2020.04.20.@ 11.04

4 csillagjegy, akinek nagyot változik az élete ezen a héten

És most kifejezetten pozitív változásról beszélünk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek nagyot változik az élete ezen a héten

Bika

A héten végre sikerül meghoznod egy nehéz, de hosszú távon annál felszabadítóbb döntést, ami a szerelmi életedet illeti. Meglepően gyorsan kihevered a veszteséget, és rájössz, kifejezetten nyertél ezzel a lépéseddel, a srác ugyanis csak lehúzott lelkileg már jó ideje. A döntésed pozitív változásokat indít be, és ebből a boldogságcunamiból már rögtön a hét második felében kapsz is valamit.

 

Vízöntő

Jó ideje úgy érzed, egy helyben toporog az életed, és semmi sem úgy alakul, ahogy tervezted. A karantén pedig csak rátett erre még egy hatalmas lapáttal! A hét elején viszont úgy ébredsz, mintha egy titkos kis erőforrásod bekapcsolt volna az agyadban: megváltozik a hozzáállásod, mindent pozitívabban látsz, és végre elkezded bevonzani az igazán klassz lehetőségeket.

 

Mérleg

Akkor tartod magad igazán magabiztosnak, amikor nem csak a tested, de az önbizalmad is bomba formában van. Ami nálad egyenlő azzal, ha tanulhatsz valami újat. Szerencsére egyre több suli rukkol elő ingyenes képzéssel a karantén ideje alatt, és a héten sikerül rábukkannod egyre, ami új irányba tereli az életed. Még nem is sejted, mekkora pozitív löketet köszönhetsz ennek a látszólag apróságnak.

 

Szűz

Te sem gondoltad volna, hogy pont a karantén ideje alatt bukkansz rá a lelkitársadra, de a csillagok tényleg határozottan ebbe az irányba tereltek. Ne siess el semmit, élvezd ki minden percét a mély beszélgetéseknek, hiszen lesz még időtök bőven a többi huncutságra is.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp karantén pozitív változás változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.