2020.03.23.@ 13.03

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut ezen a héten

Tartalékok bebiztosítva ezeknél a jegyeknél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut ezen a héten

Szűz

Mivel te vagy a legjobb fej a baráti körödben, általában téged találnak meg a haverok, ha hónap végén kifutottak a fizujukból. Úgy alakul, hogy az egyik – jelentősebb, és évek óta halmozódó – tartozás összege ezen a héten a számládon landol. Ne firtasd az ismid döntését, hogy tényleg ez a legmegfelelőbb időszak-e arra, hogy visszaadja a pénzt, inkább értékeld a gesztust – jól fog jönni a tartalék.

Oroszlán

Hol imádod, hogy több helyre is bedolgozol, hol pedig utálod a rengeteg extra meló miatt. Most viszont, amikor egy hónapokkal ezelőtti munkádból végre pénzt látsz, nem tudsz elég hálás lenni magadnak, amiért ilyen keményen építed a karriered! Hajrá, csak így tovább!

Vízöntő

Nagyitól kapott szülinapi pénz a kekszes dobozban, papírpénz a tavalyi táskádban/kabátodban/farmerzsebedben. Legyél nyitott, mert a csillagok ezen a héten bebizonyítják, igenis megvan az előnye, hogy kicsit elvarázsolt vagy: ráadásul nem is egy alkalommal bukkansz majd rejtett kis meglepi tartalékokra!

Címkék: bevétel csillagjegy csillagjegyek csillagok extra pénz ezotéria horoszkóp pénz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 03., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 31-én is!

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?

Horoszkóp: Július 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!