Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Az ő esetükben kevés tabutémát találsz, ha a szexről van szó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Kos

2020-ban már nincs olyan, hogy valamit ciki felvállalni szex közben. Ennek pedig a Kosok örülnek a legjobban, mert náluk jobban senki sem szeret kipróbálni új dolgokat. Szerencsére mindig szem előtt tartja, hogy az innovatív huncutságai mindkettőtöknek bejöjjön.

Oroszlán

Az egész élete egy nagy színpadi szereplés, amiben ő a főhős és olyan gátlástalanul boldogan éli meg az élet minden pillanatát, hogy öröm nézni. Számára nem okoz különösebb gondot kerek perec kijelenteni, hogy mire vágyik igazán szex közben és ha nem kapja meg, saját kezébe veszi a dolgokat.

Skorpió

A nagy csábító, aki úgy vesz le a lábadról, hogy már csak azon kapod magad, hogy totál beleestél. A nyerő kártya nála az örök titokzatosság, amit egy helyen hajlandó csak elhajítani, de akkor jó messzire: az ágyban. A lazasága annyira felbátorít, hogy simán elmondod még a legtitkosabb vágyaidat is.

Nyilas

Nehezen megy bele tartós kapcsolatba, mert a gondolatába is belefagy, hogy egy emberrel kell hancúroznia egy egész életen át. Annyira szereti érezni másokon, hogy odavannak érte, hogy még egy szürke hétköznapot is képes végig flörtölni. Hát még ha eljut az ágyig…

Címkék: ágy csillagjegyek ezotéria gátlástalan kapcsolat orgazmus szerelem szeretkezés szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 22-én is!

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!