2020.03.30.@ 12.03

4 csillagjegy, aki pozitív fordulatra számíthat ezen a héten

Ez az!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki pozitív fordulatra számíthat ezen a héten

Halak

Olyan az életed, akár egy érzelmi hullámvasút, és félsz, hogy bármelyik pillanatban kisiklik. Mindezt úgy, hogy a nappalid közepén ücsörögsz napok óta. Jó hír viszont, hogy a hét második felében úgy ébredsz, hogy végre fegyelmezettebb vagy, nem a külvilágtól várod a megerősítést vagy a támogatás. Ezen a héten végre rátalálsz a saját erődre, szóval hajrá!

Ikrek

Bizonytalan vagy meló- és pénz fronton, ami nem lenne akkora gond, ha legalább a szívügyeid rendben lennének. A csillagok segítenek, hogy sokkal kevésbé legyél magaddal szigorú, elengedd a kétségbeesést, és pont emiatt ér egyre több élmény és szuper hír, amiből ezen a héten végre sikerül újra felépítened a pozitív éned – és a szerelmi életed is.

Mérleg

Úgy érzed, totálisan egyedül maradtál a jelenlegi helyzetben, megvisel a kollégáid és a barátnőid hiánya. Annyira mélypontra kerülsz a napokban, hogy a kezedbe veszed az irányítást, és bevezeted, igenis tartsátok a kapcsolatot online, akár napi szinten. Ennek köszönhetően annyit nevetsz majd a barátaiddal, mint az elmúlt hetekben egyszer sem. És ugye tudod, hogy a pozitív érzelmek csak még több pozitív dolgot vonzanak be?

Kos

Nem csinálsz mást, csak napok óta amiatt rettegsz, mikor rúgnak ki a melóból leépítés miatt. Annyira kétségbeesett vagy, hogy ennek köszönhetően alaposan átnézed a pénzügyeidet, és végre megbizonyosodsz róla, igenis biztonságban vagy a tartalékaidnak köszönhetően. Ez az érzés annyira biztonságot ad, hogy lazán és felszabadultan – bízva magadban és a képességeidben – tervezed meg a B és C terved, arról nem is beszélve, hogy most olyan online tanfolyamokat is el tudsz végezni, amik eddig szóba sem jöhettek a munkád mellett.

Címkék: csillagjegy csillagok ezotéria horoszkóp járvány jó hír karantén pozitív fordulat változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!