2020.05.07.@ 11.05

Ezek a csillagjegyek illenek össze a legjobban Zac Efronnal

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek illenek össze a legjobban Zac Efronnal

Ikrek

Köztetek már azonnal instant vonzódás alakulhat ki, hiszen mindkettőtök levegő jegyben születettek. Zac Efron Mérleg, ami azt jelenti, hogy veled könnyedén válhat a kapcsolata sokkal többé, mint a kezdeti barátság. Mindketten odavagytok az intelligenciáért és a szexi szócsatákért, valamint mindkettőtöknek szüksége van társaságra is, ami azt jelenti, hogy a közös életetek tele lenne mókával és kalandokkal. A Mérleg pasik általában kiegyensúlyozottságra törekednek a magánéletükben is, így ezt egy kicsit nehéz lehet az elején az Ikreknek biztosítani, de semmi sem lehetetlen.

Nyilas

A Mérleg és a Nyilas ennél jobban már össze se illhetne, hiszen mindketten szenvedélyesen imádtok élni. Olyan izgalmas kalandok várnak rátok, mint az új helyek közös felfedezése és a különböző kultúrák megismerése. Ezek, ha már láttad Zac Instáját, akkor tudod, hogy mennyire fontosak is neki, így benned tökéletes társra lelne ebben is. Plusz az is tuti, hogy köztetek hatalmas szexuális energiák vannak, amitől életetek legemlékezetesebb hancúrjait várhatjátok. Egyedül a Nyilas megszállott szabadságvágya állhatna közétek, de ha Zac Efronról van szó, akkor még talán őt is le lehetne kötni.

Vízöntő

A Vízöntőknek nagyon laza természetük van, ami fontos a Mérleg jegy szülötteinek is. Mindketten inkább mentek az áramlattal és nem féltek a saját utatokon járni. Közös rajongással élvezitek a művészeteket, hiszen nagyon kreatív jegyek vagytok. A köztetek kialakuló kapocs nagyon különleges, emiatt nem féltek egy olyan párkapcsolatot létrehozni, ami lehet, hogy nem tradicionális, de mindkettőtöknek működőképes. Az biztos, hogy lelki társak vagytok, de mivel mindketten konfliktuskerülő jegyek vagytok, így elég sok passzív-agresszív vitának nézhettek elébe.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szerelem Zac Efron

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!