Ez a 3 csillagjegy boldogabb szingliként, mint párban

Ha ez a horoszkópod, imádod a szabadságot, ami a szingliséggel jár!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy boldogabb szingliként, mint párban

Oroszlán

Oroszlánként semmi sem tesz annál boldogabbá, ha te vagy az univerzumod középpontja. Bár a csillagjegyed sokszor ítélik meg tévesen egoistának, valójában csak arról van szó, hogy ismered magad annyira, hogy tudod: szükséged van a figyelemre. Talán annál is többre, mint amit egyetlen pasi nyújtani tud. Az elköteleződéstől megszabadulva lehetőséget kapsz arra, hogy több irányból is átéld a romantikus érdeklődést. A lényeg, hogy legyél őszinte azokkal a srácokkal is, akikkel csak laza kapcsolatra vágysz: mondd meg nekik, hogy nem szeretnél megállapodni.

Halak

A Halak a végtelen képzelőerejükről és a szuper megérzéseikről híresek. Ilyen kreatív személyiséggént szeretsz mélyen elmerülni a belső világodban, és minőségi időt tölteni saját magaddal. Olyannyira, hogy ilyenkor szinte teljesen elveszel az álmodozásaidban, a gondolataidban vagy a művészi projektben, amivel éppen foglalkozol. Mivel annyi minden van az életedben (és a fejedben), nem igazán vágyad intenzíven együtt lenni valakivel. Nem arról van szó, hogy nem élvezed az ismerkedést, hanem arról, hogy csak egy nagyon különleges illető tudja felkelteni és  meg is tartani az érdeklődésed. Éppen ezért te úgy is ki tudsz teljesedni, ha a szenvedélyednek szenteled az életed egy hosszútávú kapcsolat nélkül.

Szűz

Van egy konkrét elképzelésed a tökéletes férfiről, amiből nagyon nem adsz lejjebb. Pontosan tudod, mit akarsz, ezért nem is fog érdekelni senki, aki nem ugorja meg a (valljuk be, elég magasra tett) lécet. Úgyhogy már jó régen rájöttél, hogyan fogadd el a szingliséget. Hiszen mi értelme van egy olyan pasira fecsérelni az időd és energiád, akivel úgysem fog összejönni a dolog? Csak az olyan srácok kellenek, akikkel biztosra mehetsz. Sajnos ez azt is eredményezi, hogy gyakran passzolsz le szuper lehetőségeket az igazira várva. Bár mélyen legbelül te is tudod, hogy nem fogsz soha olyan társat találni, aki minden szempontból tökéletes, ezért egyedül is, és a Nagy Ő-t keresve is totál jól érzed magad.

Címkék: asztrológa csillagjegy ezo halak horoszkóp oroszlán szingli szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.