2020.05.20.@ 12.05

4 csillagjegy, aki minden döntésénél a szívére hallgat

Egy szót mindennél jobban utálnak, ez pedig nem más, mint a „logikus”!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki minden döntésénél a szívére hallgat

Rák

Az életedet úgy éled, mintha egy romantikus filmnel lennél, és az sem érdekel, ha az emberek emiatt naívnak tartanak. Nagyjából 2 perc alatt szerelmbe tudsz esni, ráadásul ezt azonnal el is mondanád a másik félnek, maximum csak azért nem teszed, mert tudod, hogy ettől megijedhetnek. Pedig te tényleg így érzel, ami az idő elteltével sem változik… So romantic!

Oroszlán

Az egyik legmeggondolatlanabb csillagjegy a tiéd, és bár ezt te is jól tudod, mégsem változtatsz az esetek többségen semmin. Ha valami vagy valaki iránt elkezdesz érdeklődni, akkor senki nem tud lebeszélni róla, még ha az a világ legrosszabb döntéséről is. Elképesztő szenvedélyes vagy, ezért nehezen tartod kordában az érzelmeidet, ám pont emiatt szeretnek olyan sokan!

Mérleg

Nem tudod úgy elképzelni az életedet, hogy valamit ne szívből csinálj, legyen szó munkáról vagy párkapcsolatról. Utálod, ha valaki a logikával érvel, szerinted ugyanis nincs rosszabb annál, ha valaki az eszére hallgat az érzelmei helyett. Bár sokszor megkapod, hogy álomvilágban élsz, te jól tudod, hogy ettől nem leszel gyengébb másoknál, sőt…!

Halak

Bár minden véleményt meghallgatsz, ráadásul úgy csinálsz, mintha meg is fontolnád őket, mégsem lehet soha befolyásolni. A szíved és az érzelmeid akkor is győzedelmeskednek, ha kapcsolatban vagy, de feltűnik egy régi szerelmed. Ilyen esetben ugyanis az emlékek és az egykori erős érzelmek mindent felülírhatnak.

Címkék: asztrológia csillagjegy érzelem érzelmes horoszkóp romantikus szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!