Horoszkóp: Április 27., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!

Horoszkóp: Április 27., Hétfő

Kos

A szerelmed totál odavan érted minden téren, és ezt folyamatosan érezteti is veled. Ettől végre szuperül érzed magad a bőrödben és visszatér az önbizalmad.

Bika

Óvatosan tervezz, inkább koncentrálj most a jelenre. Persze a jövő is fontos, de ma azokat a gondokat oldd meg, amik sürgősek, a többi ráér holnap!

Ikrek

Érdekes híreket kapsz ma a munkahelyeden, igazából mindenkit érint, így hamar elterjed. Készülj, hogy egész nap csak erről lesz szó, szóval nagyon nem fogsz tudni haladni a melóddal!

Rák

Bárkivel előfordulhat, hogy hibázik, ezen ne rágd magad, ráadásul könnyen helyre is hozhatod. Viszont ha nem ismered be és nem kérsz segítséget, azzal sokat ronthatsz a helyzeten.

Oroszlán

Egy olyan infó jut a füledbe, amivel ha visszaélsz, sokkal jobb helyzetbe kerülhetsz. Viszont hosszútávon nem biztos, hogy megéri, mert így csak magadra haragíthatod a kollégáidat…

Szűz

A legjobb barátod ismét bebizonyítja, hogy melletted áll és számíthatsz rá mindenben. Olyan szituba kerülsz, amiből csak ő húzhat ki, de azonnal a segítségedre siet.

Mérleg

Mind a ketten szenvedélyes hangulatban vagytok a pasiddal és szinte minden perceteket együtt töltenétek. Sajnos nincs annyi szabadidőtök, mint szeretnétek, de azért így is lesz jó néhány felejthetetlen hancúrpercetek!

Skorpió

Folyamatosan aggódsz és mindent kontroll alatt akarsz tartani. Pedig ez az állandó stressz nem segít a munkában, sőt, ha jobban belegondolsz, csak rontja a teljesítményedet!

Nyilas

Felfrissülés minden, ami nem munka! Szóval legszívesebben egyfolytában chatelnél, leveleznél, telefonálnál a csajokkal, de így a hét második fele munka terén elég kemény lesz…

Bak

Általában két lábbal állsz a földön, de most teljesen elsodornak az érzelmeid és nem bírsz racionálisan gondolkodni. Készülj egy-két keményebb vitára is!

Vízöntő

Mostanában rákapcsoltál az edzésekre, ez pedig nem csak az önbizalmadat turbózta fel, de a hancúr-teljesítményedet is. Nem csoda, hogy a pasid amikor csak lehet, bepróbálkozik nálad!

Halak

Ma végre lesz időd magadra! Befejezhetsz minden félbehagyott filmet, megnézheted a kedvenc sorozatod fináléját, utána pedig jöhet egy habfürdő és a kedvenc könyved!

Még több

Horoszkóp