2020.04.01.@ 12.04

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Vízöntő

Született optimista vagy, aki egyszerűen nem hajlandó beismerni, ha vereséget szenvedett – akár egy kapcsolatban. Ezért annyiszor futsz neki a békülésnek, ahányszor csak kell. Vagy amíg nem ábrándulsz ki teljesen a srácból. Viszont akkor sem valószínű, hogy te mondod ki: ennek már nincs értelme.

Bika

Míg más könnyedén dobálózik a szakítás szóval, nálad ez tényleg szigorúan a legutolsó utáni opció. A vagány imázsod érzékeny személyiséget takar, amit mindennél jobban próbálsz védeni a felesleges fájdalomtól – mondjuk egy elsietett szakítástól.

Szűz

Itt az ideje beismered, hogy szereted lerázni magadról a komolyabb döntések súlyát, és átadni ezt a partnerednek. Kivéve persze, ha szakításról van szó, amit soha nem tanultál meg megfelelően kezelni. Ne vádold magad, a csillagoktól extra érzékenységet kaptál, aminek rengeteg előnye van. Sokkal több, mint hátránya.

Halak

Ha valakinek igazán odaadod a szíved, nem fogod könnyen elengedni. Egyébként is nagy harcos vagy, szóval számodra minden egyes párkapcsolat, ami nem happy enddel végződik, csúnya kudarccal egyenlő. A jövőben jobb, ha azzal a tudattal engeded el a másikat, ő is csak egy fontos lépés volt, hogy közelebb kerülj a Nagy Ő-höz.

Címkék: csillagjegy csillagok ezotéria horoszkóp kapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!