2020.03.27.@ 06.03

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

Nyilas – Mérleg

Soha nem unatkoztok egymás mellett, és még ebben a nehéz helyzetben is megtaláljátok a módját, hogy sokat nevessetek, a lényeg, hogy együtt vagytok. Játékosságotoknak köszönhetően egy percig sem érzitek azt, hogy a másik idegesítő lenne, és még azt is élvezitek, ha délután együtt szundiztok egy jót összebújva. A kapocs és a szerelem csak még erősebb lesz köztetek a karantén alatt!

Rák – Halak

Mindketten hihetetlenül érzelmesek vagytok, ezért ha néha össze is zörrentek az összezártság miatt, szinte azonnal kibékültök. Idővel ráadásul egyre jobban kezditek értékelni azt, hogy ennyire szeretitek egymást, és, hogy egyáltalán vagytok egymásnak, ami új szintre helyezi a kapcsolatotokat.

Oroszlán – Ikrek

Hihetetlenül hiperakítv és szabadszelleműek vagytok, így a bezártság nektek aztán tényleg nehéz. Szerencsére a szerelem elképesztő sokat segít mindkettőtöknek átvészelni ezt az időszakot, egymás támaszaiként pedig minden könnyebb. Arról nem is beszélve, hogy szó szerint tökélyre fejlesztitek a társasozás művészetét!

Címkék: asztrológia bezártság csilalgjegy karantén koronavírus összetartás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!