Horoszkóp: Április 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Horoszkóp: Április 14., Kedd

Kos

Hiába a hosszú hétvége, ünneplés és a bezártság, fáradtabb vagy most, mint Húsvét előtt. Nem ártana otthon is kialakítanod egy napi rendet, amibe a 8 óra alvás is bele van kalkulálva!

Bika

Valami olyan történhet az életedben, ami elgondolkodtat, hogy jó úton jársz-e, jól érzed-e magadat jelenleg. Nem mindenre kapsz olyan választ, amit szeretnél, de talán ez ad egy lökést a változtatásra.

Ikrek

Ma a szokásosnál is jobban oda kell figyelned a részletekre, de szerencsére ez nem okoz gondot, extra összeszedett és koncentrált vagy, sikerül egész nap százszázalékosan teljesítened.

Rák

Folyamatosan a problémákon jár az agyad, annyira stresszes vagy mostanában, hogy még este sem bírsz kikapcsolni és csak néhány órákat sikerül aludnod. Mit szólnál ma egy lazító jóga órához és meditációhoz?

Oroszlán

Ma többször is átveszik az érzelmeid az irányítást, nem igazán tudsz racionálisan gondolkodni. Ez a kreatív feladatoknál szuperül jön, viszont a magánéletedben és a melóban okozhat kisebb-nagyobb konfliktusokat is!

Szűz

Akaratlanul is könnyen megbánthatsz valakit, akit egyébként kedvelsz és sokra tartasz. Ő mégis az ellenkezőjét érzi majd emiatt. Sajnos nem lesz könnyű helyrehozni a kapcsolatot, de ha időben bocsánatot kérsz, még lehetséges!

Mérleg

Csak az olyan barátaid, ismerőseid véleményére figyelj, akik tényleg segíteni szeretnének, a rosszindulatú megjegyzéseket és kritikákat – amikből lesz ma bőven – pedig engedd el a füled mellett!

Skorpió

Az elmúlt napokban, hetekben kicsit elengedted magadat meló fronton, amit ma megérezhetsz. Muszáj rákapcsolnod ismét, mert több olyan probléma is van, ami egyre égetőbb és csak te tudod megoldani!

Nyilas

Átmeneti szünet lesz köztetek a héten a pasiddal, már ami a hancúrozást illeti. Nagyon feszkósak vagytok, sokat vitáztok és ez kihat minden percetekre. Próbálj meg türelmesebb lenni, végülis az ágytorna kellemesebb stresszlevezetés, mint a veszekedés!

Bak

Megkereshetnek egy nagyon csábító munkalehetőséggel, amin akár még érdemes is lehet elgondolkodnod. De mielőtt döntést hoznál, minden szempontból mérlegelj, mert lehetnek hátulütői is a dolognak, ami elsőre talán fel sem tűnik!

Vízöntő

Ma minden erőd és önbizalmad megvan ahhoz, hogy nyertesen gyere ki egy nehéz szituációból. Ne ijedj meg már rögtön a konfliktus elején, mert lényegében nyert ügyed van, még ha elsőre nem is úgy tűnik!

Halak

Ma különösen hajlamos vagy első felindulásból cselekedni, szóval inkább most ne hozz meg fontos döntéseket, pláne ne menj bele felesleges vitákba, mert ezeket holnapra úgyis megbánnád!

Még több

Horoszkóp