4 csillagjegy, akinek nagyot változik az élete ezen a héten

És most kifejezetten pozitív változásról beszélünk!

4 csillagjegy, akinek nagyot változik az élete ezen a héten

Bika

A héten végre sikerül meghoznod egy nehéz, de hosszú távon annál felszabadítóbb döntést, ami a szerelmi életedet illeti. Meglepően gyorsan kihevered a veszteséget, és rájössz, kifejezetten nyertél ezzel a lépéseddel, a srác ugyanis csak lehúzott lelkileg már jó ideje. A döntésed pozitív változásokat indít be, és ebből a boldogságcunamiból már rögtön a hét második felében kapsz is valamit.

 

Vízöntő

Jó ideje úgy érzed, egy helyben toporog az életed, és semmi sem úgy alakul, ahogy tervezted. A karantén pedig csak rátett erre még egy hatalmas lapáttal! A hét elején viszont úgy ébredsz, mintha egy titkos kis erőforrásod bekapcsolt volna az agyadban: megváltozik a hozzáállásod, mindent pozitívabban látsz, és végre elkezded bevonzani az igazán klassz lehetőségeket.

 

Mérleg

Akkor tartod magad igazán magabiztosnak, amikor nem csak a tested, de az önbizalmad is bomba formában van. Ami nálad egyenlő azzal, ha tanulhatsz valami újat. Szerencsére egyre több suli rukkol elő ingyenes képzéssel a karantén ideje alatt, és a héten sikerül rábukkannod egyre, ami új irányba tereli az életed. Még nem is sejted, mekkora pozitív löketet köszönhetsz ennek a látszólag apróságnak.

 

Szűz

Te sem gondoltad volna, hogy pont a karantén ideje alatt bukkansz rá a lelkitársadra, de a csillagok tényleg határozottan ebbe az irányba tereltek. Ne siess el semmit, élvezd ki minden percét a mély beszélgetéseknek, hiszen lesz még időtök bőven a többi huncutságra is.

Még több

Horoszkóp