2020.05.05.@ 10.05

4 csillagjegy, aki imádja megszegni a szabályokat

Csekkold, hogy kik azok, akiket soha nem lehet megszelidíteni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki imádja megszegni a szabályokat

Kos

Ha valaki azt mondja neked, hogy nem teheted meg, akkor egy valami biztos; pár perc múlva te már meg is fogod tenni! Általában csak a saját fejed után mész, ha pedig valami tilos, akkor csak még jobban vonz a dolog. Ez persze a pasikra is igaz; mindig az elérhetetlen kell, minél nagyobb kihívás, annál lelkesebb vagy! Kihívás elfogadva, igaz?

Ikrek

Hihetetlenül szabadszellemű vagy, ezért nehezen kötöd le magad. A vadászat és a függetlenség tesz téged igazán boldoggá, ha viszont mégis belemész egy kapcsolatba, akkor félő, hogy hamar elunod magad, és elkezdesz félre kacsingatni. Emiatt viszont a legtöbb esetben nincs bűntudatod, hiszen úgy gondolod, hogy szabadnak születtél. Go girl!

Oroszlán

Téged aztán egyáltalán nem érdekelnek a szabályok, hiszen olyan vagy, mint egy vadló. A döntéseidet sokszor meggondolatlanul hozod meg, és csak később gondolsz bele a történtekbe, de leginkább soha. Szó szerint semmitől nem félsz, még az esetleges lebukástól sem bizonyos szituk után… Csak óvatosan!

Vízöntő

Igazi lázadó vagy, aki mindent utál, amire ráillik az átlagos és a tucat szó. Ha valaki szabályok közé akar szorítani, akkor azonnal elmenekülsz, és elkezded a saját utadat járni, ami igazán boldoggá tesz, legyen szó egy munkáról vagy párkapcsolatról. Egy valami tuti biztos; a te véleményedet senki nem tudja megváltoztatni! Mert hát mindig neked van igazad, erről meg nem tehetsz, igaz?

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp ikrek kos oroszlán szabály tabu vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 03., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 31-én is!

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?

Horoszkóp: Július 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

3 csillagjegy, aki alkalmatlan a házasságra

Vagy maximum akkor hajlandó oltár elé állni, ha kitartó, lojális, és extra megértő társ van mellette!