Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 24-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Egyáltalán nem akarsz kompromisszumokat kötni, még a kapcsolat legeslegelején sem, de az elég irreális, hogy olyat keresel, aki mindenben behódol. Biztos, hogy férfiasnak tartanád?

Párban: Itt az idő, hogy az igényeidet helyezd az előtérbe. Mást szeretnél csiálni hétvégén? Több szexre vágsz vagy pont hogy kevesebbre? Most kell a barátodnak elmondani, mert békés a hangulat, nem lesz belőle sértődés.

Bika

Szingli: Az az új srác, aki úgy tűnt, nagyon odavan érted, most olyan, mintha csak szívatna, valahogy nem jönnek össze a randik, mindig közbejön valami, vagy nem hív vissza. Lehet, hogy ez ennyi volt…

Párban: Miért várod el a barátodtól, hogy tökéletes legyen, ha te magad és amúgy senki sem az? Inkább fókuszálj a jó tulajdonságaira!

Ikrek

Szingli: Még egy szerelmes filmen is képes lennél órákig sírni? Akkor legyen elég egy és utána térj rá a vígjátékokra és a vicces Youtube-videókra.

Párban: Abban a lelkiállapotban vagy, amikor semmi sem jó, csak a hibákat látod a kapcsolatodban, a köztetek lévő ellentéteket, pedig ennél azért sokkal több tart már össze titeket.

Rák

Szingli: A régi tapasztalataid miatt olyan beidegződéseid vannak, amik többnyire rossz útra visznek. Minden fiú megérdemli a tiszta lapot, ugye tudod?

Párban: Bármit kérsz, olyan, mintha süket fülekre találna? A férfiaknál ez egy védekezés, nem akarnak konfliktust, pedig néha szükség van a vitákra is…

Oroszlán

Szingli: Jó hangulatban vagy, még azokat a srácokat is viccesnek találod, akiket amúgy messziről kerülnél, de most szerencsések, mert ők is kapnak esélyt.

Párban: Nem mindig vagy oda a romantikázásért, ahogy ezen a hétvégén sem ,de azért, ha a barátod kezdeményez valami ilyesmit, ne szóld le, próbálj kihozni belőle olyat, ami neked is jó lenne.

Szűz

Szingli: Rettenetesen megtetszik valaki, akiről azt hiszed, illetve eddig ő is így kommunikálta, hogy szingli, viszont kiderülhet, hogy mégiscsak van egy komoly kapcsolata. Lehet, hogy még időben tovább kellene lépned!

Párban: A szerelmed totál odavan érted minden téren, és ezt folyamatosan érezteti is veled. Ettől végre szuperül érzed magad a bőrödben és visszatér az önbizalmad az ágyban is.

Mérleg

Szingli: Nincs kedved pasizni, randizni, és most azt sem bánod, hogy hancúr-fronton is üresjárat van. Nem is baj, hogy egy kis szünetet tartasz, ha most úgy érzed, erre van szükséged!

Párban: Ha egyik kapcsolatból a másikba léptél szünet nélkül, akkor most kezd ez problémát okozni, hogy nem zártad le normálisan az előzőt. Ezt egyszerűen nem lehet megúszni…

Skorpió

Szingli: Nem tudod visszafogni magadat és könnyen előfordulhat, hogy felkeresd az exedet, akin egyszer már úgy érezted, túl vagy. Nem baj, ha neked nem rossz érzés.

Párban: Rengeteg feladat, teendő sűrösödött be nektek a hétvégére, így este örültök, ha az ágyig sikerül elvonszolnotok magatokat. Azért az ágytornát semmiképp se hagyjátok ki, minden téren feltölt majd titeket!

Nyilas

Szingli: Most érzed azt, hogy itt a kísérletezés ideje. Mikor, ha nem akkor amikor nincs semmi kötöttség, nem kell senkinek megfelelned? Hajrá!

Párban: Ha valami, akkor a félig kimondott, félig megbeszélt dolgok ártanak a kapcsolatotoknak. Nem szabad visszatartani, amit gondolsz vagy amit érzel, még akkor sem, ha azt látod, hogy nem tetszik a pasidnak.

Bak

Szingli: Most jössz rá, hog az a srác, aki már régóta érdeklődik utánad, neked is egyre fontosabb, vagy legalábbis szívesen megismernéd jobban. Na akkor ezt sürgősen neki is el kellene mondanod!

Párban: Nem szabad belelovalnod magadat egy-egy konfliktusban, mert ettől állandóan rosszabbnak látod a viszonyotokat, mint amilyen. Jó páros vagytok, de te szeretnél több izgalmat belevinni a kapcsolatba, ami sokszor a vita.

Vízöntő

Szingli: Rád hajt egy helyes srác, de sajnos pont nem az, akit kinéztél, mert ő egy másik csajt szúrt ki magának. Azért ez ne rontsa el az egész hétvégédet, ettől még érezheted jól magad!

Párban: Van egy-két olyan szokása a pasidnak, amitől a falnak tudnál menni, és mostanra már annyira idegesít, hogy alig bírod szó nélkül hagyni. De miért kéne? Finoman jelezheted neki!

Halak

Szingli: Bár tudod, hogy a barátnőid csak jót akarnak, de már nagyon unod az ismerkedős tanácsaikat. Nyugodtan mondd meg nekik, hogy nincs szükséged segítségre, ha randizásról van szó!

Párban: Sajnos nem vagytok most egy hullámhosszon, folyton félreértitek egymást, ami vitákhoz vezet. De ne aggódj, nincs komoly baj, csak egy kis kikapcsolódásra, pihenésre van szükségetek, lehetőleg külön-külön…

Még több

Horoszkóp