Ezeket a csillagjegyeket semmi nem állíthatja meg ezen a héten

Nincs lehetetlen számukra a következő időszakban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeket a csillagjegyeket semmi nem állíthatja meg ezen a héten

Kos

Egyszerűen kicsattansz az energiától, és azt érzed, hogy bármibe is fogsz bele ezen a héten, az tutira összejön. Ezt teljesen jól érzed, ugyanis a következő napokban bármilyen akadály is kerül az utadba, azt te könnyedén megugrod, ráadásul tényleg SENKI nem állíthat meg a céljaid elérésében!

via GIPHY

Oroszlán

Imádod a pörgést, de a karntén még téged is lelassított egy időre. Most viszont olyan, mintha visszakaptad volna a régi énedet, ezért újra 100%-osan tudsz előre menni. Ebben az időszakban még a szerelmi életed is fellendül, és végre minden úgy alakul, ahogy már régóta szeretted volna.

via GIPHY

Mérleg

Igen érzékeny jegy alatt születtél, ezért mostanában inkább sötétebben láttad a dolgokat, és talán be is fordultál picit. Ez most teljesen el fog tűnni, mert végre megtalálod a motivációdat, amitől újra lelkesnek és megállíthatatlannak fogod érezni magad! Go girl!

via GIPHY

Nyilas

Te akkor is pozitív vagy, amikor senki nem az, ez pedig a mostani nehezebb időszakra is igaz. Bármikor képes vagy videóchaten megnevettetni a barátaidat, ha pedig a szerelmeddel vagy összezárva a karantén idejére, akkor tuti, hogy újabb szintet fog lépni a kapcsolatotok a következő időszakban!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp megállíthatatlan pozitív vidám

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Horoszkóp: Április 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

3 csillagjegy, akinek rendeződnek a pénzügyei áprilisban

Nézd meg, te is a szerencsésebbek közé tartozol-e a pénzügyeid szempontjából, április ugyanis 3 jeggyel kifejezetten bőkezű lesz.

Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 30-án is!

Horoszkóp: Ezt érdemes tudnod a Tűz, Víz, Levegő, Föld jegyekről

A csillagjegyek alapvető tulajdonságait határozza meg, hogy melyik elemhez tartoznak. Csekkold le a Tűz, Víz, Levegő és Föld részletes horoszkópját!