Ez a Star Wars karakter lennél a csillagjegyed alapján

Bizony, a horoszkópod még ezt is elárulja!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a Star Wars karakter lennél a csillagjegyed alapján

Kos – Rey

A lány, aki sokszor fejjel megy a falnak, de akkor is végigviszi, amit akar, ha az az életébe is kerülhet. Ezek után nem is kérdés, hogy melyik badass csaj lennél a Star Wars univerzumban!

via GIPHY

Bika – Obi-Wan Kenobi 

Rád mindenki hallgat, mert határozott vagy, ráadásul tényleg mindent tudsz mindenről IS. Tökéletes Jedi mester lennél!

via GIPHY

Ikrek – Luke Skywalker

Nincs nálad pozitívabb személyiség, ami jó hatással van mindenkire. Hozzád bárki fordulhat, hiszen azonnal kiállsz azokért, akik gyengébbek, vagy bajban vannak! Tipikus Luke vagy!

via GIPHY

Rák – Han Solo

Hihetetlenül érzelmes vagy, és a szeretteid számodra a legfontosabbak, akárcsak Han Solónak. Épp ezért értük bármire képes vagy, még ha ez veszéllyel is járhat.

via GIPHY

Oroszlán – Poe Dameron

Az Ellenállás egyik legszexibb pilótája épp olyan, mint te; meggondolatlan, vakmerő és csak az érzelmei irányítják a döntéseit. Ismerős, ugye?

via GIPHY

Szűz – C-3PO 

Gyakorlatias vagy, akinek nagyon fontosak a szabályok, és az, hogy minden, mindig ugyanolyan zökkenőmentesen menjen. Emellett viszont mindenki szeret téged a hűséged miatt, és amiért mindig lehet rád számítani.

via GIPHY

Mérleg – Padmé Amidala

Elképesztően gondoskodó típus vagy, aki képes fontos döntéseket is meghozni, akárcsak Amidala. Mivel rendkívül intelligens vagy, ezért szinte mindig mások előtt jársz fejben.

via GIPHY

Skorpió – Anakin

Szenvedélyes vagy, tele érzelmekkel, de ha valaki feldühít, akkor előjön belőled a kisördög, és kifejezetten bosszúálló típus vagy, mint Anakin.

via GIPHY

Nyilas – Baby Yoda

Bár Baby Yoda a Mandalorianban tűnt fel, mégis a Star Wars univerzum karaktere, te pedig nem is lehetnél más, mint ő. Cuki vagy, ellenállhatatlan, hihetetlenül kíváncsi, ráadásul annyi erő van benned, amit mások el sem tudnak képzelni!

via GIPHY

Bak – Kylo Ren

Hatalmas vívódások játszódnak le benned, amit másoknak nem akarsz kimutatni. Ennek ellenére semmitől nem félsz, amiért rengetegen tisztelnek. Ó, Kylo…

via GIPHY

Vízöntő – Jyn Erso

A Zsivány Egyes hősnője egy igazi különc, akárcsak te. Még véletlenül sem teszi azt, amit előírnak neki, és képes mindennel és mindenkivel szembeszállni egy nemesebb ügy érdekében.

via GIPHY

Halak – Leila hercegnő

Tele vagy szeretettel, és folyamatosan meglepsz mindenkit a bátorságoddal és az elszántságoddal. Attól még, hogy valaki érzelmes, még egyáltalán nem gyenge, igaz?

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy film horoszkóp star wars személyiség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.