2020.03.12.@ 00.03

Horoszkóp: Március 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 12., Csütörtök

Kos

Bármilyen helyzetről is legyen szó, ma kivételesen ne köss kompromisszumot! Állj ki a véleményed mellett és hallgass kitartóan a megérzéseidre, mert így biztosan nem fogsz tévedni.

Bika

Alaposan készülj fel a mai megbeszélésekre, mert váratlanul érhetnek olyan helyzetek, amikből csak akkor tudsz majd jól kijönni, ha a legapróbb részletnek is utánanéztél korábban…

Ikrek

Egy hatalmas vita robbanhat ki ma a munkahelyeden, amibe ha nem vigyázol, könnyen belerángathatnak téged is. Hiába van meg a véleményed, úgy jársz a legjobban, ha most inkább megtartod magadnak.

Rák

Nem épp úgy történnek a dolgok, ahogy azt magadban eltervezted, és ettől nagyon stresszes lehetsz. Pedig ha belegondolsz, így sem alakulnak rosszul az események… Egy kicsit rugalmasabbnak kell lenned!

Oroszlán

Tiszta ideg vagy már kora reggel, és ez csak fokozódik, miután beérsz a munkahelyedre. Ülj le, vegyél egy nagy levegőt és gondold végig, pontosan mi is okozza benned ezt a feszkót. Ha megvan, már sima ügy lesz kiiktatni!

Szűz

Ha nehezedre is esik beismerni, egyedül nem tudsz megoldani egy olyan feladatot, aminek a határideje vészesen közeleg. Ha nem akarsz megcsúszni, kénytelen leszel segítséget kérni!

Mérleg

A napokban totál megfeledkeztél a mozgásról, amit már kezdesz is érezni. Ma muszáj rávenned magad egy kis sportra, hidd el, utána sokkal jobban fogod érezni magadat!

Skorpió

Nem érdemes egy buta nézeteltérés miatt felrúgnod mindent a munkahelyeden. Szerinted tényleg megéri hosszútávon, hogy az aktuális sértettséged miatt lemondasz értékes szakmai kapcsolatokról?

Nyilas

Jól gondold meg, hogy ma kivel és miért mész bele egy-egy vitába! Egy egyszerű véleménynyilvánítás is súlyos következményekkel járhat, ha nem a megfelelő embernek mondod…

Bak

Nagyon messze van még a nyár, pedig neked már most nagy szükséged lenne egy kis szabadságra. Legalább egy nappal hosszabbítsd meg a hétvégédet, már ennyi is sokat dobhat a közérzeteden.

Vízöntő

Van egy-két olyan feladatod, amit egyszerűen már nem halogathatsz tovább. Vegyél egy mély lélegzetet és ess túl rajtuk már reggel. Nem is gondolnád, milyen megkönnyebbülés lesz, ha letudod végre mindet.

Halak

Te tele vagy energiával, a kollégáidról viszont ez egyáltalán nem montható el, és ma még a pozitív hozzáállásod és a lendületed sem motiválja őket. Szóval ma hanyagold a csapatmunkát és koncenrálj az egyéni feladataidra.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!