Horoszkóp: Április 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Horoszkóp: Április 15., Szerda

Kos

Minél többet vagy otthon, annál kevésbé vagy motivált, kezded elveszíteni a jókedvedet, sőt még a humorodat is. Muszáj még kitartanod pár hétig, és csakis rajtad áll, milyen hangulatban töltöd el ezt az időt, szóval keress olyan dolgokat, amik feltöltenek, kizökkentenek.

Bika

Nem épp a művészi hajlamodról vagy híres, de mostanában mégis nagy kedvet kaptál alkotni. Ne hagyd abba akkor sem, ha elsőre nem sikerül minden az elképzelésed szerint, főleg, hogy a folyamat, ami feltölt, nem a végeredmény!

Ikrek

Érzelmileg extra megterhelő nap vár rád, viszont fizikailag nem fáradsz le, így esélyes, hogy este alvás helyett csak tovább kattog majd az agyad. Kivéve, ha beiktatsz nap végén egy levezető jógát vagy kardiót.

Rák

Az elmúlt hetekben nagyon aggódtál a jövőd miatt, de ma végre kiderül, hogy nincs semmi okod rá, sőt, sokkal jobban alakul minden, mint ahogy egyáltalán remélni merted.

Oroszlán

Nem úgy alakulnak a pénzügyeid a pasiddal, ahogy terveztétek, és ez ma okoz egy kisebb konfliktust köztetek. Könnyen tisztázhatjátok a dolgot, kivéve ha nem fogod vissza magad, mert akár nagy balhé is kialakulhat belőle.

Szűz

Több ismerősöd, rokonod, barátod került az elmúlt hetekben rosszabb helyzetbe mint te, de ezért ne legyen bűntudatod! Egyrészt nem te tehetsz erről, másrészt igenis örülnöd kell a saját szerencsédnek!

Mérleg

Ne fogd vissza magad, már ami az ötleteidet és a kíváncsiságodat illeti! Most végre van időd és energiád kísérletezni, legyen szó főzésről, edzésről vagy akár hancúrozásról… Hajrá!

Skorpió

Ma különösen fontos, hogy józan és racionális maradj, nem szabad, hogy elragadjanak az érzelmeid. Nem lesz könnyű dolgod, de csakis így jöhetsz ki nyertesen a legtöbb szituból!

Nyilas

Akárkivel legyél is összezárva, lakótárs, pasi, család, az tuti, hogy mostanra már totál az agyadra mentek. Viszont úgy fair, ha emlékezteted időről időre magadat, hogy az érzés valószínűleg kölcsönös!

Bak

Hullámzó a hangulatod, egyszer pozitív és bizakodó vagy, a következő pillanatban pedig egy csapásra világvége hangulatba kerülsz. Próbálj meg csakis azokra a dolgokra koncentrálni, amik erőt adnak!

Vízöntő

Úgy érzed, hogy eleged van, mindenből és mindenkiből, egyszerűen betelt a pohár és nem viselsz el többet. Teljesen jogos, hogy kibuktál, de ne a szeretteiden vezesd le a feszkód!

Halak

Nem kell minden problémáddal, érzéseddel egyedül megküzdened. Igenis fontos, hogy beszélj ezekről a barátnőiddel, anyukáddal, de még az sem ciki, ha szakember segítségét kéred, hidd el!

Még több

Horoszkóp