2020.03.27.@ 06.03

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

Nyilas – Mérleg

Soha nem unatkoztok egymás mellett, és még ebben a nehéz helyzetben is megtaláljátok a módját, hogy sokat nevessetek, a lényeg, hogy együtt vagytok. Játékosságotoknak köszönhetően egy percig sem érzitek azt, hogy a másik idegesítő lenne, és még azt is élvezitek, ha délután együtt szundiztok egy jót összebújva. A kapocs és a szerelem csak még erősebb lesz köztetek a karantén alatt!

Rák – Halak

Mindketten hihetetlenül érzelmesek vagytok, ezért ha néha össze is zörrentek az összezártság miatt, szinte azonnal kibékültök. Idővel ráadásul egyre jobban kezditek értékelni azt, hogy ennyire szeretitek egymást, és, hogy egyáltalán vagytok egymásnak, ami új szintre helyezi a kapcsolatotokat.

Oroszlán – Ikrek

Hihetetlenül hiperakítv és szabadszelleműek vagytok, így a bezártság nektek aztán tényleg nehéz. Szerencsére a szerelem elképesztő sokat segít mindkettőtöknek átvészelni ezt az időszakot, egymás támaszaiként pedig minden könnyebb. Arról nem is beszélve, hogy szó szerint tökélyre fejlesztitek a társasozás művészetét!

Címkék: asztrológia bezártság csilalgjegy karantén koronavírus összetartás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Egyből nem lesz olyan unalmas az otthonülés.

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Horoszkóp: Március 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 25-én is!