2020.04.06.@ 15.04

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem áprilisban

Lehet, hogy ez most nem a klasszikus randik ideje, de ki mondta, hogy ebben a felállásban nem működhet az online kémia?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem áprilisban

Halak

Megvan az a cuki fiú, akivel mostanában annyit csetelsz, hogy már aludni sem nagyon van időd? A hetekig tartó kitartó lelkizés-röhögés-közös online filmezés meghozta a gyümölcsét, és április egy tucat pillangóval lesz egyenlő számodra, akik vadul partiznak majd a gyomrodban. És persze a srácéban is!

Mérleg

Azt hitted, ha már 2020. ennyire gonoszul indult, a tavasz biztos nem a pasizásról szól majd, de tévedtél! Egy kollégádhoz kerülsz közelebb a hónapban, akinek végre sikerül egy eddig sosem látott oldalát is megvillantania előtted. Minden vele töltött online túlóra igazi jutalomjáték lesz számodra.

Bak

Alig zártad le az előző kapcsolatod, és kezdted volna élvezni a karantén adta lazulást (igen, te azon kevesek közé tartozol, akik igenis hamar meglátták az időszak előnyét), egy régi haver már be is jelentkezett. Spoiler: mivel mindketten kiéhezettek vagytok érzelmileg ebben a zűrzavarban, pillanatok alatt egymásra hangolódtok, így a nyarat már valószínűleg kéz a kézben töltitek.

Címkék: április csaj csillagjegy ezotéria férfi fiú kapcsolat karantén lány online randi online szerelem párkapcsolat pasi randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!