2020.04.27.@ 11.04

4 csillagjegy, aki most erősebb, mint valaha

Míg a legtöbben letörtek és céltalanok, ők most vannak igazán elemükben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki most erősebb, mint valaha

Bika

Ha az élet leküld a földre, úgy veszed, kaptál egy kis pihenőt. Az önsajnálat nem a te műfajod, ugyanakkor másokat sem hibáztatsz az életed látszólag kevésbé boldog és sikeres időszakai miatt. Egyszer lenn (és akkor lazítasz kicsit), egyszer fenn (akkor viszont nagyon magasan vagy). Végre eljött a te időd: a hozzáállásodnak köszönhetően talán még sosem voltál ennyire elemedben!

Oroszlán

Imádod a kihívásokat, és nem vagy hajlandó tudomásul venni, ha valami nem sikerül. Nem félsz attól, hogy a kialakult helyzetben munka, pénz, vagy élmények nélkül maradsz, mert tudod, ha el is buksz, azonnal felállsz és új lehetőségek után kutatsz. Hajrá, csak így tovább!

Ikrek

Amikor mindenki más jól van, hajlamos vagy darabjaidra hullani. Viszont az a szuperképességed, hogy pont akkor erősödsz meg, ha mindenki más gyenge a környezetedben. Persze idő, amíg felépíted az önbizalmad egy-egy szétesés után, viszont stabilan és erősen kitartasz hónapokig. Élvezd ki, mert pont egy ilyen korszak következik.

Rák

Totál zenben nyomod, akkor is, ha könnyű, és akkor is, ha nehezebb periódus következik. Igazi túlélő vagy, aki olyan simán csavarja le az egóját, mintha csak a hangerőt venné le. Nem pazarolsz erőt, időt és energiát azzal, hogy bárkinek is bizonyíts. Egyszerűen éled a csendes, boldog, és mentálisan egyre erősebb életed.

Címkék: boldog csillagjegy erős ezotéria horoszkóp időszak kitartó mentálisan erős nehéz időszak pozitív

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.

Horoszkóp: Október 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 13-án is!