Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Egyből nem lesz olyan unalmas az otthonülés.

Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Kos

Talán te viseled a legrosszabbul a bezártságot, mert imádsz mozogni és sporttal leadni a felesleges feszkót. Keress ki egy old school aerobic videót és tornázd ki magadból a karantén okozta feszültséget. Mire vége lesz ennek, te kockahassal távozol az otthonodból.

Bika

Egész oké vagy a jelen helyzettel, mert a kedvenc időtöltésedhez – a zenehallgatáshoz – nem kell elhagynod még a nappalidat sem. Tedd be a régen nem hallgatott egykori kedvenceid és élvezd a nyugis házi koncertet.

Ikrek

Talán a barátaid hiányoznak a legjobban, de sok app és telco szolgáltató dobott mentőövet az egymástól elszeparált BFF-eknek. Hozd össze a brigádot egy virtuális koccintásra és dumáljátok át az éjszakát a saját videókonferenciátokon.

Rák

A családod a mindened, így neked különösen fájdalmas, hogy nem találkozhatsz a szeretteiddel. Te is tudod, hogy most ez a helyes döntés és szuper vagy, hogy kibírod! Hívd fel anyukád és süssétek meg közösen, ki-ki a maga konyhájában gyerekkorod kedvenc sütijét.

Oroszlán

Ha már társaság nélkül maradtál és nem dobhatod fel a barátaid a szerepléseddel, válassz másik drámát: kezdj el olvasni! Élénk a fantáziád, aminek köszönhetően szinte filmként éled majd meg az elolvasott történeteket, plusz le is foglalod magad otthon.

Szűz

Mindig rohansz valahova és sosincs időd rendet rakni otthon. Pedig ha egy valamit szívből utálsz, akkor az a rendetlenség. Már le is esett, hogy mihez tudsz kezdeni az otthon töltött extra idővel? Bizony, itt az ideje kialakítani a rend és nyugalom szigetét, ahol még a home office is sokkal hatékonyabban megy majd.

Mérleg

Se kozmetikus, se fodrász, te pedig kezdesz bekattanni a gondolattól, hogy kócosan és lepattant körmökkel a kanapéra kárhoztatva kell hónapokig élned. Nyugi, ennyire nem drámai a helyzet! Dobj fel egy fátyolmaszkot, vegyél egy nyugtató fürdőt és teljesen újjászületsz majd az otthoni spa élménytől.

Skorpió

Ugye nem is kell szólnunk, hogy itt az ideje az óriási összebújásoknak? Lételemed a szex és most tényleg kevés jobb program van, amit a négy fal között is lehet csinálni. A pasid a mennyekben érzi majd magát, hogy nem tudsz betelni vele.

Nyilas

Szeretsz új dolgokat megismerni és tanulni, amire egy csomó online lehetőség van. Találd ki, hogy miben szeretnél fejlődni (egy új nyelv, otthoni kötögetés vagy egy coach képzés?) és keress rá a neten. Most, hogy otthon vagy, könnyebben tudod majd beosztani a saját időd és belepréselni egy online kurzust.

Bak

Még otthon sem tudsz leállni a pörgéssel, azzal a különbséggel, hogy most inkább azon kattogsz, miért nem haladnak előre a dolgok. Állj le és vegyél egy nagy levegőt. Nagyon rád fér már a befelé fordulás és, hogy egy kicsit összhangba kerülj önmagaddal. Jógázz, meditálj és csendesítsd le a gondolataid.

Vízöntő

Mindig is a szíveden viselted a bolygó és az emberiség sorsát és most úgy érzed, mindkettő nagy bajban van. Csak akkor tudsz megnyugodni, ha azt érzed, teszel valamit azért, hogy a világ jobb hellyé váljon. Keress önkéntesi lehetőségeket pl. vállalj online meseolvasást! A világnak nagy szüksége van most a Vízöntőkre.

Halak

Sokszor egyébként is szeretsz elbújni mindenki szeme elől, így nagyjából oké vagy vele, hogy most otthon a könyveiddel és a kedvenc sorozataiddal vagy összezárva. Ha néha még a természetbe is kijuthatsz egy kicsit, akkor szinte az idők végezetéig el tudnád viselni ezt a szitut.

Még több

Horoszkóp