10-es skálán ennyire vagy kreatív a csillagjegyed szerint

Most végre kiderül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10-es skálán ennyire vagy kreatív a csillagjegyed szerint

Kos

Inkább praktikus és logikus vagy, akinek a tervezés és a pontos kivitelezés, na meg a time-management a mindene – de ezt valószínűleg tudod magadról te is. Viszont, ha egy feladat igényli, te magad is elcsodálkozol rajta, milyen jó ötleteid vannak!
10/7

Bika

Forrófejű vagy, szenvedélyes, ami inkább a munkatempódnak kedvez az eredeti ötletek helyett. De semmi gond, mivel szuper vagy csapatban (és leginkább te irányítasz), ráadásul nagyon jól megy a delegálás, így senkinek nem az jut rólad eszébe, hogy nem vagy elég kreatív.
10/5

Ikrek

Bonyolult vagy, mégis ötletes, depizésre hajlamos, mégis nagyon mély. A kreativitásod a maximumon mozog, viszont ahhoz, hogy ezt kamatoztatni is tudd, szükséged van arra, hogy stabilabb legyél lelkileg. Tényleg csak egy kicsit, és nem lesz többé lehetetlen számodra.
10/10

Rák

Átlagosnak tartod magad, ami a képességeidet illeti, a csillagok szerint viszont minden vagy, csak átlagos nem. Próbáld megengedni magadnak, hogy az olyan képességeid – köztük a kreativitás – is hangsúlyt kaphassanak, amik eddig a háttérbe szorultak.
10/9

Oroszlán

A makacsságod mellett a kreativitásod a rád leginkább jellemző tulajdonság. Meggyőzni téged arról, hogy változtass a kreatív elképzeléseiden legalább olyan nehéz, mint lepipálni azokat. Igen, ez most pontosan azt jelenti, amire gondolsz!
10/10

Szűz

Te a hétköznapok embere vagy, aki tökéletesen boldog a csendes kis világában. Ezért parázol kicsit az olyan, döntést és kreativitást igénylő feladatok miatt, ami kívül esik a komfortzónádon. Pedig érdemes lenne próbálkoznod, egész terápiásan hatna rád.
10/7

Mérleg

Nagyon különlegesen látod a világot, de ezt nem feltétlenül szereted megosztani másokkal. Ugyanez igaz a kreativitásod megélésére is. Legyen szó rajzolásról, zenéről, vagy írásról, nem fogod azonnal posztolni az eredményt. Attól ez a tényen még nem változtat: elképesztően különleges vagy.
10/10

Skorpió

Biztonságot ad neked a rutin, és amíg ebbe kapaszkodsz, nem fogod tudni kihozni magadból a legtöbbet kreativitás fronton. Bízz abban, hogy elég jó vagy így is, kockáztass sokkal bátrabban – elég volt a biztonsági játékból, ideje, hogy kiderüljön, mennyi van még benned.
10/9

Nyilas

Határozott vagy és kemény, gyorsan hozol döntéseket és nem emészted magad, hogy ezzel csak időt vesztegess. A kreativitás viszont nem feltétlenül a te asztalod, és mivel ezzel tökéletesen tisztában vagy, csak olyan feladatokat vállalsz be, ami elég ahhoz, hogy elismerést söpörj be, viszont nem buksz le azzal, hogy túl nagyot vállalnál.
10/6

Bak

Kicsit vad vagy, kicsit heves, és jellemző rád, hogy az extrém ötleteiddel megelőzöd a korodat. Épp ezért vesz körül mindig egyfajta meg nem értettség, de nyugi, eljön még a te időd, hamarabb, mint gondolnád!
10/12

Vízöntő

Igazi főnyeremény vagy a környezeted és a főnököd számára: klassz a személyiséged, jó a kisugárzásod, a problémamegoldó képességednél pedig már csak az ötleteid elsöprőbbek. Ráadásul vonzod a támogató közeget, így a legtöbb ötleted általában megvalósul.
10/10

Halak

Inkább a saját gondolataid által teremtett valóságban élsz, mint az igaziban. Az életed olyan, mint egy saját kis Narnia, ahol elmerülni egyszerre jelent megnyugvást és töltekezést számodra. Azért néha gyere ki onnan, és másoknak is mutasd meg azt az elképesztő kreativitást, ami körbevesz téged.
10/10

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp kreatív kreativitás ötletek skála tehetség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.