2020.05.08.@ 11.05

Ezek a csillagjegyek igénylik a legtöbb figyelmet egy kapcsolatban

Rossz vége lehet, ha pár percnél tovább hanyagolod őket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek igénylik a legtöbb figyelmet egy kapcsolatban

Rák

Ha szerelemről van szó, akkor egy Rákot 1 perc után körülveszi a rózsaszín köd, aminek hatására egy romantikus filmben érzi magát. Ez pedig – ahogy a filmekben is lenni szokott – azzal jár, hogy minden idejét a párjával akarja tölteni. Szó szerint minden egyes percet! Mivel a Rákok rendkívül érzelmesek, ezért könnyen megharagszanak és a szívükre veszik azt, ha a folyamatos figyelem nem kölcsönös. Jó hír viszont, hogy egy csókkal is le lehet őket kenyerezni.

via GIPHY

Oroszlán

Egy Oroszlán úgy gondolja, hogy körülötte forog az egész világ, ezt pedig ők nem csak képletesen értik. Jobban teszed, ha szó szerint 0-24 órában vele foglalkozol, a hanyagolást ugyanis egyáltalán nem kezelik jól. Ezt pedig úgy kell érteni, hogy akár egy hatalmas balhézás is lehet abból, ha egy Oroszlán úgy érzi, nem ő áll a fontossági sorrend legelső helyén! A szenvedélyességüknek hála azonban olyan gyorsan érhet vége a vita, amilyen gyorsan elkezdődött.

via GIPHY

Mérleg

Bár a Mérlegek híresek arról, hogy fontos a saját szabadságuk, ez mégis inkább csak arról szól, hogy ők úgy csináljanak mindent egy kapcsolatban, ahogy szeretnék és abba a másik ne igazán szóljon bele. Ha viszont a párjuk nem foglalkozik velük eleget, akkor azonnal depresszióba esnek és hatalmas tragédiaként élik meg a szitut. Ha ezt el akarja kerülni az ember, akkor tartsa szem előtt, hogy egy Mérlegnek érdemes folyamatosan bókolni és kisebb apróságokkal, figyelmességekkel előrukkolni. 

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy figyelem! horoszkóp párkapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.