Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Rettenetesen irritál az a srác, aki régen nagyon tetszett. Nem is érted, anno miért voltál oda érte, de pont fel is nyitja a szemedet, hogy azóta mennyivel tapasztaltabb lettél pasifronton.

Párban: Úgy állsz a weekendhez, hogy csak jól sikerülhet, és valóban ígéretesnek tűnik. Tökéletes az összhang köztetek, amikor pár éve elképzelted, milyen kapcsolatra vágysz, pont ilyen volt, igaz?

Bika

Szingli: A karriered a legfontosabb, ez rendben is van, de mi lenne, ha nyitnál, és elkezdenél másra is időt szánni, kipróbálni új dolgokat, még otthon is. Szuper hatással lenne rád!

Párban: Néha elbizonytalanodsz, hogy mi jön be a pasidnak, de az lenne a legegyszerűbb, ha megkérdeznéd és nem találgatnál. Ez kicsit felgyorsítaná a dolgokat!

Ikrek

Szingli: Hoppá, valaki újra felbukkan az életedben, akiről régóta nem is hallottál, de valahogy mégsem örülsz neki tiszta szívből. Ha teher neked, akkor már most zárd le ezt a viszonyt!

Párban: Néha komolyan nem érted, mi közötök van egymáshoz, annyira különbözőek vagytok, de hidd el, ez csak még izgalmasabbá teszi a kapcsolatotokat. A kiszámíthatatlanság néha azért kell!

Rák

Szingli: Finoman, mégis határozottan kellene megmondanod annak a srácnak, aki nem tetszik, hogy mi a szitu! Egyébként minden marad így, és nem jutsz levegőhöz, ő pedig továbbra is nyomul.

Párban: Az együttéléssel járó problémák kiütközhetnek, nem lesz egyszerű manőverezni a te igényeid és a pasidé mentén. Egyszerűen legyél nagyvonalú, ha meg felhúzod magad, akkor vonulj el egy pár órára egyedül.

Oroszlán

Szingli: Nem biztos, hogy a hétvégi meló jót tenne neked (persze, ha muszáj, akkor muszáj). Túl nagy rajtad a nyomás, és amikor kikapcsolódnál, akkor sem offolsz igazán, csak lézengsz, agyalsz, nincs időd elmélyülni. Adj magadnak szabit!

Párban: Ha mostanában sok nézeteltérés volt köztetek, akkor ez a hétvége alkalmas arra, hogy kibéküljetek, romantikázzatok, így közelebb kerültök egymáshoz újra.

Szűz

Szingli: Végre olyan jó passzban leszel, hogy kezded másképp látni az eddigi párkapcsolati problémáidat, végre túlteszed magadat a régi csalódásokon.

Párban: Túlságosan szenvedélyesen fejezed ki magadat, és ebből könnyen félreértés lehet köztetek. Máshogy add ki magadból a feszkót, mondjuk egy kis hancúrozás sokkal jobb, mint a veszekedés, igaz?

Mérleg

Szingli: Erős érzelmeket vált ki belőled még egy reklám is, nemhogy egy érzelmes, megható film, szóval a hétvégén inkább vígjátékokat, vicces sorozatokat nézz, hogy ne sírás legyen a vége…

Párban: Ami neked jól esik, a barátodnak teher lehet. Ami neked poénos, a pasidnak bosszantó…Oké, most nem vagytok egymásra hangolva, de ez ellen most nem sokat tudtok tenni sajnos. Egyszerűbb, ha rákérdezel, mihez lenne kedve!

Skorpió

Szingli: Képbe kerül egy srác, aki nagyon hasonlít az egyik exedre, sőt, talán lehet, hogy pont az tetszik benne, hogy olyan, mint ő? Ezt nem ártana letisztázni magadban!

Párban: Az egyik haverotok miatt összekaphattok, de gyorsan túl lesztek ezen a drámán, nem lovald te sem bele magad túlságosan.

Nyilas

Szingli: A hétvégéd csupa vidámság és nevetés lesz, nagyon rád fért már egy ilyen felhőtlen pár nap, amikor semmi mással nem foglalkozol, csak kellemes dolgokkal.

Párban: Ha humorral kezelitek a problémákat, akkor nem lehet baj, de azért annyira ne vicceljétek el, hogy ne szülessen megoldás. Szuper, ha tudtok poénkodni magatokon, csak jót jelent, nyugi!

Bak

Szingli: A büszkeséged nem engedi, hogy még egy esélyt adj egy dögös srácnak, pedig tényleg hihetnél neki. Nem minden srác rossz fiú, ugye tudod?!

Párban: Te vagy most az optimista, a barátod pedig a pesszimista, és nagyon nehezedre eshet kicsit felvidítani. Neked természetes, hogy pozitívan állsz dolgokhoz, neki meg sok rábeszélés kell hozzá. Ne add fel!

Vízöntő

Szingli: Ha nem akarod, hogy összehozzanak valakivel, akkor egyértelműen mondd meg, hogy mi nem tetszik a srácban! Ha csak finomkodsz, nem veszik komolyan, és tovább próbálkoznak.

Párban: Féltékenyebb a barátod, mint máskor? Legyél türelmes és megértő, nincs az önbizalma a maxon mostanában, de azon is gondolkozz el, vajon  nem te váltottad-e ki belőle mégis ezt a viselkedést!

Halak

Szingli: Amióta egyedül vagy, most vagy a legjobb formádban. Nem sürgeted az időt, nem akarsz túl sokat egyszerre, úgy tűnik, ez a fura élethelyzet csodát tett veled, próbáld meg kiélvezni, amennyire lehet!

Párban: Hagyd, hogy mindenben a barátod válasszon, add át az irányítást, mert te is jól jársz így. Csak engedd el magadat és élvezed a hétvégét!

Még több

Horoszkóp