2020.05.18.@ 13.05

10-es skálán ennyire vagy kreatív a csillagjegyed szerint

Most végre kiderül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10-es skálán ennyire vagy kreatív a csillagjegyed szerint

Kos

Inkább praktikus és logikus vagy, akinek a tervezés és a pontos kivitelezés, na meg a time-management a mindene – de ezt valószínűleg tudod magadról te is. Viszont, ha egy feladat igényli, te magad is elcsodálkozol rajta, milyen jó ötleteid vannak!
10/7

Bika

Forrófejű vagy, szenvedélyes, ami inkább a munkatempódnak kedvez az eredeti ötletek helyett. De semmi gond, mivel szuper vagy csapatban (és leginkább te irányítasz), ráadásul nagyon jól megy a delegálás, így senkinek nem az jut rólad eszébe, hogy nem vagy elég kreatív.
10/5

Ikrek

Bonyolult vagy, mégis ötletes, depizésre hajlamos, mégis nagyon mély. A kreativitásod a maximumon mozog, viszont ahhoz, hogy ezt kamatoztatni is tudd, szükséged van arra, hogy stabilabb legyél lelkileg. Tényleg csak egy kicsit, és nem lesz többé lehetetlen számodra.
10/10

Rák

Átlagosnak tartod magad, ami a képességeidet illeti, a csillagok szerint viszont minden vagy, csak átlagos nem. Próbáld megengedni magadnak, hogy az olyan képességeid – köztük a kreativitás – is hangsúlyt kaphassanak, amik eddig a háttérbe szorultak.
10/9

Oroszlán

A makacsságod mellett a kreativitásod a rád leginkább jellemző tulajdonság. Meggyőzni téged arról, hogy változtass a kreatív elképzeléseiden legalább olyan nehéz, mint lepipálni azokat. Igen, ez most pontosan azt jelenti, amire gondolsz!
10/10

Szűz

Te a hétköznapok embere vagy, aki tökéletesen boldog a csendes kis világában. Ezért parázol kicsit az olyan, döntést és kreativitást igénylő feladatok miatt, ami kívül esik a komfortzónádon. Pedig érdemes lenne próbálkoznod, egész terápiásan hatna rád.
10/7

Mérleg

Nagyon különlegesen látod a világot, de ezt nem feltétlenül szereted megosztani másokkal. Ugyanez igaz a kreativitásod megélésére is. Legyen szó rajzolásról, zenéről, vagy írásról, nem fogod azonnal posztolni az eredményt. Attól ez a tényen még nem változtat: elképesztően különleges vagy.
10/10

Skorpió

Biztonságot ad neked a rutin, és amíg ebbe kapaszkodsz, nem fogod tudni kihozni magadból a legtöbbet kreativitás fronton. Bízz abban, hogy elég jó vagy így is, kockáztass sokkal bátrabban – elég volt a biztonsági játékból, ideje, hogy kiderüljön, mennyi van még benned.
10/9

Nyilas

Határozott vagy és kemény, gyorsan hozol döntéseket és nem emészted magad, hogy ezzel csak időt vesztegess. A kreativitás viszont nem feltétlenül a te asztalod, és mivel ezzel tökéletesen tisztában vagy, csak olyan feladatokat vállalsz be, ami elég ahhoz, hogy elismerést söpörj be, viszont nem buksz le azzal, hogy túl nagyot vállalnál.
10/6

Bak

Kicsit vad vagy, kicsit heves, és jellemző rád, hogy az extrém ötleteiddel megelőzöd a korodat. Épp ezért vesz körül mindig egyfajta meg nem értettség, de nyugi, eljön még a te időd, hamarabb, mint gondolnád!
10/12

Vízöntő

Igazi főnyeremény vagy a környezeted és a főnököd számára: klassz a személyiséged, jó a kisugárzásod, a problémamegoldó képességednél pedig már csak az ötleteid elsöprőbbek. Ráadásul vonzod a támogató közeget, így a legtöbb ötleted általában megvalósul.
10/10

Halak

Inkább a saját gondolataid által teremtett valóságban élsz, mint az igaziban. Az életed olyan, mint egy saját kis Narnia, ahol elmerülni egyszerre jelent megnyugvást és töltekezést számodra. Azért néha gyere ki onnan, és másoknak is mutasd meg azt az elképesztő kreativitást, ami körbevesz téged.
10/10

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp kreatív kreativitás ötletek skála tehetség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.