2020.04.22.@ 12.04

Ezeknek a csillagjegyeknek hoz szerencsét az áprilisi újhold

Csekkold, hogy te is a szerencsések közt vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek hoz szerencsét az áprilisi újhold

Kos

Az újholdnak hála előtérbe kerülnek nálad a kreatív energiák. Nem számít, hogy pontosan mit is alkotsz majd, a lényeg az, hogy pont annyira élvezd majd ezt a folyamatot, mintha a gyermekkorodban lennél. Kosként sokszor aggódsz azon, hogy a legtökéletesebb hajts végre egy feladatot, de most eljött az ideje annak, hogy elengedd ezeket a negatív gondolatokat.

Bika

Ez az időszak most a nagy dolgok megvalósításáról szól majd nálad. Lehet, hogy először kétségbe vonnád a saját erődet, de nem szabad, hogy az ilyen gondolatok visszatartsák a jövőbeli pozitívumokat! Engedd el a félelmeidet és ugorj bele magabiztosan az élet kínálta jobbnál jobb lehetőségeibe. Itt az ideje az igazi fejlődésnek!

Skorpió

Mostanában könnyen rád telepedhet a bezártság érzése, ám az újhold egy új energialökettel készült számodra! Most úgy érezheted, hogy semmi sem állhat az utadba és ezt az újhold garantálni is fogja számodra. Lehet, hogy a változás csupán egy új hobbi képében fog majd megjelenni, de vedd észre az apró jeleket és használj ki minden lehetőséget!

Nyilas

Sokszor van nálad az, hogy egyes dolgokat csakis azért csinálsz meg, hogy valamilyen képzeletbeli célt elérj. Ez téged tesz az egyik legmotiváltabb csillagjegyé az asztronómiában, de néha emiatt felejted el élvezni az élet adta lehetőségeket. Szerencsére az újhold most előtérbe hozza a játékosabb énedet, ezzel emlékeztetve téged, hogy minden lehetőség tartogat valami szépet magában.

Címkék: április asztrológia csillagjegy horoszkóp szerencse újhold

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!