3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

Oroszlán

Már rég kiszemelted álmaid pasiját, és a karantén meghozza a bátorságodat, hogy ráírj. Kiderül, hogy hasonlóan érez irántad, és nem kell sok idő ahhoz, hogy izzani kezdjen köztetek a virtuális levegő. Mivel futólag ismertétek egymást előtte, így gyorsan haladtok a kialakuló kapcsolatotokban – már amennyire online térben ez lehetséges.

Mérleg

Egy régi ismerősöd hirtelen felbukkan a Facebookon, és olyan érzéseket vált ki belőled, amikre nem számítottál. A pasiról kiderül, hogy végtelenül romantikus: neten keresztül is igyekszik cukiságokkal meglepni. Bár most nem mozizhattok együtt és vacsizni sem mehettek el, a fiú mindig kitalálja, hogyan küzdjétek le a távolságot. Sosem gondoltad volna, hogy így is lehetsz fülig szerelmes.

Vízöntő

Bár eddig nem rajongtál az online társkeresésért, imádsz spontán döntéseket hozni, így most unalmadban becsekkolsz a Tinderre. Nagyon gyorsan találsz egy helyes srácot, akivel egymásra kattantok. Máskor nem bámulnád egész nap a telód képernyőjét, de nála nem bírod ki, hogy ne válaszolj. A hajnalig tartó beszélgetéseket hamar videóchatelés követi, és abban is megegyeztek, hogy ha véget ért a karantén, azonnal találkoztok!

Címkék: csillagjegy horoszkóp karantén koronavírus mérleg önkéntes karantén oroszlán rátalál a szerelem szerelem vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 22-én is!

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!