Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsés lesz a péntek 13

Csekkold, hogy a te horoszkópod ott van-e a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsés lesz a péntek 13

Mérleg

Valmiért egész héten feszült voltál, de nem tudtad, hogy pontosan miért, a mai nap viszont maximálisan a tiéd lesz! A dolgok nem várt fordulatot vesznek a magánéletedben, ráadásul egy olyan meglepetés is ér, amire egyáltalán nem fogsz számítani!

Nyilas

Ki mondta, hogy péntek 13-án rossz dolgoknak kell történniük? Amibe ma belevágsz, az szó szerint arannyá válik! Ha pedig kivételesen meghallgatod a párod véleményét, sőt, még meg is fogadod a tanácsát, akkor még annál is fantasztikusabb lesz a nap, mint amilyennek alapból eltervezted.

Vízöntő

Mostanában sokat idegeskedsz, ez viszont ma mintha csettintésre múlna el. A pozitív hozzáállás pedig hihetetlen módon bevonzza a szerencsét, így ma egy olyan jó hírt fogsz kapni, amire már évek óta vársz! Ezután kizárt, hogy rossz kedved legyen…

Halak

A mai nap pénzügyileg maximálisan a Halaké! Egy olyan szuper lehetőséget fogsz ma kapni, amire lehetetlen nemet mondani, de neked persze eszedben sincs így tenni, hiszen minden porcikáddal ezt akarod! A március nem hiába a te hónapod!

Címkék: asztrológia babona csillagjegy horoszkóp péntek 13 szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Horoszkóp: Április 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

3 csillagjegy, akinek rendeződnek a pénzügyei áprilisban

Nézd meg, te is a szerencsésebbek közé tartozol-e a pénzügyeid szempontjából, április ugyanis 3 jeggyel kifejezetten bőkezű lesz.

Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!