2020.05.14.@ 09.05

4 csillagjegy, akire egy ideig csak jó dolgok várnak

Már ideje volt egy kis boldogság-fröccsnek, igaz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire egy ideig csak jó dolgok várnak

Halak

Kicsinált a szuperhold, majd a frontok is kínoztak, a tavaszi fáradtságról nem is beszélve. Ma viszont végre úgy ébredtél, hogy friss vagy, fullon energiával, és a csillagoknak köszönhetően ez az érzés kitart még hetekig. Most vedd elő a kreatív projekteket, de az ötletelés helyett inkább a konkrét megvalósításra koncentrálj, most ugyanis minden adott hozzá, hogy brillírozz.

 

Ikrek

Könnyen kerülsz padlóra, viszont kétszer olyan nehezen állsz fel. Eddig a baráti társaságod távolléte kínzott, és az, hogy nem látod eleget azokat az embereket, akikből a legtöbbet meríted. A jó hír az, hogy bár a társaságuk továbbra is hiányzik majd, az energiájukra, a motivációjukra és a megerősítésükre viszont nem lesz szükséged: ezek most mind benned vannak!

 

Szűz

Téged nem a rossz napok kínoznak, hanem az, ha minden kicsit ugyanolyan. Viszont most végre összejön valami, amire nagyon vártál, és ez akkora lendületet ad, ami kitart még – kapaszkodj – hetekig. Bár néha jól jön, ha nem vársz különösen sokat a hétköznapoktól, ez a kis változás azt mutatja meg, néha igenis megéri kicsit nagyravágyónak lenni.

 

Mérleg

Jó idege szeretnéd már, hogy visszaálljon az életed a régi keretek közé, de tartottál is tőle, hogyan tudsz majd helytállni. A napokban egyértelműen bebizonyítod magadnak, hogy ugyanolyan jó vagy, mint a melóból való kiesés előtt, és pont ebből a magabiztosságból leszel képes felépíteni valami igazán nagy dolgot. Hajrá, a csillagok mindenben melletted állnak.

Címkék: csillagjegy csillagok ezotéria horoszkóp jó időszak jó napok pozitív sikerül

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

A horoszkópod szerint ez lesz a legjobb hónapod 2021-ben

Összpontosítsd az összes pozitív energiád erre az időszakra.

A január nagy változást hoz ezeknek a csillagjegyeknek

Elég intenzíven indul számukra az év.