3 csillagjegy, aki végre jó hírt kap ezen a héten

Mostanában minden összejött? Ne add fel, lehet, hogy a csillagok pozitív fordulatot tartogatnak számodra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki végre jó hírt kap ezen a héten

Mérleg

Főleg anyagi téren vagy kicsit kétségbeesett, de a jelenlegi helyzetben ez sajnos nem is olyan meglepő. Ezért jön a legjobbkor, hogy a hét második felében több olyan telefont vagy emailt is kapsz, ami megerősíti benned a tudatot, hogy ha szépen lassan is, de rendeződik az anyagi helyzeted. Addig pedig próbálj meg nem kétségbe esni, és ugyanúgy az egyensúlyra törekedni, mint eddig.

Oroszlán

Végre, végre, végre, mozdul valamerre a szerelmi sztori, ami eléggé megrekedt a kezdeti fellángolás után az új lovagoddal. Már holnap pozitív fordulatra számíthatsz, és végre nem kell azt érezned, hogy csak akkor történik körülötted bármi is, pláne szerelem-fronton, ha te oda teszed magad.

Bak

Hetek óta be vagy fordulva, és ezen a legjobb sorozatok, a legfincsibb sütik és a kiadós alvások sem segítenek? Megsúgjuk, hogy a csillagok végre ennél sokkal mozgalmasabb és örömtelibb pillanatokat tartogatnak neked. A lényeg, hogy vedd jól az első kis pozitív híreket is: egy telefonhívást egy régi sulitársadtól, a főnököd megerősítő emailjét, ezeket a kis dolgokat ugyanis egyre nagyobb és jelentősebb fejlemények követik majd. Készen állsz?

Címkék: boldogság csillagjegy csillagjegyek csillagok ezotéria horoszkóp jó hír öröm

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!