2020.04.29.@ 06.04

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat májusban

Azt hitted, a karantén keresztbe tett a lemélyebb vágyadnak. Most meg fogsz lepődni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat májusban

Mérleg

Már évek óta együtt vagytok a szerelmeddel, és egy ideje azon kattogsz, vajon mikor teszi majd fel a nagy kérdést. Biztos voltál benne, hogy kettesben kerül majd sor a lánykérésre, ugyanis egyikőtök sem szereti a felhajtást. Ha azt hitted, hogy a karantén miatt a pasid elnapolja a dolgot, akkor nagyon meg fogsz lepődni. Karantén ide vagy oda, csak arra vár, hogy végre a menyasszonya legyél.

Szűz

Számodra a legkedvesebb hely az otthonod, amit mindig igyekszel tökéletes rendben tartani. A szerelmed tudja, hogy még akkor is, ha most bárhová elutazhatnátok, te csakis arra vágynál, hogy a gyönyörű nappalidban tegye fel neked a nagy kérdést. A gyűrű már hónapok óta megvan, a pasid csak arra vár, hogy a legromantikusabb pillanatban kaphasson el.

Vízöntő

A home office számodra egyet jelent a kerttel. Amikor csak teheted, kint dolgozol, de a szabadidőd nagy részét is itt töltöd. Legtöbbször ebédelni is itt szoktatok a pasiddal, ami van, hogy egy romantikus pikniket jelent a fűben. Lehet, hogy a kezedet is pont itt kéri majd meg? Hamarosan kiderül!

Címkék: csillagjegy eljegyzés horoszkóp karantén lánykérés május mérleg szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a kapcsolata megerősödött az utóbbi időszakban

3 csillagjegy, akinek a kapcsolata megerősödött az utóbbi időszakban

Őket nem érte utol az otthonülős szakító hullám.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

3 csillagjegy, akinek beindul a karrierje augusztus második felében

Pihenés helyett ideje a céljaidra fókuszálni!

Horoszkóp: Augusztus 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 13-án is!

Horoszkóp: Augusztus 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!

Horoszkóp: Augusztus 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 11-én is!

Horoszkóp: Augusztus 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!