Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Kos

Bármilyen jó ötlet ugrik be, azonnal írd le, mert olyan feledékeny vagy, hogy a legjobb gondolataid is egy pillanat alatt elszállhatnak. Mivel most szükséged lesz egyedi ötletekre, kár lenne egyet is elszalasztani…

Bika

Néha aggódsz a pénzügyeid miatt, és nem is tudod, hogyan tudnál spórolni? Vezesd a kiadásaidat, nézd meg, a mobilelőfizetésedet, a banki csomagodat, hogy nincs-e olyan szolgáltatás, amire nincs is szükséged és fizetsz érte.

Ikrek

Megint te leszel az, aki közvetít két olyan ismerős között, akik egymás között nem tudnak kommunikálni jelen pillanatban. Ne bánd, ez azt jelenti, hogy megbíznak benned!

Rák

Nagyon vágysz már egy romantikus estére és valahogy nem akar összejönni? Talán ma végre sikerül, de persze nincs egy recept, ami alapján tényleg tökéletes lesz. Azért azt elárulhatod a barátodnak, kb. mire gondolsz.

Oroszlán

Amennyire lendületesen vetetted bele magadat melóba reggel, délre annyira eleged is lesz. Sajnos a nap második fele szinte teljesen haszontalan lesz munka szempontjából, viszont élhetsz végre egy kis társasági életed, és eljut hozzád pár új infó.

Szűz

A telefonod egész nap csöng, a mailboxod tele, a főnököd rengeteg feladatot ad, de valahogy ez most nincs terhedre, szereted ezt a pörgést, teljesen neked való.

Mérleg

Minden rossz hírt felnagyítasz, és a végén tényleg elhiszed, hogy nagy a baj. Ez teljesen fölösleges stressz, amire egyáltalán nincs szükséged, ugye? Inkább tereld el a figyelmedet róla mondjuk zenehallgatással.

Skorpió

Ma ne hagyd ki az edzést, extra hatékony leszel, és pozitívan hat a kreativitásodra is. A legjobb az lenne, ha napközben meg tudnád oldani a mozgást, mert akkor vagy csúcsformában.

Nyilas

Kicsit elégedetlen vagy magaddal, és ez az önbizalomhiány kihat a kapcsolatodra is. A pasidtól várod el, hogy a pótolja, ellensúlyozza, de amit nyújt, neked most nem elég. Attól biztosan nem érzed majd jobban magadat, ha vele is összeveszel!

Bak

Kezded unni a rutinmunkát, már semmi kihívás nincs benne, és emiatt nehezen veszed rá magadat a munkára. Gondolj arra, hogy minél gyorsabban végzel, annál hamarabb csinálhatsz valami mást.

Vízöntő

Finoman jelezd a barátnődnek, ha úgy érzed, mostanában nem reagál az üzeneteidre, vagy nem nagyon ér rá veled foglalkozni. Szépen fogalmazd meg, hogy szükséged van rá, kíváncsi vagy, mi van vele.

Halak

Nem kezeled jól a stresszt, mellre szívsz olyan dolgokat is, amikkel nem kéne foglalkoznod, aggódnod meg pláne nem. Így lőttek a pihentető alvásnak, ettől pedig a kreativitásod lesz holnap padlón.

Még több

Horoszkóp