2020.04.14.@ 13.04

Ezeket a csillagjegyeket semmi nem állíthatja meg ezen a héten

Nincs lehetetlen számukra a következő időszakban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeket a csillagjegyeket semmi nem állíthatja meg ezen a héten

Kos

Egyszerűen kicsattansz az energiától, és azt érzed, hogy bármibe is fogsz bele ezen a héten, az tutira összejön. Ezt teljesen jól érzed, ugyanis a következő napokban bármilyen akadály is kerül az utadba, azt te könnyedén megugrod, ráadásul tényleg SENKI nem állíthat meg a céljaid elérésében!

via GIPHY

Oroszlán

Imádod a pörgést, de a karntén még téged is lelassított egy időre. Most viszont olyan, mintha visszakaptad volna a régi énedet, ezért újra 100%-osan tudsz előre menni. Ebben az időszakban még a szerelmi életed is fellendül, és végre minden úgy alakul, ahogy már régóta szeretted volna.

via GIPHY

Mérleg

Igen érzékeny jegy alatt születtél, ezért mostanában inkább sötétebben láttad a dolgokat, és talán be is fordultál picit. Ez most teljesen el fog tűnni, mert végre megtalálod a motivációdat, amitől újra lelkesnek és megállíthatatlannak fogod érezni magad! Go girl!

via GIPHY

Nyilas

Te akkor is pozitív vagy, amikor senki nem az, ez pedig a mostani nehezebb időszakra is igaz. Bármikor képes vagy videóchaten megnevettetni a barátaidat, ha pedig a szerelmeddel vagy összezárva a karantén idejére, akkor tuti, hogy újabb szintet fog lépni a kapcsolatotok a következő időszakban!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp megállíthatatlan pozitív vidám

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!