Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Az ő esetükben kevés tabutémát találsz, ha a szexről van szó.

Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Kos

2020-ban már nincs olyan, hogy valamit ciki felvállalni szex közben. Ennek pedig a Kosok örülnek a legjobban, mert náluk jobban senki sem szeret kipróbálni új dolgokat. Szerencsére mindig szem előtt tartja, hogy az innovatív huncutságai mindkettőtöknek bejöjjön.

Oroszlán

Az egész élete egy nagy színpadi szereplés, amiben ő a főhős és olyan gátlástalanul boldogan éli meg az élet minden pillanatát, hogy öröm nézni. Számára nem okoz különösebb gondot kerek perec kijelenteni, hogy mire vágyik igazán szex közben és ha nem kapja meg, saját kezébe veszi a dolgokat.

Skorpió

A nagy csábító, aki úgy vesz le a lábadról, hogy már csak azon kapod magad, hogy totál beleestél. A nyerő kártya nála az örök titokzatosság, amit egy helyen hajlandó csak elhajítani, de akkor jó messzire: az ágyban. A lazasága annyira felbátorít, hogy simán elmondod még a legtitkosabb vágyaidat is.

Nyilas

Nehezen megy bele tartós kapcsolatba, mert a gondolatába is belefagy, hogy egy emberrel kell hancúroznia egy egész életen át. Annyira szereti érezni másokon, hogy odavannak érte, hogy még egy szürke hétköznapot is képes végig flörtölni. Hát még ha eljut az ágyig…

Még több

Horoszkóp