2020.05.05.@ 10.05

4 csillagjegy, aki imádja megszegni a szabályokat

Csekkold, hogy kik azok, akiket soha nem lehet megszelidíteni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki imádja megszegni a szabályokat

Kos

Ha valaki azt mondja neked, hogy nem teheted meg, akkor egy valami biztos; pár perc múlva te már meg is fogod tenni! Általában csak a saját fejed után mész, ha pedig valami tilos, akkor csak még jobban vonz a dolog. Ez persze a pasikra is igaz; mindig az elérhetetlen kell, minél nagyobb kihívás, annál lelkesebb vagy! Kihívás elfogadva, igaz?

Ikrek

Hihetetlenül szabadszellemű vagy, ezért nehezen kötöd le magad. A vadászat és a függetlenség tesz téged igazán boldoggá, ha viszont mégis belemész egy kapcsolatba, akkor félő, hogy hamar elunod magad, és elkezdesz félre kacsingatni. Emiatt viszont a legtöbb esetben nincs bűntudatod, hiszen úgy gondolod, hogy szabadnak születtél. Go girl!

Oroszlán

Téged aztán egyáltalán nem érdekelnek a szabályok, hiszen olyan vagy, mint egy vadló. A döntéseidet sokszor meggondolatlanul hozod meg, és csak később gondolsz bele a történtekbe, de leginkább soha. Szó szerint semmitől nem félsz, még az esetleges lebukástól sem bizonyos szituk után… Csak óvatosan!

Vízöntő

Igazi lázadó vagy, aki mindent utál, amire ráillik az átlagos és a tucat szó. Ha valaki szabályok közé akar szorítani, akkor azonnal elmenekülsz, és elkezded a saját utadat járni, ami igazán boldoggá tesz, legyen szó egy munkáról vagy párkapcsolatról. Egy valami tuti biztos; a te véleményedet senki nem tudja megváltoztatni! Mert hát mindig neked van igazad, erről meg nem tehetsz, igaz?

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp ikrek kos oroszlán szabály tabu vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!