2020.04.29.@ 06.04

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat májusban

Azt hitted, a karantén keresztbe tett a lemélyebb vágyadnak. Most meg fogsz lepődni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat májusban

Mérleg

Már évek óta együtt vagytok a szerelmeddel, és egy ideje azon kattogsz, vajon mikor teszi majd fel a nagy kérdést. Biztos voltál benne, hogy kettesben kerül majd sor a lánykérésre, ugyanis egyikőtök sem szereti a felhajtást. Ha azt hitted, hogy a karantén miatt a pasid elnapolja a dolgot, akkor nagyon meg fogsz lepődni. Karantén ide vagy oda, csak arra vár, hogy végre a menyasszonya legyél.

Szűz

Számodra a legkedvesebb hely az otthonod, amit mindig igyekszel tökéletes rendben tartani. A szerelmed tudja, hogy még akkor is, ha most bárhová elutazhatnátok, te csakis arra vágynál, hogy a gyönyörű nappalidban tegye fel neked a nagy kérdést. A gyűrű már hónapok óta megvan, a pasid csak arra vár, hogy a legromantikusabb pillanatban kaphasson el.

Vízöntő

A home office számodra egyet jelent a kerttel. Amikor csak teheted, kint dolgozol, de a szabadidőd nagy részét is itt töltöd. Legtöbbször ebédelni is itt szoktatok a pasiddal, ami van, hogy egy romantikus pikniket jelent a fűben. Lehet, hogy a kezedet is pont itt kéri majd meg? Hamarosan kiderül!

Címkék: csillagjegy eljegyzés horoszkóp karantén lánykérés május mérleg szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!