Ezek a csillagjegyek illenek össze a legjobban Zac Efronnal

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek illenek össze a legjobban Zac Efronnal

Ikrek

Köztetek már azonnal instant vonzódás alakulhat ki, hiszen mindkettőtök levegő jegyben születettek. Zac Efron Mérleg, ami azt jelenti, hogy veled könnyedén válhat a kapcsolata sokkal többé, mint a kezdeti barátság. Mindketten odavagytok az intelligenciáért és a szexi szócsatákért, valamint mindkettőtöknek szüksége van társaságra is, ami azt jelenti, hogy a közös életetek tele lenne mókával és kalandokkal. A Mérleg pasik általában kiegyensúlyozottságra törekednek a magánéletükben is, így ezt egy kicsit nehéz lehet az elején az Ikreknek biztosítani, de semmi sem lehetetlen.

Nyilas

A Mérleg és a Nyilas ennél jobban már össze se illhetne, hiszen mindketten szenvedélyesen imádtok élni. Olyan izgalmas kalandok várnak rátok, mint az új helyek közös felfedezése és a különböző kultúrák megismerése. Ezek, ha már láttad Zac Instáját, akkor tudod, hogy mennyire fontosak is neki, így benned tökéletes társra lelne ebben is. Plusz az is tuti, hogy köztetek hatalmas szexuális energiák vannak, amitől életetek legemlékezetesebb hancúrjait várhatjátok. Egyedül a Nyilas megszállott szabadságvágya állhatna közétek, de ha Zac Efronról van szó, akkor még talán őt is le lehetne kötni.

Vízöntő

A Vízöntőknek nagyon laza természetük van, ami fontos a Mérleg jegy szülötteinek is. Mindketten inkább mentek az áramlattal és nem féltek a saját utatokon járni. Közös rajongással élvezitek a művészeteket, hiszen nagyon kreatív jegyek vagytok. A köztetek kialakuló kapocs nagyon különleges, emiatt nem féltek egy olyan párkapcsolatot létrehozni, ami lehet, hogy nem tradicionális, de mindkettőtöknek működőképes. Az biztos, hogy lelki társak vagytok, de mivel mindketten konfliktuskerülő jegyek vagytok, így elég sok passzív-agresszív vitának nézhettek elébe.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szerelem Zac Efron

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.