Horoszkóp: Április 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 7-én is!

Horoszkóp: Április 7., Kedd

Kos

Hiába vagy kiegyensúlyozott és vidám, a kollégáid stresszesek, frusztráltak és negatívak, ráadásul valahogy egyszerre jött rájuk a dolog. Ne hagyd, hogy rád ragasszák ezt a hangulatot!

Bika

Te mindent igyekszel korrekten és becsületesen intézni, ezért még inkább bosszant, hogy egyeseknek ez egyáltalán nem számít. Kár ezen rágnod magadat, úgysem tudsz senkit sem megváltoztatni, a te lelkiismereted viszont tiszta!

Ikrek

Jól esne már egy kényeztető beauty-nap, nem igaz? Ha egy egész nap nem is fér bele, legalább délután dobj fel egy arcpakolást, de jöhet a manikűr és a pedikűr is!

Rák

Nincs különösebb bajod, de mégsem érzed jól magad, olyan semmilyen a hangulatod. Mit szólnál egy délutáni shoppingoláshoz? Persze szigorúan online! Egy új ruha garantáltan kizökkentene ebből a letargiából!

Oroszlán

Ma több dolog is félre sikerül, de nem a te hibádból nem jön össze, mégis magadra veszed. Ha te tényleg mindent megtettél, felesleges bosszankodnod, csak elrontod a napodat!

Szűz

Végtelenül kimerültnek érzed magadat, annyit dolgoztál mostanában (még otthonról is), hogy nem is érted, honnan volt még ennyi tartalék energiád, hogy idáig kibírd. Kitartást, nemsokára hosszú hétvége!

Mérleg

A szokásosnál sokkal érzékenyebb vagy, még a vicces beszólásokat is komolyan veszed, amiken máskor csak nevetsz. Nem csoda, hogy a pasid nem tud kiigazidni ma rajtad…

Skorpió

Hiába vagy türelmes az egyik családtagoddal, valahogy mindig eléri, hogy besokallj tőle és ne keresd, ne vegyél róla tudomást. Most is inkább iktasd ki az életedről, mielőtt ismét összevesztek.

Nyilas

Kicsit negatívan állsz mostanában mindenhez, nem gondolod? Oké, érthető, hogy nyáron még kevésbé van kedved melózni, de a főnököd nem fogja díjazni, ha mindenre húzod a szádat!

Bak

Akármennyire is könnyebbnek tűnik a kegyes hazugság ma egy cikis szituban, inkább vállald be az őszinteséget! Oké, most csak kis füllentésről van szó, de ebből később nagyobb bonyodalmak is adódhatnak…

Vízöntő

Egy fontos dátum, évforduló, vagy simán csak egy szép emlék miatt nosztalgikus hangulatban vagy egész nap. Rengeteget gondolsz a múltra, de inkább pozitív érzésekkel tölt el és összességében jó kedved lesz tőle.

Halak

A barátod rád akar erőltetni valamit, amit te igazából nem szeretnél. Ne hagyd, hogy ilyen erőszakosan próbáljon meggyőzni, állj ki magadért, ha neked ez egyáltalán nem tetszik!

Még több

Horoszkóp