2020.03.30.@ 12.03

4 csillagjegy, aki pozitív fordulatra számíthat ezen a héten

Ez az!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki pozitív fordulatra számíthat ezen a héten

Halak

Olyan az életed, akár egy érzelmi hullámvasút, és félsz, hogy bármelyik pillanatban kisiklik. Mindezt úgy, hogy a nappalid közepén ücsörögsz napok óta. Jó hír viszont, hogy a hét második felében úgy ébredsz, hogy végre fegyelmezettebb vagy, nem a külvilágtól várod a megerősítést vagy a támogatás. Ezen a héten végre rátalálsz a saját erődre, szóval hajrá!

Ikrek

Bizonytalan vagy meló- és pénz fronton, ami nem lenne akkora gond, ha legalább a szívügyeid rendben lennének. A csillagok segítenek, hogy sokkal kevésbé legyél magaddal szigorú, elengedd a kétségbeesést, és pont emiatt ér egyre több élmény és szuper hír, amiből ezen a héten végre sikerül újra felépítened a pozitív éned – és a szerelmi életed is.

Mérleg

Úgy érzed, totálisan egyedül maradtál a jelenlegi helyzetben, megvisel a kollégáid és a barátnőid hiánya. Annyira mélypontra kerülsz a napokban, hogy a kezedbe veszed az irányítást, és bevezeted, igenis tartsátok a kapcsolatot online, akár napi szinten. Ennek köszönhetően annyit nevetsz majd a barátaiddal, mint az elmúlt hetekben egyszer sem. És ugye tudod, hogy a pozitív érzelmek csak még több pozitív dolgot vonzanak be?

Kos

Nem csinálsz mást, csak napok óta amiatt rettegsz, mikor rúgnak ki a melóból leépítés miatt. Annyira kétségbeesett vagy, hogy ennek köszönhetően alaposan átnézed a pénzügyeidet, és végre megbizonyosodsz róla, igenis biztonságban vagy a tartalékaidnak köszönhetően. Ez az érzés annyira biztonságot ad, hogy lazán és felszabadultan – bízva magadban és a képességeidben – tervezed meg a B és C terved, arról nem is beszélve, hogy most olyan online tanfolyamokat is el tudsz végezni, amik eddig szóba sem jöhettek a munkád mellett.

Címkék: csillagjegy csillagok ezotéria horoszkóp járvány jó hír karantén pozitív fordulat változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!