4 csillagjegy, aki pozitív fordulatra számíthat ezen a héten

Ez az!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki pozitív fordulatra számíthat ezen a héten

Halak

Olyan az életed, akár egy érzelmi hullámvasút, és félsz, hogy bármelyik pillanatban kisiklik. Mindezt úgy, hogy a nappalid közepén ücsörögsz napok óta. Jó hír viszont, hogy a hét második felében úgy ébredsz, hogy végre fegyelmezettebb vagy, nem a külvilágtól várod a megerősítést vagy a támogatás. Ezen a héten végre rátalálsz a saját erődre, szóval hajrá!

Ikrek

Bizonytalan vagy meló- és pénz fronton, ami nem lenne akkora gond, ha legalább a szívügyeid rendben lennének. A csillagok segítenek, hogy sokkal kevésbé legyél magaddal szigorú, elengedd a kétségbeesést, és pont emiatt ér egyre több élmény és szuper hír, amiből ezen a héten végre sikerül újra felépítened a pozitív éned – és a szerelmi életed is.

Mérleg

Úgy érzed, totálisan egyedül maradtál a jelenlegi helyzetben, megvisel a kollégáid és a barátnőid hiánya. Annyira mélypontra kerülsz a napokban, hogy a kezedbe veszed az irányítást, és bevezeted, igenis tartsátok a kapcsolatot online, akár napi szinten. Ennek köszönhetően annyit nevetsz majd a barátaiddal, mint az elmúlt hetekben egyszer sem. És ugye tudod, hogy a pozitív érzelmek csak még több pozitív dolgot vonzanak be?

Kos

Nem csinálsz mást, csak napok óta amiatt rettegsz, mikor rúgnak ki a melóból leépítés miatt. Annyira kétségbeesett vagy, hogy ennek köszönhetően alaposan átnézed a pénzügyeidet, és végre megbizonyosodsz róla, igenis biztonságban vagy a tartalékaidnak köszönhetően. Ez az érzés annyira biztonságot ad, hogy lazán és felszabadultan – bízva magadban és a képességeidben – tervezed meg a B és C terved, arról nem is beszélve, hogy most olyan online tanfolyamokat is el tudsz végezni, amik eddig szóba sem jöhettek a munkád mellett.

Címkék: csillagjegy csillagok ezotéria horoszkóp járvány jó hír karantén pozitív fordulat változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!