4 csillagjegy, aki végre fellélegezhet ezen a héten

Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki végre fellélegezhet ezen a héten

Kos

Mostanában nagyon sokat stresszeltél, ezért mostanra már a legkisebb dolgokon is felhúzod magad. Szerencsére ez a hét rengeteg pihenést és nyugalmat hoz, aminek hatására sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, így jobban tudsz koncentrálni az igazán fontos dolgokra!

Szűz

Az utóbbi időben eléggé túlvállaltad magad, ami a munkát illeti, emiatt pedig a magánéletedet szinte teljesen elhanyagoltad. Ez a hét viszont tökéletes lehetőséget ad arra, hogy elengedd a problémákat, és időt tölts a azzal a bizonyos személlyel, akit az elmúlt időszakban picit a háttérbe szorítottad. Egy egészségügyi séta, vagy egy jó kis film megnézése közösen csodákra képes!

Skorpió

Sokszor ingadozik a hangulatod, ez a hét viszont abszolút a tiéd! Bármi sikerülhet, amibe belevágsz, így nyugodtan legyél bátor és vakmerő, hiszen a terveid tuti sikerrel fognak zárulni. Ha már nagyon régóta álmodoztál valamiről, akkor eljött az ideje a megvalósításnak! Bye-bye szomorúság és helló új lehetőségek!

Vízöntő

Mintha egy hatalmas súly hullana le a válladról ezen a héten, aminek következtében nem érzel mást, mint megkönnyebbülést és felszabadulást. Ez lehet munkával, vagy magánélettel kapcsolatos is, az eredmény viszont mindenképpen magáért fog beszélni! Végre kivirulsz, ráadásul olyan dolgokhoz is lesz kedved, amikről mostanában lemondtál a rossz kedved miatt.

Címkék: asztrológia csillagjegy fellélegez horoszkóp jövő szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.