2020.05.07.@ 11.05

Ezek a csillagjegyek illenek össze a legjobban Zac Efronnal

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek illenek össze a legjobban Zac Efronnal

Ikrek

Köztetek már azonnal instant vonzódás alakulhat ki, hiszen mindkettőtök levegő jegyben születettek. Zac Efron Mérleg, ami azt jelenti, hogy veled könnyedén válhat a kapcsolata sokkal többé, mint a kezdeti barátság. Mindketten odavagytok az intelligenciáért és a szexi szócsatákért, valamint mindkettőtöknek szüksége van társaságra is, ami azt jelenti, hogy a közös életetek tele lenne mókával és kalandokkal. A Mérleg pasik általában kiegyensúlyozottságra törekednek a magánéletükben is, így ezt egy kicsit nehéz lehet az elején az Ikreknek biztosítani, de semmi sem lehetetlen.

Nyilas

A Mérleg és a Nyilas ennél jobban már össze se illhetne, hiszen mindketten szenvedélyesen imádtok élni. Olyan izgalmas kalandok várnak rátok, mint az új helyek közös felfedezése és a különböző kultúrák megismerése. Ezek, ha már láttad Zac Instáját, akkor tudod, hogy mennyire fontosak is neki, így benned tökéletes társra lelne ebben is. Plusz az is tuti, hogy köztetek hatalmas szexuális energiák vannak, amitől életetek legemlékezetesebb hancúrjait várhatjátok. Egyedül a Nyilas megszállott szabadságvágya állhatna közétek, de ha Zac Efronról van szó, akkor még talán őt is le lehetne kötni.

Vízöntő

A Vízöntőknek nagyon laza természetük van, ami fontos a Mérleg jegy szülötteinek is. Mindketten inkább mentek az áramlattal és nem féltek a saját utatokon járni. Közös rajongással élvezitek a művészeteket, hiszen nagyon kreatív jegyek vagytok. A köztetek kialakuló kapocs nagyon különleges, emiatt nem féltek egy olyan párkapcsolatot létrehozni, ami lehet, hogy nem tradicionális, de mindkettőtöknek működőképes. Az biztos, hogy lelki társak vagytok, de mivel mindketten konfliktuskerülő jegyek vagytok, így elég sok passzív-agresszív vitának nézhettek elébe.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szerelem Zac Efron

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.