4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Vízöntő

Született optimista vagy, aki egyszerűen nem hajlandó beismerni, ha vereséget szenvedett – akár egy kapcsolatban. Ezért annyiszor futsz neki a békülésnek, ahányszor csak kell. Vagy amíg nem ábrándulsz ki teljesen a srácból. Viszont akkor sem valószínű, hogy te mondod ki: ennek már nincs értelme.

Bika

Míg más könnyedén dobálózik a szakítás szóval, nálad ez tényleg szigorúan a legutolsó utáni opció. A vagány imázsod érzékeny személyiséget takar, amit mindennél jobban próbálsz védeni a felesleges fájdalomtól – mondjuk egy elsietett szakítástól.

Szűz

Itt az ideje beismered, hogy szereted lerázni magadról a komolyabb döntések súlyát, és átadni ezt a partnerednek. Kivéve persze, ha szakításról van szó, amit soha nem tanultál meg megfelelően kezelni. Ne vádold magad, a csillagoktól extra érzékenységet kaptál, aminek rengeteg előnye van. Sokkal több, mint hátránya.

Halak

Ha valakinek igazán odaadod a szíved, nem fogod könnyen elengedni. Egyébként is nagy harcos vagy, szóval számodra minden egyes párkapcsolat, ami nem happy enddel végződik, csúnya kudarccal egyenlő. A jövőben jobb, ha azzal a tudattal engeded el a másikat, ő is csak egy fontos lépés volt, hogy közelebb kerülj a Nagy Ő-höz.

Címkék: csillagjegy csillagok ezotéria horoszkóp kapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Horoszkóp: Április 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

3 csillagjegy, akinek rendeződnek a pénzügyei áprilisban

Nézd meg, te is a szerencsésebbek közé tartozol-e a pénzügyeid szempontjából, április ugyanis 3 jeggyel kifejezetten bőkezű lesz.

Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 30-án is!

Horoszkóp: Ezt érdemes tudnod a Tűz, Víz, Levegő, Föld jegyekről

A csillagjegyek alapvető tulajdonságait határozza meg, hogy melyik elemhez tartoznak. Csekkold le a Tűz, Víz, Levegő és Föld részletes horoszkópját!