2020.04.09.@ 00.04

Húsvéti horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Húsvéti horoszkóp

Kos

Úgy érzed, nincs semmi különbség a hosszú hétvége és egy sima között. Oké, idén elmaradnak a nagy kajálások és valószínűleg sok locsolód sem lesz, mégis rajtad múlik, hogy ünnepivé varázsolt ezt a néhány napot!

Bika

Mind a ketten feszkósak vagytok a barátoddal, nagy rajtatok a nyomás, de szerencsére nem egymáson vezetitek le a stresszt, hanem pont összefogtok és segítitek egymást. Így az ünnep is nyugis, összebújós lesz!

Ikrek

Extra feszült és zaklatott vagy, minden pillanatban közel állsz hozzá, hogy kiborulj. Még az is csak idegesít, ha valaki segíteni akar vagy csak simán kedveskedni próbál neked. Így tuti, hogy nem alakul túl fényesen az ünnepi hétvégéd sem…

Rák

Szerencsére ma már nem lesz sok melód, korábban is tudsz így végezni. Ha még maradt elintéznivalód a hosszú hétvége előtt, azt iktasd be délutánra, hogy holnaptól csakis a pihenésre koncentrálhass, és tényleg ne kelljen kimozdulnod egyszer sem!

Oroszlán

Bármilyen fontos kérdésben is kell döntened, várd meg a következő hetet! Most lesz néhány napod végiggondolni, infót gyűjteni és mérlegelni, ha ma adnál választ, biztosan csak elkapkodnád.

Szűz

Annyira komolyan veszed a spórolást, hogy szinte már semmire sem költesz, pedig van pár dolog, amire nagyon vágysz. Igazán tehetnél egy kis kivételt, és meglephetnéd magadat valamivel! Sokkal jobban éreznéd magadat utána, hidd el!

Mérleg

Ha egyedül vagy csak szűk családi körben is ünnepelsz idén, akkor is ragaszkodj a szokásokhoz! Semmi esélyed rá, hogy picit is jól érezd magad, ha kihagyod a tojásfestést vagy a sonka evést!

Skorpió

Egyre nehezebben viseled a bezártságot, és ezen a közelgő ünnep sem segít. Ha már tényleg nem bírod tovább az otthon ülést, valamelyik reggel ugorj el futni vagy sétálni, de szigorúan egyedül menj és ne maradj sokáig!

Nyilas

Általában nehezen viseled az ünnepeket egyedül, de most kifejezetten jól esik a magány. Élvezd ki, hogy nem kell végigcsinálnod idén a sok kötelező kajálást és jópofizást.

Bak

Minél többet vagytok együtt a szerelmeddel, annál tökéletesebb a harmónia köztetek. Ez a hosszú hétvége is ezt bizonyítja majd, és talán a barátodnak megadja azt a lökést, hogy tovább lépjetek a kapcsolatotokban.

Vízöntő

A barátodnak most mindennél nagyobb szüksége van a támogatásodra. Valószínűleg egy hosszú, lelkizős hétvége előtt álltok, de most tényleg fontos, hogy érezze, mellette állsz!

Halak

Már előre elkönyvelted magadban, hogy unalmas húsvét vár rád. Viszont már rögtön első nap kellemesen csalódsz, a jó hír pedig az, hogy végig tele lesz a hosszú hétvégéd ilyen meglepetésekkel!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp hosszú hétvége húsvét párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!