Horoszkóp: Április 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 23-án is!

Horoszkóp: Április 23., Csütörtök

Kos

Mostanában annyira a melóra koncentráltál, hogy nem is volt időd kikapcsolni, pedig rengeteget vagy otthon. A ma estét viszont szánd csakis magadra! Mit szólnál egy sorozat-maratonhoz vagy egy szuper romantikus könyvhöz?

Bika

Az egyik kollégád hajlamos a lustaságra és a sumákolásra, ti pedig folyamatosan helyette dolgoztok. De ne csak magadba dühöngj a dolgon, tedd végre szóvá neki és ne hagyd, hogy kihasználjon!

Ikrek

Kicsit kísérletezz ma a külsőddel, a frizuráddal, a stílusoddal. Nem csak szórakoztat és eltereli a gondolataidat a bezártságról, problémákról, a végén jobban is fogod érezni magadat.

Rák

Ha valami nem megy, ne erőltesd, mert csak rosszabb lesz. Inkább foglalkozz mással, és jövőhéten térj vissza rá. Inkább csússz egy-két napot, mint összecsapd a feladatod!

Oroszlán

Egy családi konfliktus bezavarhat ma, még a melóra sem biztos, hogy tudsz rendesen koncentrálni. A napokban viszont sajnos nem sok esélyed lesz megoldani, inkább adj időt a dolognak, és addig is próbáld meg elterelni a figyelmedet.

Szűz

Úgy érezheted, az univerzum összeesküdött ellened: szinte minden félresikerül, amibe csak belekezdesz. Ne ess kétségbe, csak kimerültél kicsit, ezért amit csak tudsz, halassz jövőhétre, addigra már újra formában leszel!

Mérleg

Egy rakás megoldandó feladat vár rád a melóban, amivel úgy tűnik, egyedül kell megküzdened. Ráadásul meg csak együtt sem érez veled senki! Kitartást!

Skorpió

Ha egy-két kollégád ma feltűnően kedves veled, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez csak a látszat, és van valami hátsó szándékuk. Legyél óvatos velük!

Nyilas

Legyél ma nyitott, és bárki is közeledik feléd, beszélgess vele. Még akkor is, ha nincs sok kedved, mert olyan fontos infókat csíphetsz meg, amiket máskor nem!

Bak

Ideje alaposabban utánanézni a pénzügyeidnek, mert érhetnek meglepetések! Több nem várt kiadásra is számíthatsz, és nem árt, ha képben vagy.

Vízöntő

Megakadhat néhány projekt, amiért te vagy a felelős, mégsem a te hibád a csúszás. Ne idegeskedj, most nem tehetsz mást, mint vársz!

Halak

Óriásit csalódhatsz egy olyan kollégádban, akiben eddig vakon megbíztál. Érthető, hogy ez most nagyon bánt, de örülj neki, hogy még idejében rájöttél és így nem kavart be neked még ennél is jobban…

Még több

Horoszkóp