Ez a srác legszexibb tulajdonsága a csillagjegye szerint

Csekkold a kiszemelted horoszkópját!

Ez a srác legszexibb tulajdonsága a csillagjegye szerint

Kos

A Kos pasi legdögösebb tulajdonsága egyértelműen az a jó értelemben vett vadság, ami teljesen lenyűgözi a csajokat, és amitől igazi rosszfiúnak fog tűnni. Ugye téged is beindít a gondolat, hogy megpróbálj megszelidíteni egy igazi vadlovat?

Bika

Ha a kiszemelted egy Bika, akkor tudod, hogy amilyen kimértnek tűnnek, olyan tüzesek tudnak lenni. A titokzatosságuk egyszerűen az őrületbe kergeti a csajokat, akik nem tudják eldönteni, hogy a srác bírja-e őket, vagy csak játszik velük. Jó trükk, mi?

Ikrek

Az Ikrek pasi legszexibb oldala abszolút a játékosságából fakad. Vele egy percig sem lehet unatkozni, ez pedig folyamatosan fenntartja az érdeklődésedet.

Rák

Ha a srác Rák csillagjegyű, akkor tuti folyamatosan eláraszt téged a romantika minden létező eszközével, ráadásul, ha csinálja, akkor egyáltalán nem erőltetett a dolog, te pedig kb. 2 perc alatt bele fogsz zúgni… Ne is próbálj ellenállni, lehetetlen…

Oroszlán

Nincs spontánabb jegy az Oroszlánnál, aki egyik pillanatban még edz, a másikban pedig feldob téged a konyhapultra egy forró hancúrért. A kiszámíthatatlansága hihetetlenül szexi, ezt pedig ő is nagyon jól tudja.

Szűz

A Szűz pasik bár visszafogottnak tűnnek, valójában egyáltalán nem azok, csupán imádják, ha meglephetik a kiszemeltjüket. Úgy cserkésznek be, hogy te azt hiszed, te akartad így a dolgokat, pedig hidd el, ez mind egy vadító és szexi terv része.

Mérleg

Ha egy Mérleg pasi belép valahova, akkor tuti, hogy mindenki őt fogja innentől kezdve csekkolni. Nem csak azért, mert általában kifejezetten vonzóak, de süt róluk az intelligencia és a magabiztosság, ami miatt mágnesként tapadnak rájuk a csajok.

Skorpió

A Skorpió pasi maga az érzékiség. Elég csak rád néznie ahhoz, hogy teljesen beindulj, arról már nem is beszélve, amire az ágyban képesek! Bár hihetetlenül otthonosan mozognak, ha hancúrozásról van szó, kötődni csak ritkán képesek. Talán ezért is olyan szexik, nem?

Nyilas

A Nyilas pasi le se tagadhatná, hogy igazi tűz jegy, így szexiséggel kapcsolatban tuti nem kell másoktól tanácsot kérnie. A humor a kisujjában van, ami a cuki mosolyával kombózva egyszerűen ellenállhatatlanná teszi 0-24.

Bak

Egy Bak srác soha nem fog megnyílni neked az első randin, de a tudat, hogy fogalmad sincs, hogy valójában mi járhat a fejében, hihetetlenül szexivé teszi, főleg azért, mert csak akkor szólal meg, ha valami olyan bókot mond neked, amitől tuti elpirulsz!

Vízöntő

A Vízöntő pasi mindig tudja mit akar, mikor és miért. Elvárja, hogy különleges legyél, akit nem könnyű megkapni, te pedig elképesztően meg akarsz felelni neki. De hogy csinálja ezt? Az tuti, hogy ebben a trükkben rejlik a szexisége!

Halak

Ha egy Halak srácba zúgtál bele, akkor tuti, hogy akár pár perc alatt is képes elérni, hogy úgy érezd, már évek óta ismeritek egymást, amitől elképesztő szexi lesz a szemedben. A végén ráadásul te fogsz teperni érte. Emeljuk a kalapunkat mester!

Még több

Horoszkóp