromisszum számodra szinte teljesen ismeretlen fogalom, te úgy gondolod, hogy mindenki másnak kell hozzád alkalmazkodnia. Éppen ezért a legkisebb bökkenő is elég ahhoz, hogy véget vess a kapcsolatodnak, a szívedet pedig csak az lágyíthatja meg, ha a srác beismeri, hogy neked volt igazad.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szakítás szerelem szerelmi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 03., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 31-én is!

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?

Horoszkóp: Július 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!