Ezek a csillagjegyek igénylik a legtöbb figyelmet egy kapcsolatban

Rossz vége lehet, ha pár percnél tovább hanyagolod őket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek igénylik a legtöbb figyelmet egy kapcsolatban

Rák

Ha szerelemről van szó, akkor egy Rákot 1 perc után körülveszi a rózsaszín köd, aminek hatására egy romantikus filmben érzi magát. Ez pedig – ahogy a filmekben is lenni szokott – azzal jár, hogy minden idejét a párjával akarja tölteni. Szó szerint minden egyes percet! Mivel a Rákok rendkívül érzelmesek, ezért könnyen megharagszanak és a szívükre veszik azt, ha a folyamatos figyelem nem kölcsönös. Jó hír viszont, hogy egy csókkal is le lehet őket kenyerezni.

via GIPHY

Oroszlán

Egy Oroszlán úgy gondolja, hogy körülötte forog az egész világ, ezt pedig ők nem csak képletesen értik. Jobban teszed, ha szó szerint 0-24 órában vele foglalkozol, a hanyagolást ugyanis egyáltalán nem kezelik jól. Ezt pedig úgy kell érteni, hogy akár egy hatalmas balhézás is lehet abból, ha egy Oroszlán úgy érzi, nem ő áll a fontossági sorrend legelső helyén! A szenvedélyességüknek hála azonban olyan gyorsan érhet vége a vita, amilyen gyorsan elkezdődött.

via GIPHY

Mérleg

Bár a Mérlegek híresek arról, hogy fontos a saját szabadságuk, ez mégis inkább csak arról szól, hogy ők úgy csináljanak mindent egy kapcsolatban, ahogy szeretnék és abba a másik ne igazán szóljon bele. Ha viszont a párjuk nem foglalkozik velük eleget, akkor azonnal depresszióba esnek és hatalmas tragédiaként élik meg a szitut. Ha ezt el akarja kerülni az ember, akkor tartsa szem előtt, hogy egy Mérlegnek érdemes folyamatosan bókolni és kisebb apróságokkal, figyelmességekkel előrukkolni. 

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy figyelem! horoszkóp párkapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.