2020.05.14.@ 09.05

4 csillagjegy, akire egy ideig csak jó dolgok várnak

Már ideje volt egy kis boldogság-fröccsnek, igaz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire egy ideig csak jó dolgok várnak

Halak

Kicsinált a szuperhold, majd a frontok is kínoztak, a tavaszi fáradtságról nem is beszélve. Ma viszont végre úgy ébredtél, hogy friss vagy, fullon energiával, és a csillagoknak köszönhetően ez az érzés kitart még hetekig. Most vedd elő a kreatív projekteket, de az ötletelés helyett inkább a konkrét megvalósításra koncentrálj, most ugyanis minden adott hozzá, hogy brillírozz.

 

Ikrek

Könnyen kerülsz padlóra, viszont kétszer olyan nehezen állsz fel. Eddig a baráti társaságod távolléte kínzott, és az, hogy nem látod eleget azokat az embereket, akikből a legtöbbet meríted. A jó hír az, hogy bár a társaságuk továbbra is hiányzik majd, az energiájukra, a motivációjukra és a megerősítésükre viszont nem lesz szükséged: ezek most mind benned vannak!

 

Szűz

Téged nem a rossz napok kínoznak, hanem az, ha minden kicsit ugyanolyan. Viszont most végre összejön valami, amire nagyon vártál, és ez akkora lendületet ad, ami kitart még – kapaszkodj – hetekig. Bár néha jól jön, ha nem vársz különösen sokat a hétköznapoktól, ez a kis változás azt mutatja meg, néha igenis megéri kicsit nagyravágyónak lenni.

 

Mérleg

Jó idege szeretnéd már, hogy visszaálljon az életed a régi keretek közé, de tartottál is tőle, hogyan tudsz majd helytállni. A napokban egyértelműen bebizonyítod magadnak, hogy ugyanolyan jó vagy, mint a melóból való kiesés előtt, és pont ebből a magabiztosságból leszel képes felépíteni valami igazán nagy dolgot. Hajrá, a csillagok mindenben melletted állnak.

Címkék: csillagjegy csillagok ezotéria horoszkóp jó időszak jó napok pozitív sikerül

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!