2020.04.05.@ 06.04

Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Az ő esetükben kevés tabutémát találsz, ha a szexről van szó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Kos

2020-ban már nincs olyan, hogy valamit ciki felvállalni szex közben. Ennek pedig a Kosok örülnek a legjobban, mert náluk jobban senki sem szeret kipróbálni új dolgokat. Szerencsére mindig szem előtt tartja, hogy az innovatív huncutságai mindkettőtöknek bejöjjön.

Oroszlán

Az egész élete egy nagy színpadi szereplés, amiben ő a főhős és olyan gátlástalanul boldogan éli meg az élet minden pillanatát, hogy öröm nézni. Számára nem okoz különösebb gondot kerek perec kijelenteni, hogy mire vágyik igazán szex közben és ha nem kapja meg, saját kezébe veszi a dolgokat.

Skorpió

A nagy csábító, aki úgy vesz le a lábadról, hogy már csak azon kapod magad, hogy totál beleestél. A nyerő kártya nála az örök titokzatosság, amit egy helyen hajlandó csak elhajítani, de akkor jó messzire: az ágyban. A lazasága annyira felbátorít, hogy simán elmondod még a legtitkosabb vágyaidat is.

Nyilas

Nehezen megy bele tartós kapcsolatba, mert a gondolatába is belefagy, hogy egy emberrel kell hancúroznia egy egész életen át. Annyira szereti érezni másokon, hogy odavannak érte, hogy még egy szürke hétköznapot is képes végig flörtölni. Hát még ha eljut az ágyig…

Címkék: ágy csillagjegyek ezotéria gátlástalan kapcsolat orgazmus szerelem szeretkezés szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.