2020.03.26.@ 00.03

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Kos

Ha teheted halassz el minden olyan teendőt, ami stresszt okoz vagy túl nagy teher. Még jobban megvisel a felelősség és az idegeskedés, mint általában.

Bika

Nehézséggel kell megküzdened? Az a szerencséd, hogy egy közeli barátod, pont abban a cipőben van és lehetettek egymás támaszai. Sokkal könnyebb lesz így átvészelni a napot!

Ikrek

Nagyon furcsa híreket hallasz, de mielőtt elkezdenél kapkodni, vészterveket kiagyalni, bizonyosodj meg róla, hogy van alapja a híreszteléseknek.

Rák

Intellektuális kikapcsolódásra lenne szükséged, ami inspirál, elgondolkodtat és nem hagyja, hogy most is például a munkádon vagy a párkapcsolatodon rágódj magadban.

Oroszlán

Lehet némi változás a kapcsolatotokban, de a munkátok miatt. A barátod vagy te olyan pluszmelót kaptok, esetleg kénytelen egyikőtök felmondani, ez pedig befolyásolhatja egy időre a magánéleteteket is. Ne aggódj rögtön, mindent meg tudtok együtt oldani, igaz?

Szűz

Türelmesebbnek kellene lenned a barátoddal, hidd el, nagyon igyekszik, hogy  boldogok legyetek, de ezer dologgal kell most foglalkoznia. Igen, lehet, hogy a karrierje nagyon lefoglalja, de ezzel a közös jövőtöket is megalapozza…

Mérleg

Spórolás? Ez a szó nem igazán szerepel a szótáradban, és most, hogy kerülnöd kell a boltokat, online garázdálkodsz a webshopokban. Vigyázz, mert ha most túlköltekezed magad, pár hét múlva nagyon fogod bánni!

Skorpió

Ezer éve nem olvastál el egy jó könyvet, sőt legalább három olyan sorozat is van, amibe belekezdtél, de nem volt időd végignézni. Most viszont ezek mind beleférnek. Hajrá!

Nyilas

Nagyon kevés energiát fektetsz abba, amihez nincs kedved, és emiatt ma lehetnek kellemetlen perceid. Nem biztos, hogy ezzel bevágódsz a főnöködnél…

Bak

Hiába dolgozod végig a napot, nem bírsz éjszakánként aludni. Ez azért lehet, mert bár szellemileg igen, testileg egyáltalán nem fáradsz el. Egy-egy séta vagy futás a szabadban egyedül simán belefér, de ha nem akarsz kimozdulni, legalább otthon jógázz egy kicsit!

Vízöntő

Nagyon furcsán reagálhatsz egy srác kedves közeledésére, ami miatt teljes lesz a félreértés köztetek. Viszont a fiú ennek ellenére nem adja fel, szóval lesz még lehetőséged helyrehozni!

Halak

Elképesztő gyorsasággal telik a napod, jó a hangulat otthon, a barátaiddal is pörög a cseteleés, mailezés, és még hatékony is vagy. Le a kalappal előtted, hogy két ember melóját végzed el, és még a haverokra és a pasidra is jut időd!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?