Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Még mindig rosszul érint, ha megtudsz valamit az exedről, vagy látsz róla egy fotót – ez még egy darabig teljesen normális, de ne süppedj bele egész hétvégére az önsajnálatba.

Párban: Sokat vagytok külön, és ez az elszeparáltság nem tesz a kapcsolatotoknak jót. A barátod ugyanis éppen élvezi a szabadságot, de neked viszont ez egyáltalán nem jó. Ideje lenne erről beszélnetek!

Bika

Szingli: Kezded másképp látni a lezárt kapcsolataidat, végre látod benne a jót is, illetve azt, hogy miért volt mégis értelme egy szerelemnek, ami nem volt tartós. Juhú, ez azt jelenti, hogy felkészültél egy új pasira!

Párban: A határozottságod sokszor támadásnak tűnik a pasidnak, figyelj arra, hogyan kérsz, mit vársz el tőle, és azt hogyan közlöd vele. Hidd el, nem mindegy a tálalás!

Ikrek

Szingli: Megváltozhat a véleményed egy olyan pasiról, akit régről ismersz, és volt benned egy róla kialakult kép. Na annál százszor viccesebb és helyesebb, mint amire emlékeztél!

Párban: Te sokkal jobban érted a barátodat, mint ő téged, talán azért, mert te figyelmesebb vagy, a részletek is érdekelnek. A pasik felületesebbek, ezt fogadd el!

Rák

Szingli: Egyre jobban unod az egyedül töltött hétvégéket, de mivel szuper barátaid vannak, ez a pár nap is hipergyorsan eltelik. Sőt még élvezni is fogod a kötetlenséget, szabadságot..

Párban: Még egy vita is erősítheti a viszonyotokat – gondoltad volna, hogy szerelmesebb leszel egy kis veszekedéstől? Csak az a lényeg, hogy nem duzzogva zárjátok le a konfliktust.

Oroszlán

Szingli: Lelkileg voltál már jobban is, viszont rengeteg az energiád, amivel kezdhetnél valamit. A kedvedre is jó hatással lenne, ha beiktatnál néhány kemény otthoni edzést.

Párban: Ha az utóbbi időben szétmentek körülöttetek párok, próbálnak titeket is belerángatni a drámába, de ne dőljetek be, inkább élvezzétek, hogy ti boldogok vagytok együtt.

Szűz

Szingli: Minden sokkal egyszerűbb most, viszont folyamatos hiányérzeted van az egyedüllét miatt. Talán már nem tart sokáig  amagány, addig használd ki a szabadságot.

Párban: Nehezebben teszed túl magadat a sérelmeken, mint szeretnéd. Amikor már azt hiszed, hogy megnyugodtál, előjönnek a gonosz kis gondolatok, amik bántanak. Ne merülj el bennük újra és újra!

Mérleg

Szingli: Még sosem élvezted ennyire az online ismerkedést! Rengeteg izgalmas fiúval ismerkedsz meg, ráadásul ez a sok pozitív visszajelzés nagyon jót tesz az önbizalmadnak is.

Párban: Ne legyél makacs, néha érdemes a barátodra hallgatnod. És most tényleg neki lesz igaza és jól esne neki, ha a döntéseidben neki is lenne beleszólása.

Skorpió

Szingli: Amióta egyedül vagy, most vagy a legjobb formádban. Nem sürgeted az időt, nem akarsz túl sokat egyszerre, úgy tűnik ez a kényszerhelyzet csodát tett veled, úgyhogy élvezd ezt a szuper állapotot!

Párban: Szeretnél teljesen elfelejteni minden régi problémát, szakításokat, veszekedéseket, de valahogy mégis vissza-visszakúsznak a fejedbe és nem tudod kizárni ezeket. Valószínűleg nem beszéltétek át olyan alaposan a dolgokat, amennyire szükséged lenne rá.

Nyilas

Szingli: Egyik pillanatban el vagy keseredve, a másikban reménytelibb vagy, nem igazán tudsz kiigazodni az érzéseiden, de az a baj, hogy más sem…

Párban: Türelmetlen vagy, talán picit hisztis is, de a lényeg, hogy nem biztos, hogy mindenről a barátod tehet, ugye ezt te is tudod? Akkor ne kreálj mindenből feleslegesen túl nagy problémát!

Bak

Szingli: Amikor már tényleg nem látod túl fényesen az ismerkedési lehetőségeket, akkor felcsillan a remény! Csak ne legyél túl bizalmatlan és negatív, add meg az esélyt a srácnak!

Párban: Mintha nem mondana igazat, talán valami kegyes hazugságot sejtesz? Nem lehet, hogy csak egy kicsit féltékeny vagy, de magadnak sem vallanád be?!

Vízöntő

Szingli: Sokkal magabiztosabb vagy, mint eddig bármikor, de mégsem hiszed el még mindig, hogy igenis, azok a srácok azért írnak rád, mert tényleg tetszel nekik. Miért tartod még mindig ilyen elképzelhetetlennek?

Párban: Nagyon erős támasz a barátod, és most is bebizonyítja, a lehetetlennek tűnő helyzetekben is mindig józan és racionális. Ez a stabilitás és biztonság nagyon fontos neked, ugye?

Halak

Szingli: Összefuthatsz az egyik exeddel, aki rendesen felkavar minden szempontból. A kémia még mindig működik köztetek, de ne felejtsd el, hogy nem véletlenül szakítottatok!

Párban: Ha még friss a kapcsolatotok, előfordulhat, hogy nem alakul minden zökkenőmentesen köztetek, az ágyban sem… Ne keseredj el, még csak most ismerkedtek, kell idő nektek, hogy összecsiszolódjatok!

 

Még több

Horoszkóp