2020.04.02.@ 10.04

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Ikrek

Téged aztán nem sűrűn látni szomorúan, ez pedig annak köszönhető, hogy minden pillanatban próbálod megtalálni az élet szép oldalát. A szórakozás és a barátok a lételemed, de még a jelenlegi nehéz helyzetből is a legjobbat tudod kihozni. Te vagy az, aki elindítja a csoportos videó chatet a baráti társasággal és aki mindenkit képes feldobni még a legnehezebb időszakban is. Jöhetnek az online bulik kifulladásig!

Szűz

Mindent elképesztően logikusan látsz, kiemelkedő intelligenciád miatt pedig a legtöbb ismerősöd felnéz rád. Épp ezért, ha te nem mondod azt, hogy baj van, akkor nincs miért aggódni. Képes vagy pár mondattal lenyugtatni a rokonokat és a barátaidat amikor pánikolnak, ehhez pedig még pár poént is fűzöl, így a végén mindenki elfelejti, hogy eredetileg miért is volt zabos.

Nyilas

Az egyik leglelkesebb és legpozitívabb csillagjegy a tiéd, ez a „mindig minden jó” hozzáállásod pedig észrevétlenül átragad másokra is. Számodra nincs lehetetlen és nincs olyan dolog, amit ne lehetne megoldani. Persze a mindig kicsattanó személyiségedhez hozzátartozik, hogy a humorod verhetetlen, így szó szerint mindenből – még a negatív dolgokból is – képes vagy viccet csinálni, ezt pedig nem lehet nem imádni.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp lelkes optimista pozitív vidám

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.