4 csillagjegy, aki most erősebb, mint valaha

Míg a legtöbben letörtek és céltalanok, ők most vannak igazán elemükben!

4 csillagjegy, aki most erősebb, mint valaha

Bika

Ha az élet leküld a földre, úgy veszed, kaptál egy kis pihenőt. Az önsajnálat nem a te műfajod, ugyanakkor másokat sem hibáztatsz az életed látszólag kevésbé boldog és sikeres időszakai miatt. Egyszer lenn (és akkor lazítasz kicsit), egyszer fenn (akkor viszont nagyon magasan vagy). Végre eljött a te időd: a hozzáállásodnak köszönhetően talán még sosem voltál ennyire elemedben!

Oroszlán

Imádod a kihívásokat, és nem vagy hajlandó tudomásul venni, ha valami nem sikerül. Nem félsz attól, hogy a kialakult helyzetben munka, pénz, vagy élmények nélkül maradsz, mert tudod, ha el is buksz, azonnal felállsz és új lehetőségek után kutatsz. Hajrá, csak így tovább!

Ikrek

Amikor mindenki más jól van, hajlamos vagy darabjaidra hullani. Viszont az a szuperképességed, hogy pont akkor erősödsz meg, ha mindenki más gyenge a környezetedben. Persze idő, amíg felépíted az önbizalmad egy-egy szétesés után, viszont stabilan és erősen kitartasz hónapokig. Élvezd ki, mert pont egy ilyen korszak következik.

Rák

Totál zenben nyomod, akkor is, ha könnyű, és akkor is, ha nehezebb periódus következik. Igazi túlélő vagy, aki olyan simán csavarja le az egóját, mintha csak a hangerőt venné le. Nem pazarolsz erőt, időt és energiát azzal, hogy bárkinek is bizonyíts. Egyszerűen éled a csendes, boldog, és mentálisan egyre erősebb életed.

Még több

Horoszkóp