4 csillagjegy, akit egyáltalán nem ráz meg egy szakítás

Most kiderül, hogy kik a legnagyobb jégkirálynők, ha véget ér egy kapcsolat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akit egyáltalán nem ráz meg egy szakítás

Kos

Amilyen gyorsan kapsz lángra, ha szerelemről van szó, olyan gyorsan is múlnak el nálad az érzések. Van, hogy egyik nap felkelsz, és rájössz, hogy igazából már egyáltalán nem is vagy szerelmes. A párodat persze ez teljesen kikészíti, te pedig csak állsz ott és nem érted, mire ez a nagy felhajtás. Minél nagyobb hisztit csinál a pasi, annál könnyebben lépsz túl a kapcsolaton.

Ikrek

Te szó szerint szabadnak születtél! Önállóan is maximálisan boldog vagy, így ha lesz egy kapcsolatod, akkor inkább az jelent kihívást, hogy hogy alkalmazkodj egy másik emberhez. Ha úgy érzed, hogy a másik nem tolerálja a szabadságvágyadat, akkor egy perc alatt képes vagy véget vetni egy komoly kapcsolatnak is. Bye-bye kötöttségek, helló szabadság!

Szűz

Imádod logikusan végiggondolni a dolgokat, ha pedig valaminek nincs értelme, az azonnal kikerül az életedből. Így van ez a párkapcsolatokkal is, szóval ha a pro-kontra listádon a pasid rosszul végez, akkor bizony mennie kell! Ezután pedig hiába próbálkozik bárhogy is, ha te egyszer eldöntöttél valamit, akkor azt semmi nem tudja felülírni…

Vízöntő

Igazi különc vagy, akinek rengeteg mániája van, amikből egyáltalán nem engedsz. A kompromisszum számodra szinte teljesen ismeretlen fogalom, te úgy gondolod, hogy mindenki másnak kell hozzád alkalmazkodnia. Éppen ezért a legkisebb bökkenő is elég ahhoz, hogy véget vess a kapcsolatodnak, a szívedet pedig csak az lágyíthatja meg, ha a srác beismeri, hogy neked volt igazad.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szakítás szerelem szerelmi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!