2020.04.06.@ 15.04

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem áprilisban

Lehet, hogy ez most nem a klasszikus randik ideje, de ki mondta, hogy ebben a felállásban nem működhet az online kémia?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem áprilisban

Halak

Megvan az a cuki fiú, akivel mostanában annyit csetelsz, hogy már aludni sem nagyon van időd? A hetekig tartó kitartó lelkizés-röhögés-közös online filmezés meghozta a gyümölcsét, és április egy tucat pillangóval lesz egyenlő számodra, akik vadul partiznak majd a gyomrodban. És persze a srácéban is!

Mérleg

Azt hitted, ha már 2020. ennyire gonoszul indult, a tavasz biztos nem a pasizásról szól majd, de tévedtél! Egy kollégádhoz kerülsz közelebb a hónapban, akinek végre sikerül egy eddig sosem látott oldalát is megvillantania előtted. Minden vele töltött online túlóra igazi jutalomjáték lesz számodra.

Bak

Alig zártad le az előző kapcsolatod, és kezdted volna élvezni a karantén adta lazulást (igen, te azon kevesek közé tartozol, akik igenis hamar meglátták az időszak előnyét), egy régi haver már be is jelentkezett. Spoiler: mivel mindketten kiéhezettek vagytok érzelmileg ebben a zűrzavarban, pillanatok alatt egymásra hangolódtok, így a nyarat már valószínűleg kéz a kézben töltitek.

Címkék: április csaj csillagjegy ezotéria férfi fiú kapcsolat karantén lány online randi online szerelem párkapcsolat pasi randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!