2020.05.04.@ 16.05

3 csillagjegy, aki végre jó hírt kap ezen a héten

Mostanában minden összejött? Ne add fel, lehet, hogy a csillagok pozitív fordulatot tartogatnak számodra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki végre jó hírt kap ezen a héten

Mérleg

Főleg anyagi téren vagy kicsit kétségbeesett, de a jelenlegi helyzetben ez sajnos nem is olyan meglepő. Ezért jön a legjobbkor, hogy a hét második felében több olyan telefont vagy emailt is kapsz, ami megerősíti benned a tudatot, hogy ha szépen lassan is, de rendeződik az anyagi helyzeted. Addig pedig próbálj meg nem kétségbe esni, és ugyanúgy az egyensúlyra törekedni, mint eddig.

Oroszlán

Végre, végre, végre, mozdul valamerre a szerelmi sztori, ami eléggé megrekedt a kezdeti fellángolás után az új lovagoddal. Már holnap pozitív fordulatra számíthatsz, és végre nem kell azt érezned, hogy csak akkor történik körülötted bármi is, pláne szerelem-fronton, ha te oda teszed magad.

Bak

Hetek óta be vagy fordulva, és ezen a legjobb sorozatok, a legfincsibb sütik és a kiadós alvások sem segítenek? Megsúgjuk, hogy a csillagok végre ennél sokkal mozgalmasabb és örömtelibb pillanatokat tartogatnak neked. A lényeg, hogy vedd jól az első kis pozitív híreket is: egy telefonhívást egy régi sulitársadtól, a főnököd megerősítő emailjét, ezeket a kis dolgokat ugyanis egyre nagyobb és jelentősebb fejlemények követik majd. Készen állsz?

Címkék: boldogság csillagjegy csillagjegyek csillagok ezotéria horoszkóp jó hír öröm

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!