Ezeket a csillagjegyeket semmi nem állíthatja meg ezen a héten

Nincs lehetetlen számukra a következő időszakban!

Ezeket a csillagjegyeket semmi nem állíthatja meg ezen a héten

Kos

Egyszerűen kicsattansz az energiától, és azt érzed, hogy bármibe is fogsz bele ezen a héten, az tutira összejön. Ezt teljesen jól érzed, ugyanis a következő napokban bármilyen akadály is kerül az utadba, azt te könnyedén megugrod, ráadásul tényleg SENKI nem állíthat meg a céljaid elérésében!

via GIPHY

Oroszlán

Imádod a pörgést, de a karntén még téged is lelassított egy időre. Most viszont olyan, mintha visszakaptad volna a régi énedet, ezért újra 100%-osan tudsz előre menni. Ebben az időszakban még a szerelmi életed is fellendül, és végre minden úgy alakul, ahogy már régóta szeretted volna.

via GIPHY

Mérleg

Igen érzékeny jegy alatt születtél, ezért mostanában inkább sötétebben láttad a dolgokat, és talán be is fordultál picit. Ez most teljesen el fog tűnni, mert végre megtalálod a motivációdat, amitől újra lelkesnek és megállíthatatlannak fogod érezni magad! Go girl!

via GIPHY

Nyilas

Te akkor is pozitív vagy, amikor senki nem az, ez pedig a mostani nehezebb időszakra is igaz. Bármikor képes vagy videóchaten megnevettetni a barátaidat, ha pedig a szerelmeddel vagy összezárva a karantén idejére, akkor tuti, hogy újabb szintet fog lépni a kapcsolatotok a következő időszakban!

via GIPHY

Még több

Horoszkóp