3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat májusban

Azt hitted, a karantén keresztbe tett a lemélyebb vágyadnak. Most meg fogsz lepődni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat májusban

Mérleg

Már évek óta együtt vagytok a szerelmeddel, és egy ideje azon kattogsz, vajon mikor teszi majd fel a nagy kérdést. Biztos voltál benne, hogy kettesben kerül majd sor a lánykérésre, ugyanis egyikőtök sem szereti a felhajtást. Ha azt hitted, hogy a karantén miatt a pasid elnapolja a dolgot, akkor nagyon meg fogsz lepődni. Karantén ide vagy oda, csak arra vár, hogy végre a menyasszonya legyél.

Szűz

Számodra a legkedvesebb hely az otthonod, amit mindig igyekszel tökéletes rendben tartani. A szerelmed tudja, hogy még akkor is, ha most bárhová elutazhatnátok, te csakis arra vágynál, hogy a gyönyörű nappalidban tegye fel neked a nagy kérdést. A gyűrű már hónapok óta megvan, a pasid csak arra vár, hogy a legromantikusabb pillanatban kaphasson el.

Vízöntő

A home office számodra egyet jelent a kerttel. Amikor csak teheted, kint dolgozol, de a szabadidőd nagy részét is itt töltöd. Legtöbbször ebédelni is itt szoktatok a pasiddal, ami van, hogy egy romantikus pikniket jelent a fűben. Lehet, hogy a kezedet is pont itt kéri majd meg? Hamarosan kiderül!

Címkék: csillagjegy eljegyzés horoszkóp karantén lánykérés május mérleg szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!

Horoszkóp, Június 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 8-án is!