2020.03.23.@ 13.03

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut ezen a héten

Tartalékok bebiztosítva ezeknél a jegyeknél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut ezen a héten

Szűz

Mivel te vagy a legjobb fej a baráti körödben, általában téged találnak meg a haverok, ha hónap végén kifutottak a fizujukból. Úgy alakul, hogy az egyik – jelentősebb, és évek óta halmozódó – tartozás összege ezen a héten a számládon landol. Ne firtasd az ismid döntését, hogy tényleg ez a legmegfelelőbb időszak-e arra, hogy visszaadja a pénzt, inkább értékeld a gesztust – jól fog jönni a tartalék.

Oroszlán

Hol imádod, hogy több helyre is bedolgozol, hol pedig utálod a rengeteg extra meló miatt. Most viszont, amikor egy hónapokkal ezelőtti munkádból végre pénzt látsz, nem tudsz elég hálás lenni magadnak, amiért ilyen keményen építed a karriered! Hajrá, csak így tovább!

Vízöntő

Nagyitól kapott szülinapi pénz a kekszes dobozban, papírpénz a tavalyi táskádban/kabátodban/farmerzsebedben. Legyél nyitott, mert a csillagok ezen a héten bebizonyítják, igenis megvan az előnye, hogy kicsit elvarázsolt vagy: ráadásul nem is egy alkalommal bukkansz majd rejtett kis meglepi tartalékokra!

Címkék: bevétel csillagjegy csillagjegyek csillagok extra pénz ezotéria horoszkóp pénz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 27-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.