4 csillagjegy, akire egy ideig csak jó dolgok várnak

Már ideje volt egy kis boldogság-fröccsnek, igaz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire egy ideig csak jó dolgok várnak

Halak

Kicsinált a szuperhold, majd a frontok is kínoztak, a tavaszi fáradtságról nem is beszélve. Ma viszont végre úgy ébredtél, hogy friss vagy, fullon energiával, és a csillagoknak köszönhetően ez az érzés kitart még hetekig. Most vedd elő a kreatív projekteket, de az ötletelés helyett inkább a konkrét megvalósításra koncentrálj, most ugyanis minden adott hozzá, hogy brillírozz.

 

Ikrek

Könnyen kerülsz padlóra, viszont kétszer olyan nehezen állsz fel. Eddig a baráti társaságod távolléte kínzott, és az, hogy nem látod eleget azokat az embereket, akikből a legtöbbet meríted. A jó hír az, hogy bár a társaságuk továbbra is hiányzik majd, az energiájukra, a motivációjukra és a megerősítésükre viszont nem lesz szükséged: ezek most mind benned vannak!

 

Szűz

Téged nem a rossz napok kínoznak, hanem az, ha minden kicsit ugyanolyan. Viszont most végre összejön valami, amire nagyon vártál, és ez akkora lendületet ad, ami kitart még – kapaszkodj – hetekig. Bár néha jól jön, ha nem vársz különösen sokat a hétköznapoktól, ez a kis változás azt mutatja meg, néha igenis megéri kicsit nagyravágyónak lenni.

 

Mérleg

Jó idege szeretnéd már, hogy visszaálljon az életed a régi keretek közé, de tartottál is tőle, hogyan tudsz majd helytállni. A napokban egyértelműen bebizonyítod magadnak, hogy ugyanolyan jó vagy, mint a melóból való kiesés előtt, és pont ebből a magabiztosságból leszel képes felépíteni valami igazán nagy dolgot. Hajrá, a csillagok mindenben melletted állnak.

Címkék: csillagjegy csillagok ezotéria horoszkóp jó időszak jó napok pozitív sikerül

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!