4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Vízöntő

Született optimista vagy, aki egyszerűen nem hajlandó beismerni, ha vereséget szenvedett – akár egy kapcsolatban. Ezért annyiszor futsz neki a békülésnek, ahányszor csak kell. Vagy amíg nem ábrándulsz ki teljesen a srácból. Viszont akkor sem valószínű, hogy te mondod ki: ennek már nincs értelme.

Bika

Míg más könnyedén dobálózik a szakítás szóval, nálad ez tényleg szigorúan a legutolsó utáni opció. A vagány imázsod érzékeny személyiséget takar, amit mindennél jobban próbálsz védeni a felesleges fájdalomtól – mondjuk egy elsietett szakítástól.

Szűz

Itt az ideje beismered, hogy szereted lerázni magadról a komolyabb döntések súlyát, és átadni ezt a partnerednek. Kivéve persze, ha szakításról van szó, amit soha nem tanultál meg megfelelően kezelni. Ne vádold magad, a csillagoktól extra érzékenységet kaptál, aminek rengeteg előnye van. Sokkal több, mint hátránya.

Halak

Ha valakinek igazán odaadod a szíved, nem fogod könnyen elengedni. Egyébként is nagy harcos vagy, szóval számodra minden egyes párkapcsolat, ami nem happy enddel végződik, csúnya kudarccal egyenlő. A jövőben jobb, ha azzal a tudattal engeded el a másikat, ő is csak egy fontos lépés volt, hogy közelebb kerülj a Nagy Ő-höz.

Még több

Horoszkóp