2020.04.24.@ 14.04

Ez a 3 csillagjegy valósítja meg leggyorsabban az álmait

Mert ők akkor is a megvalósításon dolgoznak, amikor másoknak álmodozni sincs kedvük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy valósítja meg leggyorsabban az álmait

Halak

A külvilág általában egy cuki, törékeny kislánynak lát, aki gyakran elvarázsolva ül, és kicsit úgy fest, mintha azt sem tudná, milyen nap van. A valóság viszont az, hogy nagybetűs önmegvalósító vagy. Az álmodozás mellé elképesztő munkatempó, szorgalom és kitartás társul, a kudarcok pedig nem leküldenek a földre, hanem visszapattintanak – egyenesen a célod felé.

 

Vízöntő

A #goodvibesonly a hivatalos hashtaged is lehetne, annyira igaz rád, hogy minden helyzetben kiegyensúlyozott vagy. És persze kreatív is, de azért jön össze minden álmod és projekted, legyen szó kicsi vagy egész komoly kihívásokról, mert gyorsan és hosszú távon vívod ki a környezeted támogatását.

 

Ikrek

Önmagad legnagyobb kritikusa vagy, ezzel viszont nem gyengíted vagy hátráltatod magad, hanem a segítségével mindig csakis a maximumra törekszel. Egyedül arra figyelj, hogy ne törj le nagyon, ha elsőre nem sikerül minden úgy, ahogy eltervezted. A szorgalmad és a hozzáállásod miatt győzelemre születtél!

Címkék: álmok csillagjegy életcél ezotéria horoszkóp megállíthatatlan megvalósítás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!