3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

Oroszlán

Már rég kiszemelted álmaid pasiját, és a karantén meghozza a bátorságodat, hogy ráírj. Kiderül, hogy hasonlóan érez irántad, és nem kell sok idő ahhoz, hogy izzani kezdjen köztetek a virtuális levegő. Mivel futólag ismertétek egymást előtte, így gyorsan haladtok a kialakuló kapcsolatotokban – már amennyire online térben ez lehetséges.

Mérleg

Egy régi ismerősöd hirtelen felbukkan a Facebookon, és olyan érzéseket vált ki belőled, amikre nem számítottál. A pasiról kiderül, hogy végtelenül romantikus: neten keresztül is igyekszik cukiságokkal meglepni. Bár most nem mozizhattok együtt és vacsizni sem mehettek el, a fiú mindig kitalálja, hogyan küzdjétek le a távolságot. Sosem gondoltad volna, hogy így is lehetsz fülig szerelmes.

Vízöntő

Bár eddig nem rajongtál az online társkeresésért, imádsz spontán döntéseket hozni, így most unalmadban becsekkolsz a Tinderre. Nagyon gyorsan találsz egy helyes srácot, akivel egymásra kattantok. Máskor nem bámulnád egész nap a telód képernyőjét, de nála nem bírod ki, hogy ne válaszolj. A hajnalig tartó beszélgetéseket hamar videóchatelés követi, és abban is megegyeztek, hogy ha véget ért a karantén, azonnal találkoztok!

Még több

Horoszkóp