2020.05.10.@ 05.05

Ez a 4 csillagjegy soha nem lépne félre!

Még akkor sem, ha minden adott lenne hozzá.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy soha nem lépne félre!

Bika

Minden helyzetet racionálisan végig gondolsz és sosem hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak. Ha a szíved már régen másért is dobog, akkor is megállsz egy pillanatra és felteszed magadnak a kérdést: vajon megéri ez? Ha a válasz igen, előbb szakítasz és lezárod a múltad, hogy teret engedj a jövődnek.

Rák

Imádod a szerelmi drámákat, de csak a mozikban. A saját életedben teljesen befordulsz és összezavarodsz, ha egyszerre két pasi is a képbe kerül. Hiába is szeretnél félrelépni, annyira lelkiismeret-furdalásod van már a gondolattól is, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznál a másiknak, hogy szex helyett inkább önmarcangolásba kezdesz. Mire kialakul benned, hogy mit szeretnél, az egyik srác már úgyis lekoccolt. Problem solved.

Skorpió

Gyorsan ráunsz az aktuális kiszemeltedre és bármikor le is pattintod, ha nincs már kedved hozzá. Viszont komoly kapcsolatban te vagy a hűség szobra, ugyanis sokkal jobban tiszteled a társad, mintsem megalázd azzal, hogy másokkal kavarj. Nálad tényleg igaz, hogy minden fejben dől el.

Bak

Majd bele pusztulsz, de akkor sem csalod meg a pasid, viszont ez alatt csak a testi dolgokat kell érteni nálad. Egy kis sexy talk a titkos rajongóddal simán belefér, mert felpörgeti az önbizalmad és még a párkapcsolatodban is jobban érzed magad tőle. Mindig csak annyira játszol a tűzzel, hogy véletlenül se égesd meg magad. Ugye tudod, hogy eléggé a zavarosban mászkálsz így is?

Címkék: csillagjegy félrelépés horoszkóp kapcsolat megcsalás pár szerelem szerelmes pár szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!