2020.04.28.@ 12.04

Ez a 3 csillagjegy boldogabb szingliként, mint párban

Ha ez a horoszkópod, imádod a szabadságot, ami a szingliséggel jár!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy boldogabb szingliként, mint párban

Oroszlán

Oroszlánként semmi sem tesz annál boldogabbá, ha te vagy az univerzumod középpontja. Bár a csillagjegyed sokszor ítélik meg tévesen egoistának, valójában csak arról van szó, hogy ismered magad annyira, hogy tudod: szükséged van a figyelemre. Talán annál is többre, mint amit egyetlen pasi nyújtani tud. Az elköteleződéstől megszabadulva lehetőséget kapsz arra, hogy több irányból is átéld a romantikus érdeklődést. A lényeg, hogy legyél őszinte azokkal a srácokkal is, akikkel csak laza kapcsolatra vágysz: mondd meg nekik, hogy nem szeretnél megállapodni.

Halak

A Halak a végtelen képzelőerejükről és a szuper megérzéseikről híresek. Ilyen kreatív személyiséggént szeretsz mélyen elmerülni a belső világodban, és minőségi időt tölteni saját magaddal. Olyannyira, hogy ilyenkor szinte teljesen elveszel az álmodozásaidban, a gondolataidban vagy a művészi projektben, amivel éppen foglalkozol. Mivel annyi minden van az életedben (és a fejedben), nem igazán vágyad intenzíven együtt lenni valakivel. Nem arról van szó, hogy nem élvezed az ismerkedést, hanem arról, hogy csak egy nagyon különleges illető tudja felkelteni és  meg is tartani az érdeklődésed. Éppen ezért te úgy is ki tudsz teljesedni, ha a szenvedélyednek szenteled az életed egy hosszútávú kapcsolat nélkül.

Szűz

Van egy konkrét elképzelésed a tökéletes férfiről, amiből nagyon nem adsz lejjebb. Pontosan tudod, mit akarsz, ezért nem is fog érdekelni senki, aki nem ugorja meg a (valljuk be, elég magasra tett) lécet. Úgyhogy már jó régen rájöttél, hogyan fogadd el a szingliséget. Hiszen mi értelme van egy olyan pasira fecsérelni az időd és energiád, akivel úgysem fog összejönni a dolog? Csak az olyan srácok kellenek, akikkel biztosra mehetsz. Sajnos ez azt is eredményezi, hogy gyakran passzolsz le szuper lehetőségeket az igazira várva. Bár mélyen legbelül te is tudod, hogy nem fogsz soha olyan társat találni, aki minden szempontból tökéletes, ezért egyedül is, és a Nagy Ő-t keresve is totál jól érzed magad.

Címkék: asztrológa csillagjegy ezo halak horoszkóp oroszlán szingli szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!