2020.05.19.@ 00.05

Horoszkóp: Május 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 19-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Május 19., Kedd

Kos

Az egyik kollégád arra játszik, hogy totál elbizonytalanítson, el akarja hitetni veled, hogy nem vagy elég jó a pozíciódhoz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani, igenis megérdemled a helyedet, sőt, te sokkal jobb vagy nála, pontosan ezért tart tőled!

Bika

Általában szuperül rendben tartod a dolgaidat, van egy jól működő rendszered mindenre, de sajnos ez alól a pénzügyeid kivételt képeznek. Ideje kitalálnod erre is egy megoldást, mert most mindennél fontosabb, hogy jobban odafigyelj a kiadásaidra!

Ikrek

Készülj, mert ma kihívásokkal teli napod lesz! Próbálj meg kevésbé stresszelni, ne a problémákra, hanem inkább a megoldásra koncentrálj, így este ahelyett, hogy kibuknál, akár még elégedetten is zárhatod a napot.

Rák

Van egy-két dolog, amit az elmúlt hetekben, sőt akár hónapokban tudatosan elhanyagoltál. Sajnos ezek ma egyszerre zúdulnak a nyakadba és mostmár nem is halogadhaod őket tovább…

Oroszlán

Ha van olyan fontos személy az életedben, akivel egy ideje megszakadt a kapcsolatod, itt az ideje, hogy újra megkeresd az illetőt! A mai nap tökéletes lesz arra, hogy tisztázd a félreértéseket, tedd meg te az első lépést, ha kell, kérj bocsánatot is.

Szűz

Ma könnyen elveszhetsz a részletekben, apró, jelentéktelen dolgokon akadsz fent, szöszölsz, többször átnézed a legegyszerűbb feladatokat is. Mitől vagy hirtelen ilyen bizonytalan?

Mérleg

Már nagyon kimozdulnál, buliznál, utaznál, és nehezen viseled, hogy nem teheted meg mindezt egyszerre. Oké, talán ma még nem, de azért óvatosan elkezdhetsz tervezni…

Skorpió

Fáradtnak, kedvetelennek érzed magad, és ezen még az sem javít, hogy ma kiesik néhány meló, amivel nagyon sokat kellett  volna szenvedned. Néha befigyelnek ilyen napok, de holnap már sokkal jobb kedved lesz!

Nyilas

Minden rendben van körülötted, mégsem érzed magadat jól, valami nem stimmel. Igazából csak újra el kéne kezdened edzeni, és már pár alkalom után sokkal-sokkal vidámabb és kiegyensúlyozottabb lennél.

Bak

Úgy érzed, végre lezárhatsz egy megterhelő és nehéz időszakot, sokkal könnyedebb és vidámabb is vagy. És tényleg jól érzed, most pár hét lazulás következik!

Vízöntő

Pattanásig feszülnek az idegeid, legszívesebben mindenkivel ordítanál. Figyelj arra, hogy még véletlenül se olyanon vezesd le a stresszt, akit szeretsz, csak mert tudod, hogy úgyis megbocsát neked…

Halak

Oké, hogy bánt most sok dolog és az esne a legjobban, ha kibeszélhetnéd magadból, de azért arra is figyelj, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek problémái vannak, a barátaidnak sem könnyű!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria home office horoszkóp karantén koronavírus munka párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!