Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsés lesz a péntek 13

Csekkold, hogy a te horoszkópod ott van-e a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsés lesz a péntek 13

Mérleg

Valmiért egész héten feszült voltál, de nem tudtad, hogy pontosan miért, a mai nap viszont maximálisan a tiéd lesz! A dolgok nem várt fordulatot vesznek a magánéletedben, ráadásul egy olyan meglepetés is ér, amire egyáltalán nem fogsz számítani!

Nyilas

Ki mondta, hogy péntek 13-án rossz dolgoknak kell történniük? Amibe ma belevágsz, az szó szerint arannyá válik! Ha pedig kivételesen meghallgatod a párod véleményét, sőt, még meg is fogadod a tanácsát, akkor még annál is fantasztikusabb lesz a nap, mint amilyennek alapból eltervezted.

Vízöntő

Mostanában sokat idegeskedsz, ez viszont ma mintha csettintésre múlna el. A pozitív hozzáállás pedig hihetetlen módon bevonzza a szerencsét, így ma egy olyan jó hírt fogsz kapni, amire már évek óta vársz! Ezután kizárt, hogy rossz kedved legyen…

Halak

A mai nap pénzügyileg maximálisan a Halaké! Egy olyan szuper lehetőséget fogsz ma kapni, amire lehetetlen nemet mondani, de neked persze eszedben sincs így tenni, hiszen minden porcikáddal ezt akarod! A március nem hiába a te hónapod!

Címkék: asztrológia babona csillagjegy horoszkóp péntek 13 szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek őrülten izgalmas hete lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek őrülten izgalmas hete lesz

Ha az alábbi három csillagjegyekhez tartozol, akkor nem kell aggódnod amiatt, hogy a következő napokban unatkozni fogsz. Ezt garantáljuk.

Horoszkóp, Szeptember 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Ez a 4 csillagjegy örök pesszimista

Vannak olyan csillagjegyek, akik még hallomásból sem ismerik a pozitív hozzáállást. Itt a hivatalos térkép, hogy végre elhelyezhesd rajta a kevésbé optimista kollégáidat.

Horoszkóp, Szeptember 27., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 27-én is!

A kínai horoszkópod elárulja, milyen ember vagy

Csak a születési éved kell hozzá, és meg is kapod a kínai horoszkópod szuper izgalmas elemzését!

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!