4 csillagjegy, aki most erősebb, mint valaha

Míg a legtöbben letörtek és céltalanok, ők most vannak igazán elemükben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki most erősebb, mint valaha

Bika

Ha az élet leküld a földre, úgy veszed, kaptál egy kis pihenőt. Az önsajnálat nem a te műfajod, ugyanakkor másokat sem hibáztatsz az életed látszólag kevésbé boldog és sikeres időszakai miatt. Egyszer lenn (és akkor lazítasz kicsit), egyszer fenn (akkor viszont nagyon magasan vagy). Végre eljött a te időd: a hozzáállásodnak köszönhetően talán még sosem voltál ennyire elemedben!

Oroszlán

Imádod a kihívásokat, és nem vagy hajlandó tudomásul venni, ha valami nem sikerül. Nem félsz attól, hogy a kialakult helyzetben munka, pénz, vagy élmények nélkül maradsz, mert tudod, ha el is buksz, azonnal felállsz és új lehetőségek után kutatsz. Hajrá, csak így tovább!

Ikrek

Amikor mindenki más jól van, hajlamos vagy darabjaidra hullani. Viszont az a szuperképességed, hogy pont akkor erősödsz meg, ha mindenki más gyenge a környezetedben. Persze idő, amíg felépíted az önbizalmad egy-egy szétesés után, viszont stabilan és erősen kitartasz hónapokig. Élvezd ki, mert pont egy ilyen korszak következik.

Rák

Totál zenben nyomod, akkor is, ha könnyű, és akkor is, ha nehezebb periódus következik. Igazi túlélő vagy, aki olyan simán csavarja le az egóját, mintha csak a hangerőt venné le. Nem pazarolsz erőt, időt és energiát azzal, hogy bárkinek is bizonyíts. Egyszerűen éled a csendes, boldog, és mentálisan egyre erősebb életed.

Címkék: boldog csillagjegy erős ezotéria horoszkóp időszak kitartó mentálisan erős nehéz időszak pozitív

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 22-én is!

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!