2020.04.03.@ 06.04

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

Oroszlán

Már rég kiszemelted álmaid pasiját, és a karantén meghozza a bátorságodat, hogy ráírj. Kiderül, hogy hasonlóan érez irántad, és nem kell sok idő ahhoz, hogy izzani kezdjen köztetek a virtuális levegő. Mivel futólag ismertétek egymást előtte, így gyorsan haladtok a kialakuló kapcsolatotokban – már amennyire online térben ez lehetséges.

Mérleg

Egy régi ismerősöd hirtelen felbukkan a Facebookon, és olyan érzéseket vált ki belőled, amikre nem számítottál. A pasiról kiderül, hogy végtelenül romantikus: neten keresztül is igyekszik cukiságokkal meglepni. Bár most nem mozizhattok együtt és vacsizni sem mehettek el, a fiú mindig kitalálja, hogyan küzdjétek le a távolságot. Sosem gondoltad volna, hogy így is lehetsz fülig szerelmes.

Vízöntő

Bár eddig nem rajongtál az online társkeresésért, imádsz spontán döntéseket hozni, így most unalmadban becsekkolsz a Tinderre. Nagyon gyorsan találsz egy helyes srácot, akivel egymásra kattantok. Máskor nem bámulnád egész nap a telód képernyőjét, de nála nem bírod ki, hogy ne válaszolj. A hajnalig tartó beszélgetéseket hamar videóchatelés követi, és abban is megegyeztek, hogy ha véget ért a karantén, azonnal találkoztok!

Címkék: csillagjegy horoszkóp karantén koronavírus mérleg önkéntes karantén oroszlán rátalál a szerelem szerelem vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.