2020.03.13.@ 10.03

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsés lesz a péntek 13

Csekkold, hogy a te horoszkópod ott van-e a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsés lesz a péntek 13

Mérleg

Valmiért egész héten feszült voltál, de nem tudtad, hogy pontosan miért, a mai nap viszont maximálisan a tiéd lesz! A dolgok nem várt fordulatot vesznek a magánéletedben, ráadásul egy olyan meglepetés is ér, amire egyáltalán nem fogsz számítani!

Nyilas

Ki mondta, hogy péntek 13-án rossz dolgoknak kell történniük? Amibe ma belevágsz, az szó szerint arannyá válik! Ha pedig kivételesen meghallgatod a párod véleményét, sőt, még meg is fogadod a tanácsát, akkor még annál is fantasztikusabb lesz a nap, mint amilyennek alapból eltervezted.

Vízöntő

Mostanában sokat idegeskedsz, ez viszont ma mintha csettintésre múlna el. A pozitív hozzáállás pedig hihetetlen módon bevonzza a szerencsét, így ma egy olyan jó hírt fogsz kapni, amire már évek óta vársz! Ezután kizárt, hogy rossz kedved legyen…

Halak

A mai nap pénzügyileg maximálisan a Halaké! Egy olyan szuper lehetőséget fogsz ma kapni, amire lehetetlen nemet mondani, de neked persze eszedben sincs így tenni, hiszen minden porcikáddal ezt akarod! A március nem hiába a te hónapod!

Címkék: asztrológia babona csillagjegy horoszkóp péntek 13 szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!